Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
légyszi írjátok le hogy ti milyen fagyállót használtok ltz-be.
köszi
Ha érdekel 30 9 749204
55 ezer a pár
Szia.Mi az ára?
Szia.Van egy garnitura felnim eladó ltz-hez ha mmég érdekel hivj:06 30 231 79 20
Nekem van két hátsó kerekem eladó.
Meg még érdekelne hátsó lámpabúra:) kösz
vennék felni garniturát !
ÉN IS mol dynamic max OT HASZNÁLOK S TÖKÉLETES
miért nem jó a dynamic?
amugy valaki megmondaná, h hogyan tudom beálítani az előgyújtást!? köszi
molos olajat? csak motor átmosására ha megúsztattad
mol dynamic 10w-40
Suzuki LTZ 400 - ba ti milyen motorolajat használtok?
Az alvázszám valameik karaktere az évjáratot mutatja, de sajna nem tudom meik. Talán a4. vagy a7.
Lenne egy eladó ltz 400-as rendszám nélkül. Honnan tudom milyen évjárat?
A motor kitűnő állapotban van, még kopásnyomok is alig vannak ahol a csizma dörzsöli.
Megvan a motor és vázszáma. Abból kiderül?
Szia.Nálam van pár bontott alkatrész.06 30 231 79 20
Hát az passsssz. Ha a kép alatt (listában) nincs infó akkor nehéz ügy.
Köszike! még egy olyan kérdésem lenne h hogyan lehetne szerinted kideriteni h a karbiba mekkorák azok a kis gumigyürük?
Szia!
Ajánlom Zsé-t segít mindenben.
Itt a száma keresd bátran . 06302317920
Valakinek nincs ltz400 2006 os karbiról robbantott ábrája ?
ha igen lt.z400@hotmail.com email címre küldje már el vagy link is jó! köszönöm !
Sziasztok itt a tavasz mindenkinek kész a motorja tapasztalatból tudom mindig a fék az utolsó ami javításra esetleg fel újításra kerül esetleg aki még nem nyúlt hozzá a fékhez azoknak kis segítség a jó fék megválasztásához mellesleg tárcsák gyártását vállalom bármilyen motorhoz nem csak a minták hanem saját elképzeléseitek alapján is elérhetőség az adatlapomon msn : kopaszfeju@hotmail.com
Üdv.

Tudna mondani valaki egy bontót vagy magánszemélyt akitől pár alkatrészt be tudnék szerezni? Pl. műanyag idomok vagy futómű alkatrészek!? Vagy üzletet ahol jó árakon vannak kiegészítők!Köszi
Sziasztok Az ltz400-am hidegen szivatóval jól indul, melegen gáz nélkül még csak csak, de ha pici gázt is húzok neki az önindító alig fordítja át. Ez köszönhető a tuning gyújtásnak,vagy valami más a gondja?/Gondolok a több előgyujtásra./