Na szóval lenne hozzád egy mentő kérdésem kedves Imitrikes!
Mivel te nagyon értesz hozzá,ezért téged kérdezlek...
Szóval készen van RF400powa(gábor)gépezete,beindul mentem is vele stb stb.viszont a probléma a főbiztositék volt,egészen pontosan valószinü beázott és letört vagy megtört ha igy tetszik...ha megmozgatom elmegy a kijelző...
Éppen motorozgattam mikor egyszer csak ilyen 100 as temponál kialszik minden azonnal motorfék én meg gyorsan kuplungoltam egyet....nagynehezen hazajöttem,kicsit megcsiszolgattama csatlakozót(fém lábak) és ha rázkodik egy picit jobban a moci ugyszint ezt csinálja.a kérdésem csk annyi lenne hogy ennek az alkatrésznek mi a neve egyáltalán ezt lehet külön kapni?
vagy komplett kábel köteget kell hozzá vennem ?mert legalábbis azon láttam ezt...
A budapesti VII. kerületi Damjanichra gondolsz? Ez enyém ugyan piros, de elég gyakran járok arra, mivel erre lakom. Fotózd le ha tudod, kíváncsi vagyok rá.
A gyári termosztáttal és hőmérőgombával mind így mér mint a tiéd.
Ha álló helyben felfűtöd, hogy kapcsoljon a ventillátor -105 Cfok- akkor lesz a mutató negyed és fél között. A jeladó a hibás.
Én ellenállást kötöttem a jeladóval párhuzamosan, így negyedhez került a kezdőpont és mikor beleér a pirosba akkor kapcsol a ventillátor. http://www.sportmotor.hu/motor...
Figyel
d a hőfokmérőm!
Ahhoz, hogy elég meleg legyen a motor, vagy letakarod a hűtő negyedét vagy termosztátot cserélsz.
Köszönöm az infókat!
Sajnos így nagyon egyértelmű, hogy nagyon sokat fogyaszt.
Remélem megtalálják a hibát. Egy karbiszinkron ennyit jelentene? Vagy mi más lehet még a gond?
Termosztáttal kapcs: nekem az a gond, hogy egyszerűen mintha nem mérne. Vagy mintha az egész skálát levetítenén az alsó két vonás közé. Az alja a hideg, a teteje az üzemi hőmérséklet. Déli napsütésben, városi döcögésben ment csak felé egy picit.
RF400powa: sok sikert kintre mégegyszer! És köszönöm én is a segítséget!
Na szóval lenne hozzád egy mentő kérdésem kedves Imitrikes!
Mivel te nagyon értesz hozzá,ezért téged kérdezlek...
Szóval készen van RF400powa(gábor)gépezete,beindul mentem is vele stb stb.viszont a probléma a főbiztositék volt,egészen pontosan valószinü beázott és letört vagy megtört ha igy tetszik...ha megmozgatom elmegy a kijelző...
Éppen motorozgattam mikor egyszer csak ilyen 100 as temponál kialszik minden azonnal motorfék én meg gyorsan kuplungoltam egyet....nagynehezen hazajöttem,kicsit megcsiszolgattama csatlakozót(fém lábak) és ha rázkodik egy picit jobban a moci ugyszint ezt csinálja.a kérdésem csk annyi lenne hogy ennek az alkatrésznek mi a neve egyáltalán ezt lehet külön kapni?
vagy komplett kábel köteget kell hozzá vennem ?mert legalábbis azon láttam ezt...
Válaszod előre is köszi