Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugy neked mennyibe fájt a műszakira felkészítés és a műszakidíj?
tipusbizonyitvány? az miaz?:D
Hali!
Típusbizonyítvány nélkül velem szóba sem álltak, pedig rendszámos gépem van...
Remélem Neked nagyobb sikered lesz. :)
Ez ügyben keres:20.9941855
Sziasztok!
Kérlek segítsetek! Suzuki LTZ-t szeretnék vásárolni. De mivel volt egy szerencsés üldözésem a rendőrökkel így apám csak rendszámosat enged.=) Azt szeretném megtudni, hogy egy LTZ levizsgáztatása mennyibe fájna körülbelül? Mármint az átalakítások és vizsgáztatási díjjak és egy vizsgáztatáshoz milyen papírok szükségesek(mármint a motornak a papírjai közül)?
Helló nem hiszem hogy olyan nagy gond lenne mert nekem is eszi az olajat szerintem mindegyik motor eszi egy kicsit az olajat .
hello

lenne egy kérdésem : az LTZ 400_asom 4 hónap alatt 0,4 liter OLAJAT benyalt az mekkora gond ( úgy értem az LTZ -nek ez tipus hibája ?)
vigyem el szervízbe vagy ez még tűrhető ?

eredetileg 2 liter olaj volt benne .

a válszt köszi előre is
szia
telóharisnya érdekelne első hátsó
szia!
tudnál küldeni rajzot nekem ltz-hez
köszönöm!
szia sisak érdekelne 52-es a fej méret körbe.
Helo. Igen az a tágulási tartályod, azt addig kell tölteni, hogy a jelzések között legyen a szint. Onnan tud vizet szívni a hűtő ha kell bele vagy oda tud tágulni ha melegszik. tehát van szerepe és nem mindegy meddig van, az se jó ha teli van és az se ha üres.
Heló! Nyugodtan vegyél ltz 400 at ha szép motorhangja van és nem füstől könnyen indul akkor biztos jó! Nagyon sokat elmennek és a legjobb ár érték arányú quad. örülni fogsz neki ha lesz. csak olyat vegyél aminek volt gazdája. motor generál 100-150ezer. De én láttam már 100ezerért 440ccm tuning szettet amibe henger dugó gyűrű tömítés, benne volt.
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a gép bal oldalán van egy fehér tartály, ami nagyon úgy néz ki, mint az autóknál a kiegyenlítő tartály.
Itt is fel kell tölteni azt, hogy a H-ig legyen, vagy az tetszőleges, van ahogy van?
A jobb oldalon hidegen teljesen tele van a víztartály...
Melegen passz, mert nem nyitom ki... :D
Hali!
Most szeretnék venni ltz-400 at annyi érdekelne hogy üzemórás e?és mennyi 1 motorgenerál kb..?és mennyi ü.ó tudok elmenni vele..?

köszi!

üdv
ismerősnél felesleges lett egy pár kilépő......
ha valakinek épp ilyenre fájna a foga, akkor
30/9383277 itt érdemes érdeklődni :)
18.000ft

Gyári új cuccok quadokhoz és ATV-khez!
Minden termék teljesen új! Készletfelszámolásból származnak.

Gumi:
Kenda K299 BearClaw 23/8-11 -50%: 20.000Ft/2db

LT-F 250 Ozark:
Gyári új kormány: 8.000Ft
Gyári levegőszűrő: 3.800Ft

LT-F 400 Eiger:
Gyári levegőszűrő: 3.500Ft
Váltógomb: 4.000Ft
Első lámpa: 12.500Ft

LTZ 400-hoz cuccok:
Gyári új segédváz ezüst: 42.000Ft
Gyári új segédváz fekete: 35.000Ft
Shelter-X ütköző: 17.000Ft
ART ütköző: 10.000Ft
Gyári ütköző: 17.000Ft
Gyári lengőkar páncél: 15.000Ft
Yoshimura lengőkar páncél: 18.000Ft
Gyári matrica szett, több féle: 7.000Ft
Gyári dugattyú: 10.000Ft
Gyári telóharisnya kék: 4.000Ft
Km óra üveg fedő: 6.500Ft
Kapcsolós bowden: 10.000Ft
Gázbowden: 3.500Ft

Yamaha Grizzly 600-660:
Variátorszíj, új, Dayco: 6.000Ft

LTA 700 KingQuad cuccok:
Hátsó csomagtartó: 30.000Ft
Gyújtáskapcsoló: 12.000Ft
Km óra üveg fedő: 6.500Ft
Km óra ház: 4.000Ft

Érdeklődni: frpeter kukac quadinfo.hu
Nincs és már ez sincs meg.
ha vissza olvastok, itt vagy s quadok topicba hirdetett gyari matricaszettet ltz re 8000ft per par aron Frpeti baratom!
Fekete színű LTZ-hez is lenne matrica?
Sziasztok
Van egy pár DUNLOP 18×10 R8 95%-os gumim felnivel ELADO ha valakit érdekel. 06309749204
Ez a tengely ha jól emlékszem 22e HUF volt (sajnos nem tudtuk megmenteni)két éve, de most a gyári alkatrészek ősszel mentek felfelé 30%-kal. Az előző gazda sajnos nem volt gondos.
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy ltz-nél működik-e az olajozás kerekezés közben bármiféle átalakítás nélkül? Vagy ha jóval nívó fölé öntöm az elegendő-e ahhoz, hogy kapjon olajat?
Előre is köszi!
Szia.Talán tudok neked segíteni.Hívj fel:06302317920
A multkori matrica amit kiraktam, kinek mennyit érne meg? 1pár van, a tankra való amint látni!
Hy csak a sisak meg a szemüveg külön?