És Neked nincs LTZ-d és arról kölcsönbe műszakiig, mert jövő héten már vinném, mondjuk ezek közül a bovden és a hátsó lámpa lenne a legfontosabb, olajtartályt addig letömíteném, azt utána úgyis kéne, tehát megvenném...
De ha nem, akkor valszeg csak az olajtartály kéne, mert akkor megrendelem boltban. :S
Köszi az előző gyors választ! :)
Szia!
Igy alapból, ha kicseréled a szűrőt nem lesz telj. javulás, sőt fulladni fog. Hozzá kell állítani a karburátort, nagyobb fuvókával. Több levegöhöz, több benzin kell.
Azon kivül, hogy többet fog enni, többször kell légszüröt tisztitani is, de még igy is nagyobb az esélye a finom por beszivásának. A saját gépemre én biztos nem tennék sportszüröt.
szia tegnap hozta vissza a kárpitos 4000 ezerért áthúzta mint a gyári olyan lett ha hamarabb szólsz kellett volna de azért köszike kilépőd nincs az kéne de nagyon?
Van egy K7-es ltz 400-as quadom.
A mocit 2008-ban vettem, de a lényeg nem ez, hanem az, hogy ha levegőszűrőt (a gyári helyett sport-ot) akarok rá felszerelni, akkor HOL lehet kicserélni a két szűrőt, hogyan kell szétszednem?
Illetve kérdés továbbá, hogy a boltokban kapható szettekhez kell-e egyéb kiegészítő? (Pl: összekötő cső, vagy valami egyéb..)
Amit én találtam az egy szett, melynek ára 23 eft, és az alábbiakat tartalmazza.
Ár::23.500.-
Gyártó::QuadRacing Products
Suzuki LRZ400 sportlégszűrő szett, 2003-2007-es évjáratig.
sziasztok megint csak kérdésem lenne, az LTZ-men a hűtőventilátor közepén egy pipa alakú csöcs és arra mehetett valami cső csak nem tudom honnan hova mehetett, lehet csak a ventilátor motornak a lélegzője ?köszi a választ
Hátsófékhez jobban hozzáférsz, először azt nézd meg. Van a féknyereg tetején 2db imbusz csavar, az fogja a batétet, azokat lazítsd meg. Utána a féknyerget konzollal együtt 2 db csavar fogja, azokat vedd ki, és húzd föl a féktárcsáról. Utána vedd ki a két imbuszt, és kiesnek a betétek. Elöl ugyan ez, csak a kereket le kell venni, meg a féknyerget is imbusz fogja ott.
Van valakinek kölcsönbe gyári LTZ dob Pest környékén?
Vinném műszakira a gépet és elvileg feltétel a gyári dob...
Addig tudnék adni cserébe egy Micron dobot, aztán ha átment visszacserebere...
De ha nem, akkor valszeg csak az olajtartály kéne, mert akkor megrendelem boltban. :S
Köszi az előző gyors választ! :)
Igy alapból, ha kicseréled a szűrőt nem lesz telj. javulás, sőt fulladni fog. Hozzá kell állítani a karburátort, nagyobb fuvókával. Több levegöhöz, több benzin kell.
Azon kivül, hogy többet fog enni, többször kell légszüröt tisztitani is, de még igy is nagyobb az esélye a finom por beszivásának. A saját gépemre én biztos nem tennék sportszüröt.
Olajtartályod van LTZ-hez?
Még hátsó lámpa búra és kuplungbovden érdekelne...
Ha ezek vannak mennyibe kerülnek tételenként?
Köszi!
Van egy K7-es ltz 400-as quadom.
A mocit 2008-ban vettem, de a lényeg nem ez, hanem az, hogy ha levegőszűrőt (a gyári helyett sport-ot) akarok rá felszerelni, akkor HOL lehet kicserélni a két szűrőt, hogyan kell szétszednem?
Illetve kérdés továbbá, hogy a boltokban kapható szettekhez kell-e egyéb kiegészítő? (Pl: összekötő cső, vagy valami egyéb..)
Amit én találtam az egy szett, melynek ára 23 eft, és az alábbiakat tartalmazza.
Ár::23.500.-
Gyártó::QuadRacing Products
Suzuki LRZ400 sportlégszűrő szett, 2003-2007-es évjáratig.
A szett tartalma:
1db sportlégszűrő
1db szerelő adapter
1db légszűrő porzsák
1cs szerelék anyag
Előre is köszönöm a segítséget, és minden segítő szándékú infót, hozzászólást!
Ui:Mekkor hatáskülönbség lesz a gyári, és az fenti felhelyezése után? (A kipufogó cserén már túlvagyok..)
Van egy garnitúra ültetőszettemm LTz hez. Nyír új. Ha valakit érdekel hívjon: 30/447-46-35
Minden esetre köszönöm! :)
nálam a ventilátoron egy harmonika, zárt végű, gumicső van.
lásd a csat. képen a 9.
Igen az, nem megy sehova, egyik fele a ventillátoron van, másik fele, meg kormányoszlophoz van feldugva.
Mond a kérdést, ha tudunk segítünk!
Van valakinek kölcsönbe gyári LTZ dob Pest környékén?
Vinném műszakira a gépet és elvileg feltétel a gyári dob...
Addig tudnék adni cserébe egy Micron dobot, aztán ha átment visszacserebere...
Előre is köszönet!
Első-hátsó egyaránt.
A vezérműláncon nem tudsz feszíteni(automata).
De már valaki leírta ide,hogyan kell megnézned.
Olvass vissza pár oldalt.