Sziasztok!
Épp quad vásárlás előtt állok,és az LTR 450-et néztem ki magamnak.A kérdésem az lenne,hogy dugót,szelepeket,hajtókart és a szokásos dolgokat hány üzemóránként kell cserélni Saját tapasztalatokra lennék kíváncsi,meg esetleg amit a gyári biblia ír hozzá.Mondjuk abba gondolom csak szerviz limitek vannak....LTR topicot csak én nem találtam?
Köszi:Roland
quadbarom!..
Lefele 1
Fölfele 2-3-4-5
az oldalán van 1 fekete kis tekerhető gomb! azt ha elfordítod,az 1-es alá tudsz váltani! na az a tolatás! Remélem segítettem
hello
a közel jövőben ltz 400-ast akarok venni és az érdekelne hogy a váltás hogy van megoldva ?
tolatás lefelé előre + felfelé kel váltani ?
vagy pedig az egyest lefelé kel váltani ?
köszönöm a segítséget :)
Üdv : Dani
Sziasztok! Ki jön Somogybabodra? Esetleg ha valakinek van kedve előbb lemenni juni1-2 től egy másfél hétre Quadozni meg bulizni az írjon már rám:) doki_no1@hotmail.com Én megyek akkor, hátha másnak is van kedve.
telorol nem irok kisregenyt :D , telefonba meg 3perc......... Egyebkent a volt ltz-met ajanlottam volna. Allapotat tekintve , es hogy rendszamos-muszakis...... Szerintem jol jar vele aki megveszi :) ja , es nem horror aron aruljak mint nehany gepet a neten..... (Asszem az egyik legjobb ar-erteku ltz a piacon)650es hirdetesi araval....... Faj is a szivem hogy mar nem az enyem
Hy, Ltz400 k6 milyen olaj a legjobb neki? Olaj szűrő gyári vagy jó az utángyártott is? Az olajszűrő ugyan olyan mint a többi évjáratú ltz-nél? Gyorsan segítsetek. köszönöm
Épp quad vásárlás előtt állok,és az LTR 450-et néztem ki magamnak.A kérdésem az lenne,hogy dugót,szelepeket,hajtókart és a szokásos dolgokat hány üzemóránként kell cserélni Saját tapasztalatokra lennék kíváncsi,meg esetleg amit a gyári biblia ír hozzá.Mondjuk abba gondolom csak szerviz limitek vannak....LTR topicot csak én nem találtam?
Köszi:Roland
Lefele 1
Fölfele 2-3-4-5
az oldalán van 1 fekete kis tekerhető gomb! azt ha elfordítod,az 1-es alá tudsz váltani! na az a tolatás! Remélem segítettem
a közel jövőben ltz 400-ast akarok venni és az érdekelne hogy a váltás hogy van megoldva ?
tolatás lefelé előre + felfelé kel váltani ?
vagy pedig az egyest lefelé kel váltani ?
köszönöm a segítséget :)
Üdv : Dani
farsang_g@freemail.hu
06302532485
Szerintetek megéri venni egy k3 as LTZ 400 as quadot 499.000-ért?