Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elég nagy baj, szétment a csapágy.
kell 2db csapágy meg 2db szimering.
Méreteket most nem találom hirtelen de pár hónapja volt szó róla a itt a fórumon, kép is volt róla.
sziasztok megint kérdés, ha rá állok a ltz lábtartóra és mozgatom a motort jobbra balra akkor hátúl a lengőkar kottyan egy picit az baj?
helló gumik mérete
előre:21x7-10
hátra:20x11-9
Suzuki ltz 400 2005/12 évjárat k5 milyen méretű gumi kell rá?
hali mi az ára?
Ezzel a videó kérdéssel csk az a baj, hogy csak belekiabálni tudok mert a qvadot eladtam és ez megmaradt. de nagyon jó hangja volt. Nem olyan iszonyatos mint a Yoshimura OFFROAD- nak hanem hangos de elviselhető, mély, nem sipolos.
Egy videód véletlen, hogy mégis milyen hangja van ?
hali mindenkinek!
véleményeteket kérem:D 1éve nyüstölök egy 250es hondát de már erősen azon gondolkodom h hamarosan kell egy nagyobb:D suzuki ltz 400ason és ltr 450esen gondolkodom. én inkább mezőn, hegyi utakon, kisebb sárban, túrázásokon, murvákon használnám.de melyiket?a magasabbat(ltz) vagy az erősebbet(ltr)
segítségeteket kösznöm
Atelefonszámom:30/447-46-35
Sziasztok! ha valakit érdekel maradt az ltzm-ről egy finster kipufogó összekötő csővel és bilincsekkel együtt.
Sziasztok most vettem Lt-z400 at keresek rá szélesítést,ültetést,kilépőt,kézvédőt ha valaki tud segíteni megköszönöm.miklos.gerzsenyi@naracom.hu
köszi a segítséget!nélkületek nem tudom mi lenne velem !
Hello!
Minden motorozás után ki szoktam takarítani, de attól függ, hogy mennyire poros helyen jársz. Kell fújni, mert nagyon érzékeny a motor rá. A kuplungra a karnál is rá lehet állítani, ha nem elég, akkor lent a blokkon a kis kart kell arrébb állítani.
sziasztok olyan kérdéseim lennének,hogy ti milyen időközönként szoktátok a gyári légszűrőt tisztítani és azt kell e fújni És a kuplungra lehet e rá állítani valahol és ha lehet akkor hol a karnál?
Maximum a hengerátmérő 0,5%-a.
Ha netről nem tudsz leszedni könyvet nekem van,1500 cd-n pdf-ben.
Sziasztok tudja valaki esetleg h ha beteszem a gyűrűt a hengerbe /ltz400 beszélek/ akkor menyinek kell lenni a hézagának?
Sziasztok!

Köszönöm a segítő szándékú hozzászólást!
Mivel ritkán tudom használni (egy évben 4-5 alkalommal) ezért nem veszem meg a sportszűrőt, hiszen annak ápolása nem áll arányban a használattal, és azért sem, mert olyan javaslatokat írtatok, melyek korrektek...A másik dolog pedig, hogy karburátort azzal, hogy fúvóka ki-be, csak elszarni lehet, szerintem...

Azt most kaptam, köszönöm!
De a hátsó lámpát meg a kuplungbovdent mindenképp meg kell várjam, mert anélkül nem menne át.
Azért köszönöm! :)
Szia! Ltz első lámpa burád lesz?
Ha kell, nekem Van egy kölcsönbe!
Öszintén! Szerintem a szűrő nem igazán dob rajta, igazából csak a levegőszükségletet pótolja a sportkipuffhoz és a karbihoz! Amúgy nekem i ez a szett van!
Szia.Ok ha meglesz írok.
Helló megint!
Lehet meg kell várjam azt a 2-3 hetet, amit mondtál, mert motoros boltban se jönne meg előbb... :S
(Így mehetek okmányirodába hosszabítást kérni, meg stb...)
Ha meglesz a dolog, félrerakod nekem leginkább a hátsó lámpát meg a kuplungbovdent?
És kb mennyibe lenne ez a 2?
Köszi előre is!
Köszöntem szépen meg is kaptam ma, és maximálisan pöpec mégegyszer köszi!