A külső kormánygömbfejek mivel helyettesíthetőek? Valaki írta korábban hogy Peugeot 205/305 jó lehet hozzá. Megnéztük. Nem jó. Van valakinek ötlete?
A gyári SUZUKI horror összeg. Remélem van más megoldás is.
A segítséget előre is köszi.
Üdv,
P.
Hali!
A gyári dugattyú mérete 89,96mm jól tudom?
És hol kapok elfogadható áron, mert amit egy Suzuki üzletben mondtak árat az horror :dugattyú 35850ft, gyűrű 18330ft.
helló a zöld színű az a gyári fagyállója elméletileg ha senki nem töltött utána vizet -35c ig bírja de tutira menj vedd le a hűtőről a sapkát szívjál ki egy picit elég vagy 2ml és fokoltasd be pl benzinkúton az a tuti!
Szia biztos lehet ugrania egy kicsit mert ugye minden motor megcsapja a láncot ha sebességbe rakod, meg ha cserélted a lamellákat biztos még az is hozzá tesz, hogy nagyon új még de azért nagyon nagyot ne csatanjon mert az inkább arra utal, hogy nem emel ki a kuplungod.
köszike igazad van teljes mértékben!
az alsó kart azért akartam odébb tenni mert fent a bovden már ki volt tekerve teljesen és ha be melegedett a motor kicsit nehéz volt üresbe rakni gondoltam állítok rajta hát rá is ba..tam!De most azt nem tudom, hogy lehet e ugrania egy picit ha be teszem egyesbe vagy nem, mert egy picit ugrik de csak annyira hogy megfeszíti a láncot? köszi a választ igazad van amúgy!
1 . LTZ 400 - ba a gyári hűtővíz van az fagyálló ? ( ződ színű folyadék)
2. szerintetek egy K7 LTZ -re rá lehet e rakni a K9-es LT-R dizájnos idomjait ?
Válaszotokat előre is köszönöm !
sziasztok hát hála istennek az előttem szólónak volt igaza, szét szedtük a kuplungot és csak át ugrott a kinyomó kar de a lamellák kopottak voltak így azt is ki kellett cserélni. Nem tudom mindenkinek olyan e a kuplungja, hogy ha be rakom egyesbe ugrik egy picit, meg egy picit csattan szerintetek ez természetes?
http://www.wexxtor.hu/alkatres...
Quadozunk.lapunk.hu
Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
A külső kormánygömbfejek mivel helyettesíthetőek? Valaki írta korábban hogy Peugeot 205/305 jó lehet hozzá. Megnéztük. Nem jó. Van valakinek ötlete?
A gyári SUZUKI horror összeg. Remélem van más megoldás is.
A segítséget előre is köszi.
Üdv,
P.
Rozsdás01 megvan még az a itiner tartó amit a http://quadozunk.lapunk.hu/ hirdetsz ?
Üdv
A gyári dugattyú mérete 89,96mm jól tudom?
És hol kapok elfogadható áron, mert amit egy Suzuki üzletben mondtak árat az horror :dugattyú 35850ft, gyűrű 18330ft.
Köszi előre is.
Megtudna valaki mondani az elso es hatso felni lyuk korosztolyat? Egy yosi dob mi penzt er meg most a piacon?(gyonyoru hangja van)
Megtudna valaki mondani az elso es hatso felni lyuk korosztolyat? Egy yosi dob mi penzt er meg most a piacon?(gyonyoru hangja van)
az alsó kart azért akartam odébb tenni mert fent a bovden már ki volt tekerve teljesen és ha be melegedett a motor kicsit nehéz volt üresbe rakni gondoltam állítok rajta hát rá is ba..tam!De most azt nem tudom, hogy lehet e ugrania egy picit ha be teszem egyesbe vagy nem, mert egy picit ugrik de csak annyira hogy megfeszíti a láncot? köszi a választ igazad van amúgy!
A géped nagyon zsír állapotú. Régen láttam ilyen jó állapotú LTZ-t.
Miért cseszteted? Ezzel csak menni kell!
lenne két kérdésem
1 . LTZ 400 - ba a gyári hűtővíz van az fagyálló ? ( ződ színű folyadék)
2. szerintetek egy K7 LTZ -re rá lehet e rakni a K9-es LT-R dizájnos idomjait ?
Válaszotokat előre is köszönöm !