Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SRAD-ba meg nem jó a Hayabusáé se, meg a K1-től felfelé kategóriájú se. Miért nem jó neki bele a hozzávaló?
Bár ha ki akarja próbálni hajrá...
A GPZ1000RX-be pl. jó a ZZR1100 feszítője(asszem. vagy a ZX-10-é) szóval nem beszél nagy hülyeséget.
Sztem a kawasaki ZX12-esé jó bele...marha...
SRAD-ba SRAD-é jó!
hello mert neked is srad-od van?neked is eltört a vezérmü lánc feszitöd?
Más típusét nehogy beletedd. Rendelj márkakereskedésben új vezérműlánc feszítőt és hozzá való új láncvezető íveket. Ez egy újabb fajta feszítő lesz, azért kellenek a más ívek, és mivel újabb fajta, a feszítő nem szarik be. Kell még hozzá két hosszabb imbuszos felfogató csavar, mivel magasabb a feszítő mérete kívülről. Ez viszont teljesen a Srad-ra való. Nem kókány. Nekem bevállt.
Sziasztok.Ismét szeretnék kérni egy kis segitséget.Tudtok olyan motor tipust mondani aminek megeggyezik a vezérműlánc feszitöja a gsx-r 750 srad-éval mert a srad-nak gyenge.
Válaszotokat elöreis köszönöm
Csak a 750-eseknek? Vagy a GSXR-eseknek?
Ebben az évben a GSX-R elérte a 25 éves kort. Van olyan aki szívesen részt venne egy GSX-R partyn 2010 júliusában a Balaton déli partján? Ha elég ember összejön akkor megszerveznénk.
Ma este fel.
Szia oszi ma este fel tudnál lépni msn-re?
eladó!
Oksi, nem is nagyon baj, mert szar lesz az idő, azt meg nem szeretem.
Szia oszi sajnos bukott a holnapi túránk közbejött egy kis meló és sajnos nem vagyok abban a helyzetben hogy lemondjam de szerintem nem fog vér folyni érte meg lesz az még jövőhetén is
Elküldtem...
akkor 8 -kor nálad de légyszíves küldel a számodat nekem e-mailban suzukifun@citromailponthu mert kukáztam a régi telomat számokkal együtt
'85-'86 GSX-R 750 -hez első féktárcsák eladók! 8000 Ft/ pár
Hát sztem reggel korán, hogy odaérjünk időbe, meg haza is...
Reméltem hogy van jogsid mert így is elég lesz le kecmeregnem hozzád utána meg haza akkor mikor menjünk kb? nem szeretném az egész napodat elbaszni.........
Abban én sem, bár van esőruhám... Meg jogsim autóra is... Elszórtan írnak esőt. Vasárnapra meg mindenhova...
Nekem is volt jogsim csak elvették a fakabátok 4 hónapra de szerintem menjünk inkább kocsival.....mert nagyon nem szeretek esőben és hidegben motorozni
Motor? Nekem van jogsim is. Gyorsabban odaérünk. Addig nem lesz rosszidő.
Szóval akkor szombat jó lesz?Mert így is jogsi nélkül kell éred mennem ráadásul a melós kocsival már előre félek ettől a kirándulástól ja még valami légyszíves hozz magaddal sálat sapkát mert azt mondják a pestiek hogy jön a rossz idő amugy szerintem nyugodt napunk lesz
Aha, itt rontom a levegőt...
Szia Oszi itt vagy? beszéltem ma a sráccal ;-p
Oksi, írjál a címem az adatlapomon.