Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zsé gumi van? :D
Sziasztok ltz-sek.Van pár eladó bontott alkatrészem ltz-400 hoz.06302317920
sziasztok,nem tudtok valakit aki cserélne ltz-t crossra?eladó holmiknal van a motyóm.
nemsemmi árakat elkérnek szakszervízben
én trx-emben most volt tengelycsapágy csere, valszeg anyaghibás lehetett, mert az egész difiház szétvolt szedve, és minden makulátlan és kopásmentes csak az az egy csapágy ment szét. megis dícsértem
5 éves a quad, és ez volt az első alkatrész csere
csak nagyobbra váltanék...
helló k4 2004évj
végűlis meg nézed a fényképeket zsír állapotú, olajat nem eszi nekem amit ki kellett cseréltem az lánc szett 28.000ft, elöl a kormányrúdon van egy persej 5800ft a gyári, szelepekhez nem kellett nyúlni a vezérmű láncfeszítőn még van 4 kattanás úgyhogy azt se cseréltem ki, még a két hátsó kerékagy csapágy volt szimeringekkel 4500ft meg a hátsó lengőkar tűgörgő volt 4000 ezer forintba G gyűrükkel együtt de azt csapágy boltban vettem japán iko a gyári is ugyan az, meg kaptam negyedéjért a perselyt meg esztergályos csinálta hozzá 4000ft ért! A suzukiba csak a hátsó lengőkar alkatrészeire mondtak 45ezret+ 20.000 munkadíj kb 40perc alatt meg volt :)
Köszi.
Sokat segítettél.
Milyen betegségek jöttek ki a tieden, és mikori évjáratú?
Szia.Van pár alkatrészem.Talán tudok segiteni.hivj:06202317920
helló én is augusztusban vett egyet autószerelő szemmel néztem át de így is akadt némely dolog ami betegsége és ki jött!
hallgasd meg a blokknak a jobb oldalán nincs e vezérmű lánc hangja ha van az kb 30.000ezer szereléssel együtt
emeld meg a blokk alatt a motor hátúlját és lógasd meg a hátsó tengelynél nem e kottyan forgasd meg a kerekeket nem e zúg rág a kerékagy csapágy:
Nézd meg elől a kormányösszekötőket talpasokat nem e lógnak
meg persze nézd meg nem e füstől kéken nem e eszi az olajat ezeket tudom neked ajánlani bontás nélkül szelep elenőrzés bonással de ezek gyerekbetegségei úgyhogy ennyi remélem tudtam segíteni!
Üdv.
Quad vásárlás elött állok.
Egyik ismerősömnek van egy ltz-je, amit lehet majd elhozok.
Ltz-nek hol vannak gyengepontjai?
Gyári légszűrőt tudtok hozzá?

Előre is kösz a segítséget.
Holnap este viszem a haverhoz. Autóvillamosági szerelő. majd irok mi lett vele.
Sajnos én szerintem ez kifejezetten csak gyári megoldás lesz. Az pedig zsebbe nyúlós. :-( kb. 22-23e HUF ha jól emlékszem. plusz a csapágyak, szimmeringek ha kellenek (vagy a korábban itt említett műanyag persely) Megkérdezhetem hogy is sikerült az eset?
üdvözlet
Kis segítség kellene nekem A hétvégén sikeressen eltörtem a hátsó lengökar tengelyem:)
Holtudom potólni ?

Hélás köszönetem
helló itt a sportmotoron az apró hírdetésekben láthattad az utólsó volt a quad gumiknál, de a csávó el adta az utolsó garnitúrát is, beszéltem vele és nincs már 11ért adta db-ját nem akar vele foglalkozni mert a kendát jobban viszik azt mondta sajna ez van!
Maxxis razr 21x7-10 csont mintás,új:)
Múltkor láttam fent 11000-ért annyiért zsír lenne:D
Viszont az izzóval is bajban vagyok:(vettem 12v 30W/30w-osat (300Ft)5percig égett és halványan :(gyári az 14v 35w/35w-os de 6000Ft.-ot kérnének érte,hol tudok bele olcsóbb izzót venni?
Az akkunál mérd ki, ne szedd szét egyből. mérd meg az akkut, úgy hogy áll a gép, inditsd be aztán hagyd rajta bekapcsolva a müszert és figyeld mennyire változik. Alapjáraton és ha jobban pörög akkor mennyi. Ha megvan ird meg.
Elvileg 14v körül kell lennie, ha jól tévedek.
Ha nincs töltés az nagyon gáz
Irányjelzö van rákötve. Lehet jo lenne kimérni. Nehéz hozáférni a generátorhoz?
Vagy leszívja valami, vagy a generátor. Rá kell mérni műszerrel, hogy ven-e töltés. Nincs valami rákötve utólag? markolatfütés, led stb?
Szevasztok! Szerintetek mi a gond? Most vetem új akksit, fél éve. Jó minden csak havonta lemerül az akksi nem indul csak kattog. Egy éjszakás töltés azt jó. nem tölt a generétor? Valaki járt már így? I rjatok köszi.
nekem ilyen 80%-os gumi kellene olcsón mert most szegénység van XD
helló meg jött a lengőkar és a talpas tényleg nem lóg benne mert nincs is benne huncut vagy baszki
köszi szépen a segítséget!
Van olcsóbb igaz nem olyan minőség:
http://universalmotor.hu/shop....
Két olajleeresztő csavar van, egy a blokk alján és egy az olajtartály alján. A szűrö meg ahogy irták a kör alakú 3 csavaros nyilas fedél alatt. 2,1L kell bele pontosan 10W-40 jó minőségú olajból.
Itt találsz mindent:
http://www.citybike.hu/index.p...
Hiflofiltro HF139 kell bele
Ha megirnád milyen gumit szeretnél és mennyit szánsz rá talán tudnánal segíteni.
Használt kell vagy új?
Mennyire legyen kopott?
Mennyid van rá?
Milyen méret és minta?