Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem hátul dunlop 18×10 r8
elől 20×6 r10 van fent a hátsó szinte még szőrös az első 80százalékos mind DID alu felnin
Ha valakinek lenne gyári méretű hasonló állapotú akkor cserélnék, ha nincs akkor 9-es felnit vennék hátra erre egy pár kopott gumim van, elöl csak gumit kell cserélnem.
a gyári hátsó felni 9es, a tied hányas?
a hátsó felni 9 colos, erre 20 vagy 22 es papucs dukál (a gyári az 20as)
mi neked a verseny kerék? keresel rá gumit (ujjat vagy használtat és a gumis lecseréli neked........ )
a méretek kellenek?mert hogy segítség az tág fogalom
Köszi mindenkinek a tanácsokat beindult a gép!
Karbi tisztítás, gyertya pucolás, beöntés és egy két apróság aztán a végén megtoltam, be kettőbe és már pöfögött is :D
Majdnem oda is csapott mert elfelejtettem hogy harap 2-3-ba és igen megemelte az elejét de az ltz nem hazudik van benne erő!
Jó motorozást mindenkinek!
sziasztok
Most vettem egy ltz 400-at verseny kerekekkel, de vissza szeretném alakítani nagy papucsokra, ebben szeretnék segítséget kérni.
Csak telefon van..
Szia.Van 2db 6 ezer.
Szia.
Hivj fel ha még aktuális a acsere.06302317920
Egy quados kollégának a vásárlás után derült ki, hogy nem müxik a szívató. Már nyáron is nehezebben indult de ősszel pedig már egyáltalán. Megjavítottuk és azóta is megy. Lehet ez is a probléma.
Üdv,
P.
Ha van lehetőséged egy fűtött helységbe betenni és később ott beindítani akkor esetleg jobbak az esélyeid. Csatlakoznék az előttem szólóhoz, először tényleg próbáld meg a PRI állást a benzincsapnál.
Ha végképp nem jön be, csak akkor kezd el szétszedni.
Gyógyulást.
Üdv,
P.
Köszi szépen megpróbálkozok majd szétszedni csak a tegnapi szerelés miatt 40 fokos lázam lett.... :S
Hali kövit próbáld meg tedd rá a szívatót,a benzin csapot tedd PRI állálba mert igy szabadon folyik a karbiba a benzin ez a hidegen célszerű használni, aztán indítózz kd 5-10 mp-ig utána pihentesd egy kicsi ,viszont ha már megy akkor tekerd vissza ON-ba,gázt pedig adj neki mert be tud zabálni .üdv
Szerintem Karburátor szétszerelés a megoldás, mert ha kipárolog belőle a benzin akkor "NAGYTAKARÍTÁS" szükséges,ugyanis marad egy massza benne a benzinből ami csak mechanikusan távolítható el. Ezért kell mindig (nemcsak a Quadokat) indítani és kicsit járatni havonta 1-2 alkalommal.
Üdv, P.
Sziasztok
Nekem volna egy problémám!
1-1.5 évet nem ment a ltz 400-as és most hozták hozzám hogy mennyek vele és szedjem rendbe... csak az a gond hogy nem indul.
Én azon gondolkoztam hogy a karbiban nincs anyag vagy eldugult, vagy a benzin nagyon régi és nem gyújtja be.
Valaki segítsen mert nagyon mehetnékem van :D
Elvileg elküldtem a mail-címedre INGYEN, óriásfile-ban. De ha akarod, adhatsz egy ezrest
Szia,

A két külső érdekelne. Nézd már meg légyszíves, és ha van jelezz vissza. Egyébként mennyiért adod?
Üdv,
P.
mennyit kersz erte?
Szia talán tudok neked segiteni.Bontottbol van pár darab.Ha még érdekel hivj:06302317920
szia esetleg van msn cimed vagy skype d ?
Mi a problema.Ha tudok segitek.Hivhatsz is 20 9941855
Hali!
Eladó vagy LTZ 400 vagy LTR 450 CSERE érdekel Értékegyeztetéssel.
YZ 450 2004 évj.
Jó állapotú.
ir.ár.470eft.
20-5-636-213
Szia, nekem véletlenül van egy LTZ400 szervíz manualom, teljes.
sziasztok!

Ltz-400 vagy drz 400 hoz kellene nekem szerelési könyv! ( az onindito resze erdekelne)

Aki tudna nekem ebbe segíteni dobjon már rám 1 mailt (gwiky@hotmail.com) vagy írjona fórumba
Érden javítanak gömbfejeket,csuklókat 06203717093