Uram!Viszont én tényleg szívesen igénybe venném a szolgáltatásaitokat..., ha nem lenne gond, az adott számon felhívlak?Persze, csak ha tudunk JÓ üzletet kötni...
Jaj de köszönöm, bár már nem hívom fel őket, hisz gondolom ők is emberek, s így este 7 fele, már a hátuk közepére nem kívánnának, de majd holnap!
Köszönöm még1x!
Mókás összejövés lehetett!
Az tutti szuper, csak egy pinduri baj lenne a dologgal: nem mükszik a kereső most így éppen!
Számát nem tudod elküldeni nekem mailben, légyszíves? Ha tényleg arany keze van, akkor bízok benned, s mondom is le a full gasos szervízt!
Köszönöm előre is!
T.sanyi most nyitott egy szervízt Bp.n.
Rákeresel itt a fórumon ezen a néven megtalálod.
Ha nem zavar hivatkozhatsz az LFP-s lacibáttyára.
Jó keze van a srácnak és nem fog lehúzni az biztos.
Márcsak mert RF-ről van szó és nekem is az lenne.
Én nem akarnék belepofádzani,a te pénzed.A Full-G-nél úgy lehúznak ahogy sehol máshol és semmivel se fogják jobban megcsinálni.
Ha meggondolod írj 1 sort.
Ha nem,hát sok sikert.
Ájáj! Most már kezd tele lenni a mindennel a hosszúkás zöldségem...
Megyek megint tök nyugodtan, erre ugyan azt a szitut játsza el, mint amikor nem volt benne olaj... Nem jó. De meguntam mindent, s next kedd 10-re megkapja a doktori ellátást úniós színvonalon (Full-Gas). Remélem utána már nem lesz baja, oszt lehet róni európát...
A 6000-es olajcserét pedig köszi, mert már hallottam róla fél füllel, de ezek szerint a szervízkönyvbe is bele vagyon írva.
A 600-as szervizkönyve 6000 km-enként írja elő az olajcserét, én úgy is csinálom. Igaz, a 6000 km alatt általában én is utántöltök majdnem 1 liter olajat, szóval van friss pótlás is, de a "kopottabb" motor miatt az olaj is jobban használódik. Szóval ezen szerintem nem érdemes sprórolni.
Most próbálkozok 15W50 olajjal utántölteni, hátha azt nem eszi annyira, de nem akarom teljesen ilyennel tölteni, mert néha télen is előveszem.
Az olajcseréről meg annyit még, hogy 1 hónapja van nálam, sajnos még nem sikerült a rutinos dolgokat beiktatni...
Viszont!
Ki mennyi km után szokott olajat cserélni? Tudomásom szerint elég 10000-ként, vagy addig ne várjon az ember?
Ez igaz, de ne fessük az ördögöt a motortérbe, kérném, az urakat...
Amúgy meg előző gazdája valami Repsol olajról magyarázott, de hát én meg adtam neki most a Castrol 4T racingot... Hangba pedig nem hallom, hogy valami bibi is lenne, vagyis remélem...
Mindig nézzétek az olajat!
Vasárnap estére
Köszönjük a közvetítő úrnak is...
Mindenkinek jó éjszakát(kónfederácíóóós kúpát)!
Leselkedsz?
Ha itt még a srác le is dumálhatjátok.
Vagyis bocs innentől közöm semmi
De RF-e van légyszi
Az bizony nem jó...
Most akkor nem lesz üzlet...?
Sok sikert.
Köszönöm még1x!
Mókás összejövés lehetett!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
http://sz
erviz.svmedia.hu/
Számát nem tudod elküldeni nekem mailben, légyszíves? Ha tényleg arany keze van, akkor bízok benned, s mondom is le a full gasos szervízt!
Köszönöm előre is!
Rákeresel itt a fórumon ezen a néven megtalálod.
Ha nem zavar hivatkozhatsz az LFP-s lacibáttyára.
Jó keze van a srácnak és nem fog lehúzni az biztos.
Márcsak mert RF-ről van szó és nekem is az lenne.
Köszi!
Ha meggondolod írj 1 sort.
Ha nem,hát sok sikert.
Megyek megint tök nyugodtan, erre ugyan azt a szitut játsza el, mint amikor nem volt benne olaj... Nem jó. De meguntam mindent, s next kedd 10-re megkapja a doktori ellátást úniós színvonalon (Full-Gas). Remélem utána már nem lesz baja, oszt lehet róni európát...
A 6000-es olajcserét pedig köszi, mert már hallottam róla fél füllel, de ezek szerint a szervízkönyvbe is bele vagyon írva.
Most próbálkozok 15W50 olajjal utántölteni, hátha azt nem eszi annyira, de nem akarom teljesen ilyennel tölteni, mert néha télen is előveszem.
GejzaR: Azért akarom kiszedni, hogy a rendőr ezért ne szívózzon. Egyébként tetszik, mert este elég jól látni vele.
Viszont!
Ki mennyi km után szokott olajat cserélni? Tudomásom szerint elég 10000-ként, vagy addig ne várjon az ember?
Amúgy meg előző gazdája valami Repsol olajról magyarázott, de hát én meg adtam neki most a Castrol 4T racingot... Hangba pedig nem hallom, hogy valami bibi is lenne, vagyis remélem...
Mindig nézzétek az olajat!