Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok srácok
szeretnék belépni az ltz-sek klubbjába :D
December környékére jön össze a zsém
Ellátnátok egy pár jótanácssal hogy ha veszek is quadot mit nézzek meg rajta?
Életemben nem volt még quadom de voltam a foktői versenyen és ott beleszerettem
Nagyon szupi lehet
Előre is köszi
Csövi
Szia Pilisi74 nem sikerült a Szomolány utcaba megcsináltatni? Remélem azért sikeült hétvégére megcsinálni a gépet, hogy lehessen csapatni a farát.
Szeretnék még egy kis segítséget kérni.Fém fékcsővet szeretnék venni de nem találok sehol...Írjatok címet ha tudtok köszi
Sziasztok!Estleg ha valakinek a jövőben gondja támadna az olajtartály leeresztő csavarjával...itt jegyzem meg,hogy nekem beleszakadt a menet....na erre a problémára tökéletes mágoldás lehet a HELICOIL MENETJAVÍTÓ SZET nekem tökéletesen bevált a menet sokkal erősebb az eredetinél......érdemes ezzel javítani!
Szia.Elvileg van egy lámpa .Meg egy kapcsoló is de az nem gyári.Ha érdekel hívj;06302317920.
Hello.
Nekem egy első lámpára,meg egy balos kormánykapcsolóra lenne szükségem.Van valamelyik?Ha igen, mennyibe kerül?
hy 600!
ára?
valaki ltz csere? Van egy kombi 1.7d 1996 Astra...jó állapot, vizsga stb....
Valaki olcsó takaróponyvát LTZ 400 - ra ?
hello.elado egy 2005 os ltz müszakival!
köszi!
Szia,

Találtam képet róla. 10ért a tied lehet.
igen az a keretes nagy csomagtartó érdekelne írd meg a tel számod és hívlak ?
Szia,
A gyárira gondolsz, vagy olyanra amire pakolni is lehet? Mert amire pakolni ia lehet, olyan van ha az érdekel.
6008 ZZ csapágy van benne 2db. szimeringből csak duplaajkút vegyél
Ha visszakeresel pár oldalt a fórumban, van részletes leirás, képek és méretek is.
sziasztok nem tudja valaki a hátsó kerékagy csapágy méretét ?
Sziasztok ltz-sek.Bontodik egy ltz-400 ha kell valakinek alkatrész.06302317920.
Szia.Van pár eladó alkatrészem amit keresel.06302317920.
Szia.Van bontott hátsó tengely ha még érdekel.06302317920.
Szia.Ha még érdekel van egy komplett sport rendszer.Titán poverszelepes és raptor márkáju.06302317920
sziasztok egy pár maxxis goldspeed mx 19X6X10 első kerékre 99%-os gumi 15000ért a kettő érd :06203184821
sziasztok nincs valakinek egy eladó ltz hátsó csomagtartója?
Köszönöm Neked Feri76,igen meg már meg is beszéltem velük,köszi a segitséget.
Szia Pilisi74! Megtaláltad a műhelyt?