Az elég nagy baj, szétment a csapágy.
kell 2db csapágy meg 2db szimering.
Méreteket most nem találom hirtelen de pár hónapja volt szó róla a itt a fórumon, kép is volt róla.
Ezzel a videó kérdéssel csk az a baj, hogy csak belekiabálni tudok mert a qvadot eladtam és ez megmaradt. de nagyon jó hangja volt. Nem olyan iszonyatos mint a Yoshimura OFFROAD- nak hanem hangos de elviselhető, mély, nem sipolos.
hali mindenkinek!
véleményeteket kérem:D 1éve nyüstölök egy 250es hondát de már erősen azon gondolkodom h hamarosan kell egy nagyobb:D suzuki ltz 400ason és ltr 450esen gondolkodom. én inkább mezőn, hegyi utakon, kisebb sárban, túrázásokon, murvákon használnám.de melyiket?a magasabbat(ltz) vagy az erősebbet(ltr)
segítségeteket kösznöm
Hello!
Minden motorozás után ki szoktam takarítani, de attól függ, hogy mennyire poros helyen jársz. Kell fújni, mert nagyon érzékeny a motor rá. A kuplungra a karnál is rá lehet állítani, ha nem elég, akkor lent a blokkon a kis kart kell arrébb állítani.
sziasztok olyan kérdéseim lennének,hogy ti milyen időközönként szoktátok a gyári légszűrőt tisztítani és azt kell e fújni És a kuplungra lehet e rá állítani valahol és ha lehet akkor hol a karnál?
Köszönöm a segítő szándékú hozzászólást!
Mivel ritkán tudom használni (egy évben 4-5 alkalommal) ezért nem veszem meg a sportszűrőt, hiszen annak ápolása nem áll arányban a használattal, és azért sem, mert olyan javaslatokat írtatok, melyek korrektek...A másik dolog pedig, hogy karburátort azzal, hogy fúvóka ki-be, csak elszarni lehet, szerintem...
Öszintén! Szerintem a szűrő nem igazán dob rajta, igazából csak a levegőszükségletet pótolja a sportkipuffhoz és a karbihoz! Amúgy nekem i ez a szett van!
Helló megint!
Lehet meg kell várjam azt a 2-3 hetet, amit mondtál, mert motoros boltban se jönne meg előbb... :S
(Így mehetek okmányirodába hosszabítást kérni, meg stb...)
Ha meglesz a dolog, félrerakod nekem leginkább a hátsó lámpát meg a kuplungbovdent?
És kb mennyibe lenne ez a 2?
Köszi előre is!
kell 2db csapágy meg 2db szimering.
Méreteket most nem találom hirtelen de pár hónapja volt szó róla a itt a fórumon, kép is volt róla.