Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hujuj.. Az arany árba van. Azért köszi.
"Tisztelt" CONDOM !
A kerekeknek 60000 Ft az ára.
Vegyé rendszámosat.
Hy. Oszt mennyié?
Sziasztok! Eladóvá vált ltz-400-as quadom. Itt megnézhetitek:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_ltz-446
0547
ELADÓ 2db. KENDA 20x11-9 utcai quad gumi, 80-90%-os 10.000 Ft/db
érd: itt vagy 30/636-90-77
gyárihütő 40.000.hivj209941855
jah az a lengőkaré :D:D:D:D:D:DD: bázzzz
kösszke
96*72? vagy tévedek?
GOOGLE. Vagy műszaki műanyagkereskedés.
Letudnád írni az összesnek a méretét? kössz mégegyszer
Nem túl olcsó, de talán a legjobb. Ebből szoktak rugókat, rezgéscsillapítókat gyártani azokra a helyekre, ahová az acél rugók már nem jók. Többféle keménységű van, színek szerint osztályozva.
Mindegy miből csak bírja!:D:D:D:D ahan és akkor az mennyiből jönne ki?Kössz előre is!
Műanyag? Esztergáltass poliuretán rúdból.
ltz-400 hoz van hütő akkor irjatok, sürgös!
Üdv.

igen megvannak még a gumik de sajna azzal a valamivel amit szeretnél elcserélni Én nem tudok mit kezdeni add el azt a valamit valahol valakinek aztán keress. Szeva
Szisztok még mindig a lengőkar szilentekkel van gondom! Honnan tudok szerezni? vagy vegyek lengőkarostól? tudtok oldal címet adni? előre is köszönöm. üdv :Feri
szia én verseny kerekeket keresek ha érdekel én cserélnék csak csörögj ,me vissza hivlak 00436769367240
szia
ha meg vannak a gumikbfelnivel még akkor adnék érte egy ipod nano 5G 8gb beépitetvideokamera minden tartozékkal..
szia
ha meg vannak a gumik még akkor adnék érte egy ipod nano 5G 8gb beépitetvideokamera minden tartozékkal..
szia
ha meg vannak a gumik még akkor adnék érte egy ipod nano 5G 8gb beépitetvideokamera minden tartozékkal..
szia
szia
Sziasztok!Ltz-400omon folyik a hütöviz. Azt hiszem a hütö felsö felén lyukas. Lehett javitani vagy menyi az új kb, Köszi mindenkinek.