Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi yamahával és ltr-l csapatunk.
És Neked nincs LTZ-d és arról kölcsönbe műszakiig, mert jövő héten már vinném, mondjuk ezek közül a bovden és a hátsó lámpa lenne a legfontosabb, olajtartályt addig letömíteném, azt utána úgyis kéne, tehát megvenném...
De ha nem, akkor valszeg csak az olajtartály kéne, mert akkor megrendelem boltban. :S
Köszi az előző gyors választ! :)
Szia.Kb 2-3 hét mulva bontok egy ltz-t akkor lesz.
Szia!
Igy alapból, ha kicseréled a szűrőt nem lesz telj. javulás, sőt fulladni fog. Hozzá kell állítani a karburátort, nagyobb fuvókával. Több levegöhöz, több benzin kell.
Azon kivül, hogy többet fog enni, többször kell légszüröt tisztitani is, de még igy is nagyobb az esélye a finom por beszivásának. A saját gépemre én biztos nem tennék sportszüröt.
Helló!
Olajtartályod van LTZ-hez?
Még hátsó lámpa búra és kuplungbovden érdekelne...
Ha ezek vannak mennyibe kerülnek tételenként?
Köszi!
De van egy garnitura bontott.ART márkájú.Ha érdekel hivj:06302317920.
szia tegnap hozta vissza a kárpitos 4000 ezerért áthúzta mint a gyári olyan lett ha hamarabb szólsz kellett volna de azért köszike kilépőd nincs az kéne de nagyon?
Sziasztok!

Van egy K7-es ltz 400-as quadom.
A mocit 2008-ban vettem, de a lényeg nem ez, hanem az, hogy ha levegőszűrőt (a gyári helyett sport-ot) akarok rá felszerelni, akkor HOL lehet kicserélni a két szűrőt, hogyan kell szétszednem?
Illetve kérdés továbbá, hogy a boltokban kapható szettekhez kell-e egyéb kiegészítő? (Pl: összekötő cső, vagy valami egyéb..)

Amit én találtam az egy szett, melynek ára 23 eft, és az alábbiakat tartalmazza.
Ár::23.500.-
Gyártó::QuadRacing Products
Suzuki LRZ400 sportlégszűrő szett, 2003-2007-es évjáratig.

A szett tartalma:

1db sportlégszűrő
1db szerelő adapter
1db légszűrő porzsák
1cs szerelék anyag

Előre is köszönöm a segítséget, és minden segítő szándékú infót, hozzászólást!

Ui:Mekkor hatáskülönbség lesz a gyári, és az fenti felhelyezése után? (A kipufogó cserén már túlvagyok..)
Szia.Van egy eladó használt de szép gyári kék ülésem.Ha még érdekel hivj:06302317920
Szia.Van egy bontott garnitura art márkájú.Ha még aktuális hivj:06302317920.
Szia.Van egy pár yamaha gyári gumi kb 50-60%-os lehet.Ha még érdekel hívj:06302317920.
Sziasztok!
Van egy garnitúra ültetőszettemm LTz hez. Nyír új. Ha valakit érdekel hívjon: 30/447-46-35
Úgy néz ki, most lesz majd kölcsönbe, de ha mégse, akkor hívlak!
Minden esetre köszönöm! :)
köszöntem szépen a segítséget!
szia zolipapo
nálam a ventilátoron egy harmonika, zárt végű, gumicső van.
lásd a csat. képen a 9.
hello
Igen az, nem megy sehova, egyik fele a ventillátoron van, másik fele, meg kormányoszlophoz van feldugva.
sziasztok megint csak kérdésem lenne, az LTZ-men a hűtőventilátor közepén egy pipa alakú csöcs és arra mehetett valami cső csak nem tudom honnan hova mehetett, lehet csak a ventilátor motornak a lélegzője ?köszi a választ
Hátsófékhez jobban hozzáférsz, először azt nézd meg. Van a féknyereg tetején 2db imbusz csavar, az fogja a batétet, azokat lazítsd meg. Utána a féknyerget konzollal együtt 2 db csavar fogja, azokat vedd ki, és húzd föl a féktárcsáról. Utána vedd ki a két imbuszt, és kiesnek a betétek. Elöl ugyan ez, csak a kereket le kell venni, meg a féknyerget is imbusz fogja ott.
Eleve az egész fékbetétcsere! Arra lennék kíváncsi, hogy mégis hogyan kezdjek hozzá. Vagy nem olyan nagy dolog az egész?
Szia! Nekem van egy gyári dob. Hívj 70 7716207
Hello!
Mond a kérdést, ha tudunk segítünk!
Sziasztok!

Van valakinek kölcsönbe gyári LTZ dob Pest környékén?
Vinném műszakira a gépet és elvileg feltétel a gyári dob...
Addig tudnék adni cserébe egy Micron dobot, aztán ha átment visszacserebere...

Előre is köszönet!
Fékbetétek cseréjéhez tudtok egy kis segítséget adni?
Első-hátsó egyaránt.
Köszi pjotrltz a válaszod. Logikus és elfogadható, hogy ezt így találták ki.
Hali!
A vezérműláncon nem tudsz feszíteni(automata).
De már valaki leírta ide,hogyan kell megnézned.
Olvass vissza pár oldalt.