Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyémben Peugeot 205, 305 van, de azért nézd meg hozzá a boltban előtte. Én a héten vettem 4 db-ot.
Hello
Az enyém hüvelyezve lett, és alapméretes dugót kapott, de már sose lesz olyan mint a gyári.
Üdv mindenki!
Tudja valaki, hogy K4-nek a hengerét lehet-e fúrni, van e túlméretes gyűrű stb.? Mert sajnos egy kicsit eszi az olajat nem vészes de mielőtt szét lesz szedve nem árt utána nézni dolgoknak, hogy mi mennyi. Lehet csak én aggódom túl és csak le van tapadva a gyűrű, mert előtte egy évig állt. Előre is köszi széles utat no meg dagonyát mindenkinek.
Sziasztok!Tudja vki h melyik autónak a gömbcsuklóját szokták használi ltz-hez?
nem lóg........
szia engem érdekelne a lengőkar a talpas nem lóg benne?
Ha valakit érdekel van egy levegőszürőm és egy bal alsó lengőkarom csapágyakkal.......
a kettő 5ezer ft.......
Helló!
Ha még van rá lehetőség, a későbbiekben lehet igénybe venném a segítségedet, mert sajnos még nem tudtam vinni a vizsgára a gépet hátsó lámpa hiányában és az előző segítőmnek szüksége van a gyári dobra...
Szóval köszi előre is!
(Ha a hátsó lámpa problémám nem oldódna meg, azzal is ki tudnál majd segíteni egy rövidke időre? :) )
Sziasztok! Eladó utcai garnitúra alufelni+gumi. ITP 4 ágú alufelnik+Acunda gumik. A gumik mérete: 165/70-10 és 225/40-10
sziasztok nem tudja valaki meg mondani, hogy ltz-re a 22x11x9 es gumi hátul el fér e ha 2 személlyel használom?
Vegyél...
2 hátsó gumát veszek!K5-ösre!
Hello! Már készen van masinka, úgyhogy mehetünk!
Ha látsz ócsó jó mintázatú hátsógumát hozhatnál!
Apropó te mivel jössz , vagy nem tudok valamit?Üdv
Mi a stájsz!?
Még mindig kosárban van a gép?!
Mire hazaérek rendben legyen,aztán megyünk hegyen-völgyön,árkon-bokron keresztül.
Szia.Szívesen ha tudok még valamibe segíteni hívj.
Szia ZSÉ! Megkaptam a víztartályt KÖSZI!
Üdv:PETYA
Hi! Igen . Az enyém a láncnál el van nyíródva, a lánc eldarálta (igy vettem sajna) Köszi Bye.
Szia.Ami a lengőkar alján van és a féktárcsát is védi ?
Szia Zsé! Lánckerék védőd van? (a lengövillán ami van alul)
Köszi
sziasztok valaki nem tudná meg mondani a hátsó lengővillába a tűgörgő méretét? sos köszi
Hello!

Valakinek ha van eladó Kezelési útmutatója LTZ 400 -ra írjon !
e-mail : koszta.marci@hotmail.com
Szia Zsé! Lánckerék védőd van? (a lengövillán ami van alul)
Köszi
Szia.Van 2 fajta garnitura bontott de jó és szép mind a kettő.Ha még érdekel hivj:06302317920.
Sziasztok,

Van valakinek esetleg egy első fényszórója komplett?
Köszi,
P.