Sziasztok! GSXR 750 Srad-hoz (1997) keresek jó állapotú bontott váltót, vagy az 5 fokozat fogaskerekeit, mert a mátrában hagytam az 5. fokozatot . Tudja esetleg valaki mennyibe fáj a fogaskerék, ha újat veszek?
Valszeg igen , azért kerepelt mert a szelep beleért a dugattyúba . Sajnos az ilyen hangok sosem jelentenek jót . Én egyszer autóval jártam így, a bodás szíj ugrott át egy bordával, és kerepelt mint a barom . Szarancsére hidrotőke cserével megúsztam.
Hello amikor felnyitottuk a szelep fedelet akkor láttuk h a vezérmülánc gagya teljesenn nem tom h a vezérmü tengely elmozdult-e.nagyonn kerepelt a motor amikor ez történt az miért lehet?gondolom azért mert a dugaggyu odavert a szelepeknek vagy azért mert elment a vezérlés és nem jol zártak a szelepek vagy valami ilyesmi nem igazánn értek hozzá
Hali. Semmi extra. Összeilleszted az idomdarabokat, a széleit kb1cmre megtisztitod a festéktől és forrasztopákával összeolvasztod kivül is meg belül is. Ahol hiány van ott egy vékonyabb idomdarabot megolvasztva feltöltöd. Lecsiszolod a felesleget és gitteled majd lefujod. Ha valahol nem illeszkedik az idomdarab a másikhoz forraszto gázlámpával felmelegítem (persze türelemmel távolrol hogy nehogy felgyujtsam). Ha elég forró akkor kézzel szépen ivre ill. formára hajtható és az odakészített lavornyi hidegvízbe merítve és hirtelen lehütve megtartja a formáját. Majd teszek fel képet róla ha hozzájutok az otthoni géphez.
CSak ámultam mikor olvastam az adatlapodat Irnál erröl a forrasztopákárol hogy csináltad, szerelö vagyok de ami nem fém annak alakitása már fejtörés köszi
Sziasztok! egy 95-ös 750-es gsx-r-em van amit szeretnék átalakitani streetfhigternek ha valakinek van ilyen kész gépe mutatna róla képet ötletmerités céljábol nem másolni szeretném!köszi
Régen láttalak má r, mostanában nem jössz Lacigazdával . Sajna nem tudok menni... mindig csak a munka....
Talán két hét múlva , október első hétvégéjén, ha jó lesz az idő is . Hétvégén mennek egy páran a haverok közül .
Azt mondom , hogy valszeg adott egy kicsit a szelepeknek . Jobb lesz ha megnézeted egy szerelővel , mert ha így jársz vele akkor alár negyobb baj is lehet vele pl:beesik a szelep és szétdarál mondent .
akoor aszt mondod h nem verte szét a dugattyu a szelepeket.mert attol félek.mert ha felrakom 6 dikba állo helyzet be és meg tolom akkor valahol sziszeg tehát olyan mintha bele menne a kipufogoba az erö.
köszönöm a válaszod
Sajnos tud ilyet csinálni , illetve ez a típus a vezérműlánc feszítő meghibásodásáról híres , akarom mondani hírhedt . Viszont előre szokta jelezni a moci , fokozatosan egyre jobban elkezd csattogni főleg hidegen . Egy idő után melegen is , na akkor nem szabad tovább halogatni vez. lánc csere feszítővel együtt vagy csak feszítő csere ha jó állapotban van a lánc .
Sziasztok van egy gsxr 750 srad-on lenne egy kis problémam valami oknál fogva fel lazult a vezérmü láncom menet közben és elkezdett kerepelni a motor de nagyonn egy kicsit megbontottam és láttam hogy nagyonn laza .ilyen kor szét birja verni a dugattyu a szelepeket.
Válaszotokat elöreis köszönöm.
ha valakinek van srad 750 alkatrésze akkor irjon.
Próbáld"dnor" kollégától tel:06303303215
vagy itt:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Reméld, h nem ugrott 1 fogat a vezműtengelyen...
Sajnálom hogy nem tudtam menni , jó volt az idő nagyon . Nem tom jövőhét végén milyen lesz . Azért reménykedem .
Most értünk haza, jó volt, lehetett menni, nem voltak sokan.
Legközelebb találkozunk.
Attila
Talán két hét múlva , október első hétvégéjén, ha jó lesz az idő is . Hétvégén mennek egy páran a haverok közül .
Holnap Kakucs?
Attila
köszönöm a válaszod
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Válaszotokat elöreis köszönöm.
ha valakinek van srad 750 alkatrésze akkor irjon.