Más típusét nehogy beletedd. Rendelj márkakereskedésben új vezérműlánc feszítőt és hozzá való új láncvezető íveket. Ez egy újabb fajta feszítő lesz, azért kellenek a más ívek, és mivel újabb fajta, a feszítő nem szarik be. Kell még hozzá két hosszabb imbuszos felfogató csavar, mivel magasabb a feszítő mérete kívülről. Ez viszont teljesen a Srad-ra való. Nem kókány. Nekem bevállt.
Sziasztok.Ismét szeretnék kérni egy kis segitséget.Tudtok olyan motor tipust mondani aminek megeggyezik a vezérműlánc feszitöja a gsx-r 750 srad-éval mert a srad-nak gyenge.
Válaszotokat elöreis köszönöm
Ebben az évben a GSX-R elérte a 25 éves kort. Van olyan aki szívesen részt venne egy GSX-R partyn 2010 júliusában a Balaton déli partján? Ha elég ember összejön akkor megszerveznénk.
Szia oszi sajnos bukott a holnapi túránk közbejött egy kis meló és sajnos nem vagyok abban a helyzetben hogy lemondjam de szerintem nem fog vér folyni érte meg lesz az még jövőhetén is
Reméltem hogy van jogsid mert így is elég lesz le kecmeregnem hozzád utána meg haza akkor mikor menjünk kb? nem szeretném az egész napodat elbaszni.........
Nekem is volt jogsim csak elvették a fakabátok 4 hónapra de szerintem menjünk inkább kocsival.....mert nagyon nem szeretek esőben és hidegben motorozni
Szóval akkor szombat jó lesz?Mert így is jogsi nélkül kell éred mennem ráadásul a melós kocsival már előre félek ettől a kirándulástól ja még valami légyszíves hozz magaddal sálat sapkát mert azt mondják a pestiek hogy jön a rossz idő amugy szerintem nyugodt napunk lesz
Bár ha ki akarja próbálni hajrá...