Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocsi ez nem neked ment, kicsit bezavarodott a rendszer. :D
hello.
ahogy olvasgatok látom hogy értesz az Ltz-hez. jol látom?:)
szeretnék egy durva karbi beállitást.
tudnál segíteni?
viktor
hello.
ahogy olvasgatok látom hogy értesz az Ltz-hez. jol látom?:)
szeretnék egy durva karbi beállitást.
tudnál segíteni?
viktor
sziasztok Quadosok!

elöször is boldog új évet mindenkinek.
a segítségetek kéne!
Ltz-400 hoz kéne nekem valami olyan szerelő aki tényleg is ért hozzá.
legfőképp a beállításokkal van gond, mert a szerelőm kicserél bármit hibátlanul, de a beállítás nem megy.föleg a karbi meg iylen összehangolás.
szoval segitsetek.

viktor870525@freemail.hu
06-20-315-19-99

Viktor
akkor te még jobb helyzetben vagy de nekem csak kiakadt húztam kézzel nem megy fogóval sem semmivel bele van rohadva csak azt nem tudom hogy szedjem szét mert az nem megy hogy amikor hideg mindíg hogy gumicsonk le beönt és tol.... mert még egyszer nem szivok vele az tuti
Komplett cucc eladó. Újszerű állapotban. 70000. FT az ár FIX 30-490-1133
Mindenki figyelmébe ajánlom a zsírzó gombok telepítését a hátsó villa váz felöli részébe
Az én történetem: Nem indult a motor..... ráhúztam a szivatót, de úgy sem indult....... ok: elszakadt szivató bovden ami az én esetemben nem észlelhető!...... MEGOLDÁS: a karburátor tetejénél kijövő szivató bovdent indításkor tokkal vonóval kihúzom (rogó visszahúzza) és rá indítok, mikor elindul kissé visszaengedem, majd kb 30 másodprec után elengedem.........
amint lesz arra lehetőségem hogy elindítsam felhívlak de szerintem az minimum egy hónap lesz sajna most már mert a tanulás miatt nem érek rá és a motor nincs nálam csak februárba lesz addig egy hideg garázs jutott neki sajna...
a számom 30-2743972
Akinek matrica kellet az hívjon fel mert tudok gyárit 20000Ftkörül! 1pár van belölle. a boltba oldalanként 24000Ft én megkérdeztem.
sobert! Hívj fel! 06 30 253 248 5
Szia,
A szívató nélkül nehezen indul be nyáron is nemhogy -15 fokban.
Mindig azzal kell indítani.
Muszáj megjavítanod (ha menni akarsz)...
Gyári matrica drága tudok után gyárit a tesz veszen vagy van az ebayen yosimura kit 30 dollár.
Szivató! az kell neki!
Hali.
YZ 450 et cserélném quadra!
2004 es évjárat jó állapot.
06-20-5-636-213
Help! elindult a gép csak annyi a gond hogy kinn hagytam abba a -15 fokban és most nem indul megint vajon mi lehet a gondja mert én már nem értem és nincs kedvem szétszedni újból (a szivatója nem jó...)
Matricaszettet (gyári) Suzuki LTZ 400-hoz tud valaki ?
Alapjáratott azalapjárat áll. csavaral kell álitani.Amelyik csavarol irtál azzal az alapjárathoz megfelelö kevereket álitod.Ha segitseg kell hivj telefonon bövebb informácioval tudok szolgálni.20 9941855.
Sikeregben és benzinfüstben gazdag boldog új évet kívánok minden LTZ-vel birkózó társamnak !
Sziasztok!
Az a gondom ,hogy a karburátor alján van egy cső amivel a levegőt lehet állítani,pontosabban az alapjáratot nekem ez valmilyért nem műkődik és igy k.....va alacsony az alapjárat ......tudtok rá valamilyen megoldást?köszi
B.Ú.É.K mindenkinek
Baleset mentes BUEK minden ismerős es ismeretlen quadostársamnak....
B.U.É.K. Minden Quados Sport Társnak!
Romániába a hegyek között minél magosabb annál jobb. Itthon az alföldön a sár miatt is jó ha magos.