Üdv
Nekem is van 1 kérdésem.
Benzinpumpám gyújtás ráadásakor nem ad hangot. Csak akkor dolgozik ha megnyomom az indítógombot.
Viszont találkoztam olyan RF-fel amin gyújtáskapcsolás után zümmögött a benzinpumpa, bár utána ugyanannyit kellett tekertetni mint az enyémet téli pihenő után mire elindult.
Mi a normális?
Sziasztok! Beállították a karburátorom és rosszabb lett mint volt.... . Olyan szerelőt keresnék aki normális áron dolgozik, érti a dolgát és nyugodt szívvel rábízhatom a vasat. Budapesti vagyok szóval nem árt ha a közelben van. Ha tudtok ilyet kérlek adjatok vmi elérhetőséget mert lassan vége a szezonnak és még nem tudtam egy normálisat motorozni. Előre is köszi mindenkinek a segítséget.
Mert a nőket fűti a hivatástudat! (fénykép? )
tavaly Horvátországból jövet seholsem néztek meg bennünket, csak már a magyar határőrnéninek jutott eszébe csomagellenőrzés.
A bácsi mondta, hogy azt nyissuk ki ami a legkönnyebb. Egyértelműen a dobozokat.
Tamás barátom erre azt mondta neki, hogy még ha jól főz sem vennénk el. erre a bácsi mondta, hogy bizony jól főz, és Ő sajnos ezért elvette.
Mindenkinek szólok, hogy a rendőrbácsi, s csinos koleginája tegnap a Wekerle telepen meg szeretett volna mérni 5000 HUF-ra, mert nem volt nálam szép sárga mentőmellény...
De aztán meg sikerült győznöm őket, hogy már ez csak azért következett be, mert az utcsó túrán benne hagytam a tanktáskában, s az most nem annyira van itt...
Ezért csak jól meg lettem figyelmeztetve, jeeee!
(Amúgy pedig a csinos rendőr spiné jól megbüntethetett volna )
lényegében igen ...de ő is nagyon régota motorozott és még soha nem volt balesete max csúszott,itt sem ő volt a hibás de ez most mind1.
És mivel úgynézki kint marad gondoltam jó pénzért megvásárolom
Összeget nem irok mert nem lényeg de azóta már azért rá költöttem egy kevesett holnap meglesz a festék is és hétvégén lefujom a fejidomot és ahol sérült a gép.
Igen mivel én készitettem az összes képet itt nállam meg bent a cégnél.
Az én mocim volt régen de eladtam powának most meg hogy én eladtam a 600 ast és ő meg elment külföldre én vissza vásároltam tőlle a 400 ast :)
Újra rendbe teszem majd ismét eladom
És szerintem veszek egy v2 őt
aprilia rsv már kiprobáltam és nagyon bejön
A történethez hozzá tartozik, hogy most júliustól új a rendszer és mondták, hogy az időpont előtt fél órával már legyek ott. Ott voltam, de mégsem kellett volna, ezt annyival honorálták, hogy beengedtek a kapun, hogy ne főjek addig kint.
próbálják megelőni hogy időpont előtt és után bejutottak keverjenek összevissza.
Kérdés, hogy meddig.
Nekem is van 1 kérdésem.
Benzinpumpám gyújtás ráadásakor nem ad hangot. Csak akkor dolgozik ha megnyomom az indítógombot.
Viszont találkoztam olyan RF-fel amin gyújtáskapcsolás után zümmögött a benzinpumpa, bár utána ugyanannyit kellett tekertetni mint az enyémet téli pihenő után mire elindult.
Mi a normális?
Ez lemaradt, bocsi.
Hozzájuk nyugodtan viheted, rendes srácok, segítenek mindenben, amiben tudnak!
tavaly Horvátországból jövet seholsem néztek meg bennünket, csak már a magyar határőrnéninek jutott eszébe csomagellenőrzés.
A bácsi mondta, hogy azt nyissuk ki ami a legkönnyebb. Egyértelműen a dobozokat.
Tamás barátom erre azt mondta neki, hogy még ha jól főz sem vennénk el. erre a bácsi mondta, hogy bizony jól főz, és Ő sajnos ezért elvette.
De aztán meg sikerült győznöm őket, hogy már ez csak azért következett be, mert az utcsó túrán benne hagytam a tanktáskában, s az most nem annyira van itt...
Ezért csak jól meg lettem figyelmeztetve, jeeee!
(Amúgy pedig a csinos rendőr spiné jól megbüntethetett volna )
Az RF 400-amra a lábtartót egy pályagépről varázsolták át. A lábtartót az a banda gyártotta régebben, akik átnézték a gépet.
Üdv: Petyo
És mivel úgynézki kint marad gondoltam jó pénzért megvásárolom
Összeget nem irok mert nem lényeg de azóta már azért rá költöttem egy kevesett holnap meglesz a festék is és hétvégén lefujom a fejidomot és ahol sérült a gép.
Szar napom van
Ráadásul a másik kék 600-as.
Az én mocim volt régen de eladtam powának most meg hogy én eladtam a 600 ast és ő meg elment külföldre én vissza vásároltam tőlle a 400 ast :)
Újra rendbe teszem majd ismét eladom
És szerintem veszek egy v2 őt
aprilia rsv már kiprobáltam és nagyon bejön
szuper vagy hogy felhivtad őket
Igen a rekeszes kellene mindenkép :) és ha meg vettem akkor majd rakok fel képeket hogy kell e vele bibelődni...
próbálják megelőni hogy időpont előtt és után bejutottak keverjenek összevissza.
Kérdés, hogy meddig.