Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te szoktál olajat cserélni a gépedben? Hogy fogyhatott ki több, mint 3 liter belőle, úgy hogy észre sem vetted?
Azért valószínű megkapod a büntit tőle nemsokára.
3 liter olajat nem 2 nap alatt evett meg szerintem!
És egyébként miért akarod kicserélni? Nem tetszik a fehér fény?
Az óccsóbikra azt írja, hogy raktáron, a másik meg 48 órán belül. Vagyis valamikor tavaly megvette erős forint mellett euróért és annak megfelelően van beárazva. Amit meg most kell megrendelnie azon érvényesíti az árfolyam emelkedést. A motoros boltok is ezt csinálják a cuccokkal.
xirnox@msn.com
E-mail címed add már meg elküldöm oda a számom.
Az nem, viszont az ábrán található egy lyukacska (nevezzük olajszint mutatónak), amit egy életre megtanultam, hogy figyelni kell, mint állat!
Elmentem motorozni én pénisz 1.5 deciliter olajjal a mociban...
Háll' istennek, vagy sorsnak, nem állt be a motor..., gyors olajcsere, meg minden, s most úgy néz ki, hogy szépen muzsikáll megint a moccanat...
Ha ma áttudja venni, akkor kérem szépen a számod, biztonság kedvéért. Addig meg néha less ide, hogy írtam e.
Köszönöm előre is.
végülis este 8 ig jó mert utánna buli.5 ig tuti a gép előtt ülök itt melóhelyen.de szerintem utánna is otthon.vagy megadjam a számomat neked priviben?jobb úgy?
Ha megtudom, hogy ma meddig van lent, azonnal szólok. Neked meddig jó?
Megoldom,csak gondoltam szólok hogy itt van.
Előző tulaj úgy mondta, hogy szereltetett bele, Bi-Xenont...nem tudom, majd akkor megnézetem a szomszéddal, ő ért ehhez.:)
Már kész van, ma voltam meglesni, csak nem hoztam el, mert elvittem még ülést újrabőrözni, meg mondták, hogy gumik nagyon ramatyok, azonnal új kell. De ha minden, igaz pénteken meglesz és akkor lesz fotó!:)

Jippy: Kellene az emelő, ha minden igaz, ma lent van még az ismerős, csak nem tudom elérni, valószínű megbeszélése van. Ha ma nem, akkor meg csak jövő hét...addig macerás tárolgatni?
Az is lehet, hogy csak Xenon "fényű" izzó...
Azaz maradt a régi elektronika, és az izzó is a régihez hasonló, csak a fénye fehér... (színhőmérséklete más)
Kisrigó...emelővel mi a szitu,kell mert behoztam debrecenbe...
Nincs mit.
Aztán jöhet a pikcsör az adatlapodra, ha kész a gép.
Köszönöm
Ez a gyári méret.
120/70 elfér elöl a sárvédőtől, ugye? Nem emlékszem, hogy milyen van most, szervízben van a motor...
Nekem 2005-óta van AVON AV 59SP elöl, ami szintén sportgumi.
Elöl jól bírják ezek is. A leírtakból ítélve nem minden lámpánál állsz meg stoppie-val...
Hátul viszont egy szezont bírt csak ki a kispajtása (AV50SP). Az is jó gumi, dehát a puha keverék jobban kopik.

A Xenonról annyit tudok, hogy kell hozzá némi elektronika is.
Ha vissza akarod állítani, meg kell nézni mit mahináltak a búrával, és az elektronikát kiszedni.
Gondolom vannak itt nálam profibbak is...
Lenne még egy kérdés. Xenon izzóval vettem nemrég a motort és szeretnék vissza tenni 'rendes' izzót? Milyet tegyek bele?
Köszönöm!
Mennyire gyorsan kopik? Még következő szezon kibírja, túra tempóval meg néha egy kis kanyargással?
Nem vették észre, hogy a második(olcsóbb) esetben is UTCAI SPORT kategóriáról van szó, így betették NEM BESOROLT kategóriába, ettől lett olcsóbb, amúgy ugyanarról a gumiról van szó
Sajnos ha odamész nyilván UTCAI áron akarják majd rádsózni...
Amúgy jó gumi, állítólag ragad, mint a rágó
Megtudja valaki mondani miért olcsóbb az egyik, mikor leírás szerint ugyan az a gumi?
Gumi1
Gumi2
Melyiket rendeljem? Illetve szerintetek ez jó választás?
SÍber menbrÁn nem szakadt Át valameklyik?
az5-Ös a kÉpen