hát akkor ha rendesen használod majd a gépet az asszonypajtit elfogod hagyni mögűled az LTZ rendszámosan és rendszám nélkül is csak egyszemélyes. rendszámosat azért érdemes venni mert talán nem kötekednek veled annyira és ha már rendszámosat veszel akkor olyat vegyél amibe nincs korlátozás!
Szia!Akkor ezek szerint kurva jó, mondjuk én crosspályára és földes útra is szeretném használni,ezért nem tudom ,hogy megéri-e rendszámos ltz-t vennem.Meg igazából asszonypajtival mennénk vele kétszemélyen:)Szerinted?
Üdv. Sajnos ez a gép hivatalosan csak egy személyes bár elfér rajta két személy is de az már nem kényelmes! Hogy milyen az LTZ : és annak aki kitalálta, bár nekem nemrég óta van de csak dicsérni tudom. A forgalmijába van beírva korlátozás? Mert az enyémbe van " szilárd útburkolaton nem közlekedhet" ennek orvoslása most van nálam folyamatban!
Sziasztok!A segítségetek kellene!
Ha egy quad rendszámos,akkor az csak egy személlyel lehet használni?Most állok quad vásárlása előtt. Érdekelne továbbá,hogy az ltz 400 mennyire erős gép,mert ez lenne a befutó.
Előre is köszöönm a válaszotokat!
Eladó LTZ!
Erősített, szélesített hátsó tengely. Kormánymagasító + vastag kormány. Erősített első ITP felni. Haspáncél, lengővilla páncél. Első nyomtáv szélesítő. Fém fékcsövek. Kilépővas. Üzemóraszámláló. Gázkar átalakítva. 4 új maxxis razr2 gumi + 2 használt hátsó. Új akku.
540.000 Ft
Sajna tip. és márkát nem tudok mondani, a kérdéseddel kapcsolatban megkérdeztem a gépem előző tulaját de Ő már nem emlékszik sem a tip. sem a márkára de azt mondta, hogy krossz ill. endúróknál használt arany színű verseny láncot tett rá, mert erősebb, megbízhatóbb és starpabíró.
Remélem tudtam segíteni üdv.
Sziasztok!
Bár kinéztem már magamnak láncot, de azért megkérdezném tőletek hogy milyen láncot ajánlotok ltz-re, és milyet nem?! Mint márka kérdésében, mint lánc fajtája(x gyűrűs, gyűrű nélküli stb) nem tudom melyik miért jó, vagy miért nem........ nameg hogy melyik mit jelent )
Hülyeséget nem akarok venni . .
Ha egy quad rendszámos,akkor az csak egy személlyel lehet használni?Most állok quad vásárlása előtt. Érdekelne továbbá,hogy az ltz 400 mennyire erős gép,mert ez lenne a befutó.
Előre is köszöönm a válaszotokat!
Erősített, szélesített hátsó tengely. Kormánymagasító + vastag kormány. Erősített első ITP felni. Haspáncél, lengővilla páncél. Első nyomtáv szélesítő. Fém fékcsövek. Kilépővas. Üzemóraszámláló. Gázkar átalakítva. 4 új maxxis razr2 gumi + 2 használt hátsó. Új akku.
540.000 Ft
Remélem tudtam segíteni üdv.
Bár kinéztem már magamnak láncot, de azért megkérdezném tőletek hogy milyen láncot ajánlotok ltz-re, és milyet nem?! Mint márka kérdésében, mint lánc fajtája(x gyűrűs, gyűrű nélküli stb) nem tudom melyik miért jó, vagy miért nem........ nameg hogy melyik mit jelent )
Hülyeséget nem akarok venni . .
Szükségem lenne két 9 "os hátsó felnire. Ha valaki tudna segíteni megköszönném. nagytrubi@freemail.hu vagy 30/447-46-35