Nekem hátul dunlop 18×10 r8
elől 20×6 r10 van fent a hátsó szinte még szőrös az első 80százalékos mind DID alu felnin
Ha valakinek lenne gyári méretű hasonló állapotú akkor cserélnék, ha nincs akkor 9-es felnit vennék hátra erre egy pár kopott gumim van, elöl csak gumit kell cserélnem.
mi neked a verseny kerék? keresel rá gumit (ujjat vagy használtat és a gumis lecseréli neked........ )
a méretek kellenek?mert hogy segítség az tág fogalom
Köszi mindenkinek a tanácsokat beindult a gép!
Karbi tisztítás, gyertya pucolás, beöntés és egy két apróság aztán a végén megtoltam, be kettőbe és már pöfögött is :D
Majdnem oda is csapott mert elfelejtettem hogy harap 2-3-ba és igen megemelte az elejét de az ltz nem hazudik van benne erő!
Jó motorozást mindenkinek!
Egy quados kollégának a vásárlás után derült ki, hogy nem müxik a szívató. Már nyáron is nehezebben indult de ősszel pedig már egyáltalán. Megjavítottuk és azóta is megy. Lehet ez is a probléma.
Üdv,
P.
Ha van lehetőséged egy fűtött helységbe betenni és később ott beindítani akkor esetleg jobbak az esélyeid. Csatlakoznék az előttem szólóhoz, először tényleg próbáld meg a PRI állást a benzincsapnál.
Ha végképp nem jön be, csak akkor kezd el szétszedni.
Gyógyulást.
Üdv,
P.
Hali kövit próbáld meg tedd rá a szívatót,a benzin csapot tedd PRI állálba mert igy szabadon folyik a karbiba a benzin ez a hidegen célszerű használni, aztán indítózz kd 5-10 mp-ig utána pihentesd egy kicsi ,viszont ha már megy akkor tekerd vissza ON-ba,gázt pedig adj neki mert be tud zabálni .üdv
Szerintem Karburátor szétszerelés a megoldás, mert ha kipárolog belőle a benzin akkor "NAGYTAKARÍTÁS" szükséges,ugyanis marad egy massza benne a benzinből ami csak mechanikusan távolítható el. Ezért kell mindig (nemcsak a Quadokat) indítani és kicsit járatni havonta 1-2 alkalommal.
Üdv, P.
Sziasztok
Nekem volna egy problémám!
1-1.5 évet nem ment a ltz 400-as és most hozták hozzám hogy mennyek vele és szedjem rendbe... csak az a gond hogy nem indul.
Én azon gondolkoztam hogy a karbiban nincs anyag vagy eldugult, vagy a benzin nagyon régi és nem gyújtja be.
Valaki segítsen mert nagyon mehetnékem van :D
elől 20×6 r10 van fent a hátsó szinte még szőrös az első 80százalékos mind DID alu felnin
Ha valakinek lenne gyári méretű hasonló állapotú akkor cserélnék, ha nincs akkor 9-es felnit vennék hátra erre egy pár kopott gumim van, elöl csak gumit kell cserélnem.