nah itt a fejidom de még nincs készen még 1 lakk kell azért rá egészen pontosan 3 réteg :) selyemfényü lakk!
Érdekes módon amugy a kipufogó,amit a héten csináltam
és a faridom a képeken sokkal pirossasabnak tünik pedig pont ugyan olyan mint az eleje meg minden...lehet cask a napbeesési szöge,és a föld gravitációs hatása miadt lett ilyen
Huh hát ez is komoly probléma :)
Megmondom öszintén,nállam is volt hasonló de a gyertyák adtak szikrát de nem annyit amennyit kellet volna,és nehezebben is indult,én nem foglalkoztam a takaritásukkal inkább vettem 4 db iridiumost bele,én igy használtam,és a POWA is és most is hibátlanul inditanak mintha ma raktam volna be őket!
Ráadáskép jobban vette a fordulatott,lehet hogy csak azért mert mégis új gyertyák voltak,nem tudom!
De érdemes beruházni ilyenbe!
Rákérdezek a szaki havernál erre a problémára is hátha tud rá mondani valamit....
adigis széles útat
Huh ez tényleg beteg.....mentközben is ezt csinálja?
amugy nem nem volt még ilyen baj vele,se a 600 asnál nem volt ilyen és megmondom öszintén hogy tippem sincs milehet a baj....de most majd a héten megkérdezem a szakit hogy szerinte milehet.....
Most értem haza elmentünk egyet motorozni és igy nem tudtam felrakni amit akartam vidit... :(
de nem baj pár képet azért rakok fel,az ezelőtti túráról,meg másrol is :)
Ha téma kell: régóta "küzdök" az alábbi problémával:
Ha sokat (2 hétnél többet) áll az RF, akkor a következő történik: elpárolog a benya a karbikból, az úszók leülnek, nem zár rendesen a kiszáradt tűszelep, gyújtás ráadásakor dől a benzin mindenfele. Ha ekkor nem piszkálom további egy napig, akkor helyreállnak a szintek, és rendben be lehet indítani. De! Ha ilyenkor nem várok egy napot, indítok, akkor megszívja magát a gép, és utána kész, esélytelen beindítani. Tank le, gyertyák tiszta benzin, gyertyák megpucol, hengerek szellőztet. De sajnos ilyenkor mindig egy-két gyertyának vége lesz, és ezt nem tudom, hogy miért. Hiába pucolgatom, nincs szikra. Ti hogyan takarítjátok meg a gyertyákat rendesen? Már van 6 db ilyen egy-két ezret futott, de szikrát már nem adó gyertyám. Ja és ha ilyenkor kicserélem újra a rossz gyertyákat, alig kell megnyomni az indítógombot, és gyönyörűen jár a járgány. De nincs kedvem mindig elkölteni ezreket, mi történik ilyenkor a gyertyákkal, miért nem adnak szikrát, teljesen bedöglenek?
Beteg szegény!Gyujtás gondjai vannak.Elinditom,jár kb 4-5 percet azt leáll,és onnantol kezdve amig teljesen ki nem hül,nem indul el mert nincs szikra.4 éve van nálam a vas,azota ez az egy hibája volt (van),semmi más.Tieddel nem volt még ilyen gond?Öööö.....félre ne érts,ne is legyen!Csak gondoltam megkérdezem,hátha te egyből vágod hol a bibi.Kábeleket már átnéztem,csatlakozókat átfujtam WD-40-nel,és ezekután jönne a kiméricskélés,de arra még sajna nem volt időm.
Még nem sajnos,pedig rajta vagyok a dolgon de egyszerüen nincs időm rá,pedig itt a nyár azt alig mentem vele idén!Te meg eladod a tiedet?Gondolom kinőtted!
Nem egyáltalán nem gáz!Én is egy ideje tag vagyok,és szerintem eszméletlen jó egy oldal,persze csak óvatosan kell bánni a Virtuális p. val :D
Tegnap véletlenül láttalak csak meg :D
Egy kedveskének irtam,akivel hajnali 1 ig beszélgettem :D
Mikor megláttam a nevedet,nah mondom áhh ez biztos nem ő...
de mivel 1 csomó minden 1ezett gondoltam irok ide hátha olvasod :D
Amugy srácok felkéne dobni a forumot 1 picit mert eléggé haldoklik,szerinem mindenki fljön 1nap vagy 10x megnézni mi a helyzet van e új komment...de semmi..ha valakinek van valami jó ötlete,megoszthatná velünk
Érdeklõdési kör: Autók / Motorok
Billiárd / Bowling / Darts
Számítógép / Internet
Túrázás / Kempingezés
Utazás
Zene alternatív
Zene blues / jazz
Zene R&B
Zene rock
Szemszín: Barna
Hajszín: Barna
Testalkat: Ennivaló
Magasság: 185 cm
Persze rendben!Csak inkább magáztam!
Nem mertem tegezni, de így már más a helyzet!
A számot elmentem és amikor aktuális lesz a helyzet hívlak!
De amíg nem viszik el a mocim, nem akarok nagyon nézelődni se,mert lehet h teljesen felesleges!
Köszi mindent!
Faterját nem ismerem, bár ha Sinkóékkal motorozik, akkor találkozhattunk.
30 4335196 ezen a számon elérhető vagyok általában.
Elötte mindenképp sziveskedjen időpontot egyeztetni bár nem nagy táv potyára sem -oda-vissza 50km-.
Na ezt olvasd el párszor és röhögj milyen mókásan hangzik az egész!
Szerintem maradjunk a szevasznál.
Sziasztok!
Ha minden jól megy a következő motorom egy Suzuki RF-400 R lesz!
Azt szeretném kérdezni,hogy mire figyeljek oda a motor vásárlása során?Van a motornak olyan hibája ami gyakorinak mondható az Rf-nél?
Köszi
Érdekes módon amugy a kipufogó,amit a héten csináltam
és a faridom a képeken sokkal pirossasabnak tünik pedig pont ugyan olyan mint az eleje meg minden...lehet cask a napbeesési szöge,és a föld gravitációs hatása miadt lett ilyen
Huh hát ez is komoly probléma :)
Megmondom öszintén,nállam is volt hasonló de a gyertyák adtak szikrát de nem annyit amennyit kellet volna,és nehezebben is indult,én nem foglalkoztam a takaritásukkal inkább vettem 4 db iridiumost bele,én igy használtam,és a POWA is és most is hibátlanul inditanak mintha ma raktam volna be őket!
Ráadáskép jobban vette a fordulatott,lehet hogy csak azért mert mégis új gyertyák voltak,nem tudom!
De érdemes beruházni ilyenbe!
Rákérdezek a szaki havernál erre a problémára is hátha tud rá mondani valamit....
adigis széles útat
amugy nem nem volt még ilyen baj vele,se a 600 asnál nem volt ilyen és megmondom öszintén hogy tippem sincs milehet a baj....de most majd a héten megkérdezem a szakit hogy szerinte milehet.....
Most értem haza elmentünk egyet motorozni és igy nem tudtam felrakni amit akartam vidit... :(
de nem baj pár képet azért rakok fel,az ezelőtti túráról,meg másrol is :)
Ha sokat (2 hétnél többet) áll az RF, akkor a következő történik: elpárolog a benya a karbikból, az úszók leülnek, nem zár rendesen a kiszáradt tűszelep, gyújtás ráadásakor dől a benzin mindenfele. Ha ekkor nem piszkálom további egy napig, akkor helyreállnak a szintek, és rendben be lehet indítani. De! Ha ilyenkor nem várok egy napot, indítok, akkor megszívja magát a gép, és utána kész, esélytelen beindítani. Tank le, gyertyák tiszta benzin, gyertyák megpucol, hengerek szellőztet. De sajnos ilyenkor mindig egy-két gyertyának vége lesz, és ezt nem tudom, hogy miért. Hiába pucolgatom, nincs szikra. Ti hogyan takarítjátok meg a gyertyákat rendesen? Már van 6 db ilyen egy-két ezret futott, de szikrát már nem adó gyertyám. Ja és ha ilyenkor kicserélem újra a rossz gyertyákat, alig kell megnyomni az indítógombot, és gyönyörűen jár a járgány. De nincs kedvem mindig elkölteni ezreket, mi történik ilyenkor a gyertyákkal, miért nem adnak szikrát, teljesen bedöglenek?
remélem valaki elő rukkol valamivel :)
+ majd videot is az is legyen meglepetés :)
akit érdekel majd nézzen fel kb 17.00 és 18.00 felé akkor rakom majd fel :)
A forumon én kb 1-2 hete vagyok fent,és igazad van!Egy nap felnézek ha tízszer nem is,de négyszer tuti,és semmi téma sajna.
Tegnap véletlenül láttalak csak meg :D
Egy kedveskének irtam,akivel hajnali 1 ig beszélgettem :D
Mikor megláttam a nevedet,nah mondom áhh ez biztos nem ő...
de mivel 1 csomó minden 1ezett gondoltam irok ide hátha olvasod :D
Amugy srácok felkéne dobni a forumot 1 picit mert eléggé haldoklik,szerinem mindenki fljön 1nap vagy 10x megnézni mi a helyzet van e új komment...de semmi..ha valakinek van valami jó ötlete,megoszthatná velünk
Extrém sportok
Főzés
Kerékpározás
Kosárlabda
Mozi
Sz
ámítógép / Internet
Természet
Úszás
Utazás
Testalkat: Sportos / Fitt
Magasság: 183 cm
Érdeklõdési kör: Autók / Motorok
Billiárd / Bowling / Darts
Számítógép / Internet
Túrázás / Kempingezés
Utazás
Zene alternatív
Zene blues / jazz
Zene R&B
Zene rock
Testalkat: Ennivaló
Magasság: 185 cm
Csak hogy ne legyen túl indiszkrét :D
széles útat :)
Nem mertem tegezni, de így már más a helyzet!
A számot elmentem és amikor aktuális lesz a helyzet hívlak!
De amíg nem viszik el a mocim, nem akarok nagyon nézelődni se,mert lehet h teljesen felesleges!
Köszi mindent!
Faterját nem ismerem, bár ha Sinkóékkal motorozik, akkor találkozhattunk.
30 4335196 ezen a számon elérhető vagyok általában.
Elötte mindenképp sziveskedjen időpontot egyeztetni bár nem nagy táv potyára sem -oda-vissza 50km-.
Na ezt olvasd el párszor és röhögj milyen mókásan hangzik az egész!
Szerintem maradjunk a szevasznál.
http://www.hasznaltauto.hu/2921194_suzuk
i_rf_1995
http://www.sportmotor.hu/motoros_kepek/moto
r/?dr=339
Lehet h ön is ismeri Takács Ferenc (Egér) egy Suzuki Intrudere van!
Előtte meg egy Kawasakija volt!
Attól még a szövegelés megoldható.
Futurával gyere fiatalkorom netovábbja volt 90-es évek elején.
Jelenleg sajnos még nem aktuális a dolog mert csak ha megveszik a motorom akkor tudok lépni új motor felé!
Addig marad a régi...
Köszi h írtál!
Ugorj le hozzám elmondom megmutatom, talán meg is egyezünk!
Ha minden jól megy a következő motorom egy Suzuki RF-400 R lesz!
Azt szeretném kérdezni,hogy mire figyeljek oda a motor vásárlása során?Van a motornak olyan hibája ami gyakorinak mondható az Rf-nél?
Köszi