A mobile.de oldalon nézegettem az RF-eket, s oldalt menü pontból kiválasztva a box nevű fül, akkor ki fog adni 4 mocit, mind extra-orbitálisan feldobozolva... Csinálok én, nem azzal van a gond, csak mégis na!Nálunk má' mé' nem lehet ilyent kapni bótba?
Mert ők német...?
Szia Laci bácsi!
A Sanyiék nem mondtak semmit, hanem jól neki is álltak-feküdtek, s amilyen ügyes arany kezük van, már kész is a moci! Már csak reménykedni kell, hogy muködjön... Ha így se, akkor ídőpontot egyeztetés után, Uri Geller fogja szervízelní... Neeeeeem, ez csak vicc! Sanyit, ha nem fogja zavarni a dolog, akkor szerintem szerzett egy új kuncsaftot...
U.i.: Mukodj....
igen én vagyok a piros bőrruciban.....
A gábor pedig az akit a z elején látsz,meg huzogatja a gázt:D
Sajna telefonos az eleje....amugy a 2ik dobban a cső nem lett perforálva a kedves gábornak kiment a fejéből :D
És igazából csak egy cső megy végig benne persze az állat azért
kitömte
:)
Powa kollegám allias gábor szólt hogy linkeljem ide avideó linkjét de szerintem elég ha a nevemre katintotok.
éppen ma kezdtünk bele egy újba ami remélhetőleg jobb lesz mint az előző 2ő.Sőt van 1 proto tipus ami a faridom alá menne csak az még messze van akésztől :D
majd ha lesz kép vagy vidi linkelek ide.
üdv és széles útat,olcsó benzint
Ahogy érzed Gejza! Az ajánlat minden RF es motorosnak áll! Videót én nem tudtam anno csinálni róla hogy mien hangja volt vele, de lényeg az hogy így már észrevettek!
Személy szerint ugyvagyok a sportdobbal hogy mindenkép kötelező:)
A cégnél ahol dolgozom mindig kitalálunk valami újjat :D
van is 1-2 vidi fent.
tudom hogy nem nekem irtad :)
Értem szóval akkor valószinübb hogy a relé szált el,és nem a fesz szab. akkor ezek szerint?
Igen láttam 6 csatis de csak 5 meg bele,remélhetőleg haver bandiájn ilyen van és ha igen akkor ilyet veszek a bontóban is.
rendben akkor ahogy müködik mérünk töltést lámpával és anélkül is.
Remélem nem tölt tul,ugyhallotam az hogy a 600 as RF eknél ez elég sürün elő fordult...remélem a 400 as nál nem :)
köszi a képet :)
amugy most nézem csak hogy tényleg más a fesz. szabályozód és mégis jó :)
És ha a relé szált el ? akkor azt tudok venni pl autós boltban?vagy motoros üzletben ? Ne nézz hülyének de utoljára amikor vettem még egy RS 125 öshöz vettem a keewayeseknél kb 3000 Ft ért.
na mind1 remélem csak aza relé :)
köszönöm a segitséget
majd meghálálom,ha jó lesz a moci gurulhatnánk egyet és meghivnálak egy fagyira
Nem a fesszab. kattan hanem 1 relé mellette!
Nézd meg a csatlakozásaikat nemhiszem, hogy a szabályzó ment el elvégre védve van.
Dugója lehet 6 csatis de csak 5 kábel megy bele papíron.
Bontóban 15000 HUF volt 2-éve.
Mindenesetre mérjetek töltést lámpával és anélkül is.
Amikor raktam össze a gépet 1-2 kábel elvoltszakadva
ezeket újra kötöttem de mindennek megvolt a magahelye igy nem tudtam volna semikép elkötni.
rendben akkor mikor berakjuk a fesszabályzót nemlesz rádugva a lámpa majd leállitom és utánna rádugom és megprobálom ugy.
Előbb kimentem megnézni milyen kell hozzá de különösebb ismertető jelenincsen csak az hogy 5 dugós kell.
de amibe meg belemegy ha jól láttam az meg 6 dugos.
Azt mondod enduros fesszabb van a tiedében? hmm...értem..ezesetben ha jó lesz a banditté akkor és persze ha nem lesz rf hez akkor banditáét fofgom megvenni vagy olyat ami jó hozzá csak legyen ez a hiba!
Igazából átnéztem az egész mocit mi lehet de más már nem lehet egyszerüen másra már nincs tippem....hiába adom rá a gyujtást nincsen kattanás ami azelőtt meg volt...amit gondolom a fessz szabb adot ki.
Amikor raktad össze poraiból a gépet, akkor nem köthettél el valamit ami indokolná a tünetet? Mindenesetre én először lámpa nélkül próbálkoznék.
A Fesszabályozó olyan cucc ami nem feltétlen típushoz kötött. Én a polgárdi-i bontóban kerestem hozzá. A lényeg az volt, hogy 5 csatlakozós legyen. Ha jól emlékszem valamilyen endúró cimkéje volt rákötve mikor rápróbáltuk.
Mert ők német...?