Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah...eladásra kínálom én is a mocimat!

Jóformán hibátlan, csak "túra"-endurot(főleg Dominatort) keresek, és 1:1ben meg cserélni szinte lehetetlen.

Szóval megtalálható a motor.hu-n és a képesmotoron. Ha esetleg tudtok olyan embert, akit érdekel hasonló paraméterű csere, szóljatok! Előre is kössz!

Bár eladni sem lesz könnyebb...:S

Vtunk lent haverommal Békéscsabán(270km+vissza) a moto-marketben, és hát elég szutyok gépek vannak...csak képeken szépek, és mégis elviszik tőlük...haverom meg a patent motorját nem tudja eladni...tiszta vicc.

Nah...jó motorozást mindenkinek!
Igazából meglehetne mert csapágyasat szeretem volna csak jóval több munka...meg ha csapágyasra csinálom akkor nagyobb cső is kell legalább egy 100 as cső mert ez csak 60 as :(

Lehet hétfőn neki is látok :D

it egy link: http://www.youtube.com/watch?v...

még anno mikor csináltam RSrambo gépszörnyetegére :)
Jóóó azért ő is besegitett :D
itt már fel van öltöztetve ARROW ruciba :)
Sajna a kamera ne madja vissza az igazi hangot,meg hideg is volt ráadásul még nem volt üzzem meleg a moci ezért nem is let nagyon pörgetve.
hát az kurva jó lenne :D wow
csináld meg! :)
hali

ahogy te sejteted...nem a fesszab a ludas :(

megjött rádugtam de semmi,bár megmondom öszintén hogy azért én is sejtettem az utobbi párnapban hogy nem ez lesz a nyerő...de sebaj..
Hát jó lenne ha jó lenne a polgárdi bulira :D de a fizetés még arréb van :( gumit kéne rávenni....meg ugynézki egy gyujtáskapcsolot is :D
Hát megprobálom kimérni akkor hogy a gyujtás kapcs e a ludas...ha nem sikerül akkor már tényleg nekem sincs több tippem...
Akkor szerintem felviszem a szerelő barátomhoz,elég korrekt ésmár nagyon régota foglalkozik motorokkal,ha vlahol valami gubanc van és nem tudják a megoldást pl, redbaron,meg még mondhatnék 1-2 helyet akkor őt szokták hivni :)

EHhhh rúzspiros? nah ezt se kaptam még a fejemhez mármint a moci :D
nem tudjátok véletlenül ennek a szinnek a szin kodját? mert nem találom sehol...és a fejidomot lekéne fujnom csak kikéne kevertetni a szint....lehet mintát kéne vinnem.. ha senki nem tudja akkorviszek mintát...
hali

igen egy picit tényleg hasonlit :D sajna ez nem forog,nem tudtam megoldani csapágyasra
de majd egyszer ha lesz rá időm csinálok egy forgosat :D
Durva!
Kicsit hasonlít ehhez...
Polgárdi-i buli után Vasárnap terv szerint megnézem a vértesszentkereszti műemléket. Onnan hazafele útbaesel de addigra már mennie kell a rúzspirosnak!
Ezek szerint van ellenállásmérőd. Na azt dugd rá a gyújtáskapcsolódra ahogy a drótot dugtad a fotón és kapcsolj. Vagy zár vagy nem.
hát megmondom öszintén ez kicsit kellemetlen :D

de mind1 :) látom neked van 900 as és 600 as hoz is.

de jó lenne ha végre menne már a paripa :( holnap minden kiderül....

szép estét
Jogos :D csk gondoltam itt többen megtalálják :D

Amugy vicces mert pont ma küldte át a kollegám,ő is ugy találta valahol...gondoltam megosztom de ezek szerint temár megelőztél kb 1 évvel :)
Adatlapodra vagy fotók közé is fölpakolhatnád őket.
Nahát, ez ismerős!
Csak majdnem koszos a körmöm.
http://www.sportmotor.hu/motor...
RF 400 ról egy kevés leirás,teszt kinek mi tetszik....

remélem még nem került fel ide ha meg igen akkor ez van :D

képek egy anno gyártott dobról + a mintárol :)

csak felraktam,gondoltam hátha tetszik valakinek persze nem eladás céljából raktam fel csakis látványosság miadt.
halika

képzeljétek ma válaszoltak a levelemre...

Bemásolom csak a nevet nem irom le:)

amit én küldtem:

- üdv
-
- röviden a kérdésem annyi lenne hogy rendeltem egy
- terméket,önöktol,érkezett egy üzenet hogy rendelését felvettük stb
- stb.és majd felhivjuk ha adott meg tel számot.
-
- beleirtam az üzenetbe hogy sürgös lenne az alkatrész,vagy ha nincs
- raktáron kérném mielobbi vissza jelzésüket...de ebbol egyik sem
- történt meg.
-
- Most kérdem én, van raktáron az a bizonyos termék?vagy esetleg
- feladták már a postán?esetleg a héten mondjuk feltudnák adnia postán?
- sajnálatos módon hiába vártam a hivásukat,további üzenetüket semmit
- nem kaptam ezért is irok most.
- válaszukat elore is köszönöm
-

amit ők :
Tisztelt valaki valaki Úr!

Köszönjük levelét, elnézését kérjük a késlekedésért, a mai nap
postázásra kerül az alkatrész!

haha......... hanem irok nekik akkor xarnak a fejmre vagy mi?

ma a poén kedvéért ugydöntöttem elkezdem felpolirozni az alaktrészeket,idomokat,mivel ugysem tok semmit csinálni a géppel egyenlőre :(

rakok fel jó pár képet ide nem cask a motorrol.
1. Menjen
2. Ne legyen baja
3. Szerintem semmi más, mert mindent lehet cserélni...
Sziasztok!

Szeretnék pár jótanácsot kérni, hogy mire kell / érdemes odafigyelni egy RF-nél vásárláskor.

Tehát ha van valami típushiba, akármi, amit jó ha tudom, hogy hogy kell megnézni, jöhet.

400asról van szó, 96-os évjárat.

Köszi!
Tudom h miről beszélt Gaben de még nem néztem meg pedig jó ötletnek tűnik. Magamtól tuti h nem gondoltam volna erre. Még szerencse h itt vannak segítőkész és hozzáértő emberek . Ha ma hazamegyek ránézek remélhetőleg az lesz:). Mindenkinek köszi a segítséget.
Előző kép neked figyelt, előfordult velem, hogy a fedél alatti O gyűrűt vertem el - 29 mérete 4*1 -. Bár ez profi műhelyben nem valószínű.
Kupakokat meglátod a váz és tank közötti résen benézve - 37 -
.
hali

jaja tudom miről beszélt,de ez a kis sapka vagy mi rajta van farsot nem sziv.
erre gondoltál nem?
Próbáltad?
Gaben a 37-esről beszélt.
hali TaxisGaben

öhh értem mire gondolsz,de sajna nem talált... :(
megnéztem egészen pontosan :D
Bár megmondom öszintén hogy amég nem ér ide az alkatrész addig megvagyok lőőőveee...

ma küldtem egy szép tömény levelet az üzletnekahonnan rendeltem a fesszabot...
mert őők is küldtek nekem hogy hoho felvettük a rendelésed öreg hétfőn küldjük is a cuccot :D
tesék már szerda van és még mindig semmi,irtam nekik ha nincs raktáron akkor legalább válaszoljanak hogy idő még megjön szóval nyugalom.
De semmi válasz nem jött még.
Mellesleg telefonos elérhetőség meg nincsen azt mondjuk nem tom miért

széles útat motoros kollegák
Már csak egy kis gondolat, ha megengeditek, bár szerintem ez nem egészen lehet, viszont az enyém is csinázta: Egyik pillanatban még ment, aztán semmi.
No, szóval nálam az volt a gebasz, hogy a kuplung mellett van 2 szép szál vezeték(?kuplung visszajelző?), s ha az lecsúszva, vagy ?megégve?(bár az nem lehet) akkor nem akar indulni a moccanat.
Ez csupán csak apró hozzá nem értő gondolat, de hátha..., bár ha a kijelző panel sem ég, akkor necc...
Srácok...!
Szintén ilyesmi hibával küszködtem, de!
Egy karbi szinkron megódotta a dolgot.
Illetve a mai napi tudnivaló:
A karbikon van egy kis pöcök, amin elvileg gumi gebasz van! No, hogy ha ez nincs rajta, mert lelőtte, akkor az nem jó,falsot szív, s úgy dadog mintha muszály lenne...
Erre szerezz egy légmentesen zárodó gumicsövet, s meg is van gyógyítva a dolog.
Vagyis nekem ma ez lett, s elmúlt a dadogás... reményeim szerint!
Vidd vissza a szakinak.
Nem értek hozzá, de hasonló gondom van mire azt mondták magas az üzemanyagszint abból kell visszavenni. Elvileg melegen ha elveszed a gázt a motor is lefullad.