Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

halihó :)

Na szóval lenne hozzád egy mentő kérdésem kedves Imitrikes!
Mivel te nagyon értesz hozzá,ezért téged kérdezlek...

Szóval készen van RF400powa(gábor)gépezete,beindul mentem is vele stb stb.viszont a probléma a főbiztositék volt,egészen pontosan valószinü beázott és letört vagy megtört ha igy tetszik...ha megmozgatom elmegy a kijelző...
Éppen motorozgattam mikor egyszer csak ilyen 100 as temponál kialszik minden azonnal motorfék én meg gyorsan kuplungoltam egyet....nagynehezen hazajöttem,kicsit megcsiszolgattama csatlakozót(fém lábak) és ha rázkodik egy picit jobban a moci ugyszint ezt csinálja.a kérdésem csk annyi lenne hogy ennek az alkatrésznek mi a neve egyáltalán ezt lehet külön kapni?
vagy komplett kábel köteget kell hozzá vennem ?mert legalábbis azon láttam ezt...

Válaszod előre is köszi
Akkor gyorsan add hozzá a könyvjelzőkhöz!
Helyes én pénteken megyek majd délután! Majd csak összefutunk ott!
jaja, a 7.ker-ben most elég gyakran látom a dózsa-damjanich sarkon parkol. én is arra lakom és az enyém is piros...
Na, hát igen. Ilyen oldalakon még nem vagyok ismerős. Köszi ezt is!
Köszönöm ezt is!

Nem tudjátok, Miskolc környékén nem lesz valami motoros happening a közeljövőben?
A budapesti VII. kerületi Damjanichra gondolsz? Ez enyém ugyan piros, de elég gyakran járok arra, mivel erre lakom. Fotózd le ha tudod, kíváncsi vagyok rá.
Holnap indulok Polgárdiba.
http://www.tanga-moteurs.ro/se...
Innen le tudod tölteni az RF600-karosszéria- és a GSF400 BANDIT -motorblokk- manualjait.

Ezt még tanulmányozni fogom!
Kisrigó látom conti gumid van elöl.
Hátul is az van?
Érdekel, hogy a névleges mérethez képest milyen széles a papucs.
Itt még gyári termosztát, alap jeladóval, letakart hűtő, üzemmeleg motorral, és figyeld a hőfokmérőt!
http://www.sportmotor.hu/motor...
A gyári termosztáttal és hőmérőgombával mind így mér mint a tiéd.
Ha álló helyben felfűtöd, hogy kapcsoljon a ventillátor -105 Cfok- akkor lesz a mutató negyed és fél között. A jeladó a hibás.
Én ellenállást kötöttem a jeladóval párhuzamosan, így negyedhez került a kezdőpont és mikor beleér a pirosba akkor kapcsol a ventillátor.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Figyel
d a hőfokmérőm!
Ahhoz, hogy elég meleg legyen a motor, vagy letakarod a hűtő negyedét vagy termosztátot cserélsz.
Szerintem jó ez az írás. Sok okos dolgot összeszedtek benne. Már csak az kéne h jól menjen a mocim
halihó!

ki jár a fehér rf-el a damjanich utcában? nagyon pepec...
Köszönöm az infókat!
Sajnos így nagyon egyértelmű, hogy nagyon sokat fogyaszt.
Remélem megtalálják a hibát. Egy karbiszinkron ennyit jelentene? Vagy mi más lehet még a gond?
Termosztáttal kapcs: nekem az a gond, hogy egyszerűen mintha nem mérne. Vagy mintha az egész skálát levetítenén az alsó két vonás közé. Az alja a hideg, a teteje az üzemi hőmérséklet. Déli napsütésben, városi döcögésben ment csak felé egy picit.

RF400powa: sok sikert kintre mégegyszer! És köszönöm én is a segítséget!
jaj bocs rosszra katintottam :D erre akartam hogy köszönjük neked :)
az lesz dolgozzok majd :)
amugy ugynézki asszony is jön ki 1 hónap mulva ha ugy alakulnak a dolgok

És lehet végleg kint maradunk...De az is lehet pár évig csak majd meglátom...