Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gratula a füstszinü plexihez :)

Amugy sajna ma nem tudtam akciózni mert sok melónk volt :(

Holnap majd levágok mindent hozzá és összehegesztem és szépen megcsinálom,majd meglátjuk milyen lesz rakok fel képeket remélem holnap be is tudom fejezni :)
köszi:)

ohh hát én is erre gondoltam amugy

köszönöm :) tudsz valami jó kis bontót ami közel van ÉRDhez?
3500 ha RF900RR bár nem biztos, hogy van-e különbség a többi RF900 között.
tsanyi !Akkor ha tudnál Rf 900 hoz első fékkart megköszönném. Mennyi lenne az ára?
Szóval Polgárdi!

Jó volt hosszú volt, pénteken elmentünk a Vértesbe motorozni, jól elázni. Elötte tankoltam eső miatt a tempó 80-120 2 személy, hazafele 280 km-nél már nyúlkáltam a csaphoz, hogy biztos ON-on van?
Végül 2 személlyel, megpakolva, 4,9-re jött ki a fogyasztása.
Találkozón csak Mikrof régi gépét láttam új gazdájával, a szürke 600-ast amire gyorsan megpróbáltam megalkudni de nem sikerült .
Felvonuláson egy fekete400-ast, és1 lila-szürke 900-ast.
Szóval nem sokat.
Szinkód az aksi melletti matricán van -ha megvan még- .
Bár powa gépének már szerintem nem gyári a festése- csíkot is telibefújták-.
Suzuki márkakereskedő vázszám alapján megmondja milyen volt gyárilag.
Gratulálok.
starter relay a neve, szerintem vedd le és vidd el bontóba mintának.
Bontott kábelköteg bitos van náluk amiből TALÁN NEM PONT EZ HIÁNYZIK.
Hasonló koru suzukiknál ugyan ilyen van.
Üdv,

Akkor kíváncsian várom az eredményeket.

Egyébként igen, szerintem ugyanaz a szín meg minden. Majd délután én is csinálok pár képet, hogy nekem mi a gond. Mert egyesek szerint egy ügyes műanyaghegesztő meg tudná csinálni nekem a kopoltyút. A fényezésen pedig felületi sérülések vannak: kavicsfelverődés, stb. Csak ugye a gond az, hogy ugye ott le is verődött maga a bordó szín. Szóval nem tudom, ezen mennyire lehetne segíteni valami költséghatékony módon.

A bal első rekeszesnélküli takaró pedig olyan, hogy amúgy nincs vele gond, látszik, hogy nem gyári minőség ileltve 1 helyen nincs csavar hely ott, ahol lennie kéne (az idomon van hozzá fül). Majd ha mást nem, akkor azt odafogatom egy csavarral. Csak jó lenne egy gyári rekeszes.

Kapaszkodó sem gázos, mert a közepén lévő fém megvan rendben, csak csúnya.

Ma viszem el szervizbe megnézetni, mert motorikusan akarom rendbe hozatni először. Sajna sokat eszik és füstölög nagy gázra. Remélem csak valami beállítás kell neki és egy 20asból megúszom mondjuk.

Hétvégén érkezik a füstszínű plexim.
Talán a legjobb képek a mociról :)
Hali!

Szerintem szinben ugyanaz van neked is,mint ami neki is(volt)
Ha minden jól megy akkor vissza vásárolom a gépezetet tőlle,hamár ugyis kint marad :) Már volt rólla szó mivel én eladtam a 600 ast és jövőre akarok venni egy 1000 es v2 őt,addig meg ez bőven elég mindenre :) A képek nállam készültek még anno mikor még hibátlan volt a gépezet,ő lusta volt képet csinálni :D
Mellesleg volt kollegám a powa csak neki bejött az élet és kiment külföldre szerencsét probálni,remélem összejön neki :)

A lényeg az hogy igen lehet javitani a festést,de általában elég egy polir ha csak kis karcok vannak....ha mélyebbek akkor is elég lehet de ahoz tudni kell hogy pl 3 rétegben fujták e a festéket vagy csak 1 réteget + lakk stb...mert a mélykarcnál mélyebre kell polirozni :)

Érden dolgzom nem tudom mennyire ismerős hely :)

Aluminiumból gyárt a cég álványrendszereket létrákat lépcsőket meg mindenféle kütyüt
Menyiért ? Ezt csak személyesen és csak akkor ha tényleg jó lett :) előbb legyártom magamnak és ha minden okés tesztelés után akkor csinálok neked is...az aluminiumot szpen meglehet formálni meg minden de nem olyan erős mint az acél gondolom ez alap
De nyugi no para Burgmanra már csináltunk hátsó lábtartót is és simán jó volt :D
majd rakok fel képet hogy én mire gondoltam,mivel ugyan olyat nem tudok csinálni mint a gyári de hasonlot lehet...viszont ez aluminium és szerintem kellene rá valami..bőr...vagy valami nem?

Ha van kérdésed nyugodtan tedd fel amiben tudok szivesen segitek.
Hali!

Igen, tudtam, hogy fújatni kell majd őket. Legalábbis az oldalidomot biztos. Egyébként nézem itt a képeidet meg az RF400powa gépét: nem ugyanaz a bordó mint ami nekem is van? Mert bár igen, kép nem biztos, hogy színvilágban mérvadó, de nekem úgy tűnik. Az enyém is metál. Mondjuk az RF400powa-é egy icipicit elüt talán, de 1 képből ember legyen a talpán aki megmondja, hogy ez a három ugyanaz a szín-e. De ha esetleg tudod az enyém kódját én is szívesen venném.
És ha már színnél tartunk, hátha otthon vagy fényezésben is: tudom, általában legalább egy idomot telibe szoktak fújni, de sokszor inkább az egész mocit, hogy ne legyen eltérés. De ha megvan a gyári szín akkor ilyen apróbb hibák (felverődés, karc) javítása is lehetséges? Mert nekem nincs nagy gáz a fényezéssel, csak tényleg ilyen apróbb karcok. De emiatt nem akarom az egészet telibe fújatni. Inkább hibákat megcisnátatni és utána egy polírral mondjuk kb. szerintem mindenhol ugyanúgy csillogna-villogna.

Hol dolgozol te, hogy ilyeneket le tudsz gyártani?
Illetve mennyiért?
Mert most jövőhéten bejátszik majd nekem egy szervíz és így is eléggé kezdek minuszban lenni, úgyhogy most nagyon azon agyalok, hogy rekesz + idom + kapaszkodó marad későbbre.
De még meglátjuk.
hali!

alapból a rekeszek meg az oldal csikok feketék max fujatni tudod bordóra...amugy nekem is fekete.

sajna nem találok sehol ilyen dolgokat amik neked kelhetnének :(
Viszont kedden megprobálom a melóhelyen legyártani...hátha..
Jobbat is letudnék gyártani mint a gyári,akár kinézetre is,legalábbis fejben már megvan :D majd kedden gyakorlatban meglátjuk :)
amugy a burmi bontoba van balfelső rekeszes cucc csak sajna sérült de legalább eredeti kb 2000 ft ért meghegesztik és kész is....hamár annyira rekeszest akarsz:)

Befejeztem ma RF400powa paripáját....legalábbis annyira hogy használni lehessen...ma elmentünk kicsit tesztelni hogy minden okés e :)

Visegrád és környéke :) éppen valami várjátékok volt és annyi ember meg rendőr volt.huhuuu... találkoztunk jó pár RF essel dobogókőn is.
Volt egy aki egy piros RFel jött és hozta a bnőjét is :) Lehet hogy közületek valaki?

Tegnap kaptam levelet RF400powától---- egész jó idekint,van meló bőven de sajna itt is meglátszik a válság.A koszt türhető,a szálás is egész jó :)
Hajjj ha tudnád mennyi TRIUMPH mászkáll erre :D
De a vicc az van pár RF is most éppen bontót keresek a szabad napomon ugyanis az itt van dögivel csak nekem olyan kell ahol van motor bontó van..
Üdvözlök mindenkedves RF est a Sportmotorrol létszives ad át nekik....stbstb a lényeg itt van :)

Azért irta a bontós dolgot ugyanis ott ha nem fizeted be a nem tudom mit akkor elviszik a legujjabb E mercidet,BIMOTÁDAT és szépen bezuzzák....
Nem tökölnek.. :(

Ha talál bontot ahol van RF hez cucc akkor majd megirja mik vannak én meg nektek bemásolom ide...
Mivel elméletben ugyis jön haza akkor szerintem elistudja hozni a cuccokat,hamegnem jön akkor marad a posta de onnantól kezdve már csak az a kérdés megéri e...

Ezuton érdeklődnék minden kedves RF estől hogy ha valaki tudja a a szinkodját ennek a mocinak,RF400powa gépének RF 400

azt nagyon megköszönném ugyanis ma kikevertettem volna a festéket de ez a szin nincsen metálban...és nekem abban kellene...
A segitségeteket előre is köszönöm

Széles útat
Sziasztok!

Plexit szereztem a géphez, de ezekben nem nagyon tudtak segíteni bontók sem:
- bal hátsó kapaszkodó
- jobb felső (kicsi) kopoltyú
- bal első, kéz alatt lévő takaró elem (a rekeszes)

Esetleg valaki innen? A kopoltyút legyártanák nekem 6500ért, csak hát mondták, hogy az olyan, hogy egyrészt műanyag színű (nyilván fényeztem volna egyébként is, kicsi az esélye hogy ilyen "éngépem bordó" színűt találjak), másrészt meg aztmondták, azt még azért kézzel nekem szépen testre kéne szabni, hogy illeszkedjen (lecsiszolni, stb.). A rekeszes meg háát, nemtudom. Akkor azt is feketére színezni? Illetve a rekesz nem is tudom milyen lenne, pedig az lenne a lényeg (most valami utángyártott van rekesz nélkül, pedig nagyon tetszene a gyári). Kapaszkodót meg nem is tudnak csinálni.

Szóval ha valaki tud ilyeneket, kérem szóljon! Köszi!
Ja, de csak azért mert Laci alkudta ki....
Ok.kösz. 15.990 akciósan! ?
Annál talán picit drágább, de 16 alatt lesz az biztos! tényleg, 1-én várunk Titeket látogatóba.....
14.900.
Szerintem igen, hétfőn keress meg ha gondolod.
Sziasztok! Tud valaki Rf 900 hoz első fékkart olcsón? A Suzukinál 16ezret mondtak az nagyon drága. Jó az után gyártott is. köszönöm
Nem piszkálják. Folyamatos porta van, normális arcokkal, egymás motorjait meg nyilván nem piszkáljuk. Viszont a Hernád utcában (sajnos még itt lakok) tavaly kilopták belőle a jobb oldali szellőzőrácsot, amíg felszaladtam valamiért. Nyilván nagyon kellett valakinek valamire.
akkor láttam már . egyik nap néztem, hogy jééé egy rf...
és ott nem piszkálják, biztonságos?
Én az állatorvosi melletti fedett, ámde nyitott oldalú őrzött parkolóban. Elég draga, de csak a nyári hónapokban lakik itt, amíg használom. Néhány nap alatt iszonyat por van rajta, de sajna nincs jobb lehetőségem.
a liget másik oldalán van egy garázsunk... itt a környéken nem túlzottan jók a lehetőségek. kevésbé biztonságos . te hol tartod?
Hali.
Valaki eladott a Súgó Motornak bontásra egy hibátlan RF 900-at Kék)
Szerintem gombért.
Nem ismerős?
No majd én is csekkolom. Te hol tartod a vasat? Itt a környéken?