Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy egy robbantott ábrát keress
hello sztem vedd le az oldal deknit és nézd meg ott a mechanikát lehet csak átbillent a holtponton az a nyomó pöcök. bár még ltzmet nem szedtem szét. de gondolom hasonló lehet máshoz.
Szia szerintem a váltó villa tört el benne...
sziasztok!
Rendesen ki ba..tam magammal a kuplung karon lent a blokknál odébb tettem a kart, húztam egyet a kuplungon reccsent egyet és azóta nem csinál semmit a pála mozog a ricninél szóval nem a bovden, de semmit nem emel ki nem tudja valaki mi szakadhatott át vagy mi a picsa lehet köszi előre is!meg hát mennyi ennek a javítása
A tankra én is tudok matricát a tesz-veszen van eladó. igazából nekem van egy ami tatszik de olyat sehol nem találok: itt a kép. enyimen egyébként nem segít semmi fényesítő paszta már próbáltam mindent csak valami jó festés valami jó anyaggal.
A váz elején van az a 4 pont ahol fel van csavarozva a galytörő is. lehet mozgatni jobra balra és le-föl! mivel semmi olyan motorom nem volt ami elég erős lett volna emelni elektromosan így egy drótkötél darabbal akasztom fel. alul gumilap van. Egy csapszeggel leveszem és akkor csak a konzol marad ami nem zavar senkit. lehet motorozni nagyon jól működik.
nincs esetleg kuplung bowden ill szivato bowdened eladó?
Szia,

Mihez rögzítetted a tolólap tartószerkezetét? Emelhető?
Felraksz 1-2 közelebbi fotót? Vagy pedig copyright a cucc?
Az biztos hogy én nem festetném le és a polírgépes fényesítés sem megoldás az anyag puhasága miatt. Alapos tisztítás után én átkentem az autóhoz használt pasztával és puha ruhával fényesre töröltem.
Matricaszett: ha a két oldalra a tankra kell abban tudok segíteni, gyári minőség és méret 2000 Ft/pár /nem sok érte, természetesen utángyártott, grafikus ismerősöm által/, a többi kézügyesség és dakor matrica ill. saját ötlet kérdése, amivel egyedibbé tudod tenni a motorod. A legutólsó Nagykőrösi videómon ezt látod, gyakorlatilag a matricázás majdnem kész...
haver fényezőhöz elvitte a quadját. fényező tudja hogy milyen gumis állagú porfesték kell rá, ami ha megszárad, nem pattog le felbillenéskor sem, mert rugalmas
20-30nál szerintem nem kerül többe
Köszi az infót. Egyébként tudna valaki arról ötletet hogy lehetne lefesteni vagy megújítani az idomokat elég matt! és matrica szettet normális áron szerezni.? Egyébként csináltam hótolólapot nagyon jól működik, amit órákig lapátoltam azt 2perc alatt eltolom!
Szia!
2.2 Liter kell bele, az olaj pedig ki mire esküszik, én full sintetic olajat használok (10-40 motorolaj) fontos, hogy motorkerékpárhoz való legyen.
Hello! Engem az érdekelne milyen olajat használtok,és mennyi kell bele pontosan. köszi a választ.
szia elöre utalásos emberke sok forumon hirdetget,nagy átba..ó! be ne dölj neki!
Szia ZSÉ van egy gyári új LTZ 400-as kipuf. dobom nem tudnád beszámolni egy bontott hátso tengelybe mert szegénység van.
Megbízható nincs.
Sziasztok!
Tud valaki nikasil javitást ( megbízhatót ) vagy jó hengert.
Köszi
erdekelne szivató konplett. meg a hátsó tengelyt tartó csapágyház , ha meg van és az ára is kellene .
ltz-400 elsö lámpa eladó.06302317920
egyértelmű nincs!
Sziasztok ltz-sek.Ismét bontodik egy ltz 400,2004-es gyártásu.Érd:06 30 2317920
http://www.kepesmotor.hu/quad_...

valaki rendelt már innen?
Előre kell utalni nem átbaszás?
Szia.Még van pár darab.Elsö vagy hátsó? 06302317920
Szia! Első lámpa?
Hello!
Csak nem te is quadot akarsz?