Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Most kezdek bontani egy LTZ 400-ast, úgyhogy minden alkatrésze eladó. Ha valakit érdekel valami akkor 06705801160 vagy quadosnorbi@hotmail.com
ja, okés :-)
mit szeretnél róla tudni?
pont ma cseréltem csapágyastól 1et.
Hátsó kerékagy szimeringbe tud nekem segíteni valaki? Thx
Még korai az enyém romokban van. Elvileg hétfőn megjön hozzá az alkatrész, a jövő hét folyamán összerakom és talán jövőhét vasárnap. De majd még egyeztetünk.
Sziasztok!
Tudja valaki fékbetétet hol kapok jó áron?
Köszi
vagy leviszem futóval... az sem gond, majd megbeszéljük, pl most vasárnap ráérek.
Péterig én is el tudok menni a Sajó gáton ott is találkozhatunk.
Okés, benne vagyok, bár nekem nem Ltz-m van hanem 660-as Raptorom. Én a Bükkben lakom, pontosabban Bükkszentlászlón. De úgy tudom ott barcika felé valahol erdőn keresztül el lehet jutni, de majd pontosabban utána járok.
Hy! Honnan tudok rendelni 2006-os ltzhez dúsítókart? thx
Rendszámoztatásban nem tudok sajnos segíteni, viszont ha úgy adja az idő egyszer elmehetnénk egy túrára. Én Barcika mellől vagyok.
Sikerült megoldani a problémát. Van egy nagyon ügyes esztergályos ismerősöm, aki kiszúrta a kirohadt darabot és egy saválló perselyt rakott bele. Na az már tuti nem fog kirohadni.
Másik problémám ami elég érdekes, hogy kopogott a motorom, azt hittem hogy megint kiment a főtengelyem. Most lehúztam a hengerfejet és kiderült hogy nem a főtengely a hibás hanem a dugattyú üt bele a hengerfejbe. De csak ha megmelegedik és akkor se annyira, hogy szétverte volna a dugót hanem csak azt a korom réteget püföli le ami felrakódik a dugóra meg a hengerfejre. Hengertalp tömítéssel orvoslom a problémát remélem jó lesz. Pedig amit adtak az Athena hengerhez hengertalp tömítést az összeset aláraktam mégis kevés lett.

Egy kérdésem még volna hozzátok. Nem tudja véletlen valaki, hogy a 440-es Athena hengerhez milyen fúvóka való gyári Mikuni karburátorba?
Nem tud valaki rendszámoztatásban segíteni? köszi (Miskolc)
a posta oda, vissza + telefon költségek + utalási költségek = kevesebb mint 3.000 huf
én a helyedben felhívnám ZSé-t , majd a reált és döntenék a kettő közül
Reál Győr Motorcentrum Szervíz: 96/425-995
Zsé : 06 30 231 79 20

(mind a kettő nagyon korrekt ember )
értem. és azt nem tudjuk véletlen hogy mi a neve ennek a speckó ragasztónak? Győrbe nemhiszem hogy elviszem mert én Miskolc mellől vagyok meg magamnak szerelem. Köszi
állitolag emiatt visszahivason voltak,garanciaba cserélték a deknit,de az enyem se jutott vissza,azt mondta a szerelö hogy valami specko ragaszto van hozzá,többet is csinált már meg es még eggyel se volt baj utána."Real Motor Győr"
és hogy sikerült megjavítani ha szabad kérdeznem?
helo,én is jártam igy,nekem megjavitották,nem kellett cserélni.
Sziasztok!

Kuplung oldali deknit keresnék Ltz-mhez. Ha valakinek van eladó vagy tudtok valakit aki már hallott róla, hogy valakinek van keresen már meg légyszíves! Hála istennek kirohadt és az összes vizet benyomta az olajba. Fasza kis gyári fagyálló!

E-mail: m.istva@citromail.hu

Köszi!
kiszedve
reggel kiveszed, bemesz vele a csapagyboltba es a polcrol leveszik....... :), ha igy nem tudod megoldani akkor holnap megmerem neked......
sziasztok tudna nekem valaki mondani ltz400-hoz elsökerék csapágy méretett ill szimering méretett?
Sziasztok, ha valakit érdekel, profi dob eladó

http://www.kepesmotor.hu/offro...
Szia!Budapesten vagyok telefonon egyeztessünk mielőtt jönnél.
2elso felni ami surgos lenne,hol van helyileg?