Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pesten hol mert jövőre nekem is vinnem kell?!
helló Wszabi elküldtem a rendszámom ! A KPM-nél a 14 kw miatt mondták , hogy hamis a típusbizonyítvány mert az LTZ ettől jóval több! A 14 kw azért jó mert B-s jogsival lehet vezetni és persze akkor ezzel a teljesítményel tudták az LTZ-ét besorolni valamilyen kategóriába !
Bocs KPM hez mentem, és nekem sincs korlatozasom.
Nekem is rendszamos az ltz m , így vettem atirattam,bementem a KLM hez és azt mondtak nyugodttan használhatom ,de levizsgaztatni fel kell hogy hivjam a volt gazdajat , Pesten 40000ert megcsinálják .
valamint ügyesen csináltál ugyanis nincs semmilyen záradékod a quad-on ( valami okosság csak van a dologban ? ) megnéztem az enyémet is és az is 14 kw-os
Zolipapo!

Miből csináltattad a kormányszár alsó perselyt?

Üdv,
P.
index talán nem viszont kell duda, cicaszem 2db, gyári kipufogó, km óra, rögzítő fék (első), első - hátsó lámpa, fék lámpa. Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni, az enyémet Egerbe a Mozaik utcába vizsgáztatták. Sok sikert
wszabi@gportal.hu küld el erre az email címre a rendszámot és holnapra megmondom van-e záradék ! hát most hirtelen nem tudom neked megmondani hogy az enyém hány kw-os mert nincs kéznél a forgalmija de akkor ezek szerint és a kaposvári kpm szerint az összes rendszámos LTZ- re hamisan lettek kiállítva okmányok és hatósági engedélek
üdv:most vettem egy rendszámos ltz-400-at forgalomból ideiglenesen kivont .műszakira kell e indexet+visszapillantót felszerelni?és hova érdemes műszakira vinni?
sziasztok:érdekelne hogy rendszámos ltz-re melyik biztositót érdemes választani? mert a grupamánál 98.800ft
Köszi a gyors választ! Az a baj, hogy nem tudom van-e záradék a forgalmiba, mert elveszett a forgalmija mielőtt vettem, csak a törzskönyv van meg . Új forgalmit úgy kapok ha le műszakisztatom.
Elméletileg menne is a dolog az okmányirodába, minden rendbe lenne csak a kaposvári kpm-nél mondták azt, hogy az LTZ-nek meghamisították a típusbizonyítványát. A járműadatlapomon 14 kw-os ként szerepel.
az enyémnek van törzskönyve, forg. engedélye és 2012. januárig műszakija, ha az LTZ-nek nem lenne tipusbizonyítványa akkor az enyém miért vizsgázot le ?! erre csak azt tudom mondani, hogy lehet, hogy nem a megfelelő személyt kérdezted meg ill. nem hozzáértőt de az is lehet hogy csak azért mondta amint mondott mert még quad-ot nem vizsgáztattak és annak az embernek ez volt az egyszerűbb válasz! továbbá tegyük fel hogy van forgalmis LTZ-d amibe szerepel záradék ( szilárd útburkolaton nem közlekedhet ) ha beállsz a benzinkútra tankolni már szabálysértést követsz el ugyanis benzinkútra csak aszfaltos úton keresztül jutsz el tehát továbbra is lesheted a rendőröket
A napokban írtam levelet az illetékes közlekedési hatóságnak hogy indokolják már meg hogy miért szerepel a már fent említett záradék a forgalmiba de erre választ még nem kaptam úgyhogy eggyelőra még én is lesem a rendőröket
Helló! Rákérdeztem a vizsgáztatásra és azt mondták, hogy az ltz nek nincs típus bizonyítványa, ezért nem vizsgáztatható. Hirdetésekben láttam több helyen műszakis ltzket. Nekem is van hozzá rendszámom nem érdekelne ha bármilyen korlátozást is írnának bele csak ne keljen a rendőröket lesni míg tankolni megy az ember.
Sajna nemtudlak felhivni,mert jelenleg kulfoldon tartozkodom,ezert akartam hogy irj!
Leirva sok lenne, inkább telefonon adnék infot.
14/2009(III.31.) KHEM rendeletet
14/2009(III.31.) KHEM rendeletet ezt olvasd át
Hello

Zöld rendszámot lehet egy sima mezei LTZ - re nem tuningolt minden gyári rajta . meg A1 kategóriás jogsival lehet -e vezetni ?

köszi előre is a választ !
Amíg nincs a motornak tipusbizonyítrványa addig nem :( , (europai szabványnak megfelelő alkatrészekkel gyártva) pl "e" jelelölésü,gumik,lámpák ,, központi fékrendszer(integrált fék) , ha a boltos azt mondja hogy ezek meglétével hozatja be neked, akkor már csak regadó és vizsgadíj
(manapság ott tartunk hogy kymcot kell venni, az rendszámozható )
Ha veszek egy teljesen gyári Ltz400-at, levizsgáztathatom?Milyen kritériumoknak kell megfelenie?Előre is köszönöm a válaszokat
az enyémet Egerbe vizsgáztatták, hogy milyen feltételekkel abban talán segítségedre lesz ha megnézed kunpapa videóit, abban van 1-2 dolog ami megkönnyítheti a dolgodat, esetleg olvasd el a hozzászólásait is.
Eladó használt alkatrészek: gyári hátsótengely(lánckerék és féktárcsa nélkül, a középső csillagokkal, és az egyik felni csillaggal) 20000.-, gyári karburátor 2005. évjárattól, gázpozícionálóval 25000.-, újra hüvelyezett gyári henger +új gyári dugó+új csapszeg+ új gyűrűgarnitúra 65000.-(még nem volt beszerelve)
tel: 06 20 5831298
amit már írtam korábban is, az enyémbe az szerepel hogy " nem közlekedhet szilárd útburkolaton " , de talán volt valamikor valamilyen KÖHÉM rendelet módosítás aminek értelmében ezt a záradékot kiváltja a 40km/h sebesség korlátozás és Én most ennek járok utánna csak egyenlőre egyik helyről a máskra köldenek
Sziasztok!Érdeklődnék ,hogy ltz400 at lehet-e műszakisztatni,mert itt Kaposváron nem igazán lehetséges?!
Milyen korlátozásra gondollsZ?