Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!BÚÉK mindenkinek először is! igaz nem most volt de na!:) Először is van K5-ös 750 gixxerem és egyszer valamikor valahol olvastam,hogy nem olyan jó a castrol olaj mert zajosabb tőle a moci amit mintha én is hallanék vagy csak a bogarat ültették ezzel a fülembe!Na az a lényeg,hogy talán a motult vagy a repsolt olvastam,hogy sokkal jobb neki mint a castrol!Csak nemtudom hogy melyik!Ha tudnátok segítsetek már nekem ebben mert a tavaszt olajcserével kezdem!Előre is köszönöm szépen!Vagy ide vagy az e-mail címemre irjatok! mnorbi21@freemail.hu Mégegyszer köszi!
Én nem nagyon tervezek semmit. JohnnyEnglish kérdezte, h nyáron összeütünk-e egy nagy GSXR talit náluk balcsin...
Jó lenne ha lenne belőle valami.

Még megvan a SRAD de remélem legkésőbb márciusban elviszik, addig megcsinálom rajta a műszakit meg indul a szezon is és úgy fognak majd marakodni érte. Remélem. És döntöttem '05 636 kawa lesz az új csajom ha minden összejön. 1,2-1,3M körül már lehet kapni egészen baba állapotúakat.
Na jahhhh... cserélhetem a ruhát is. Egyszercsak lefogytam 23kg-t úgyhogy kinőtt a ruha. Úgy nézek ki benne mint egy anorexiás búvár. Pedig azt a rucit sajnálom de hát a hring 00-ához kicsit szálkásodni kell, főleg egy hatkilóssal.
Milyen kawával? Már eladtad a gixert? Húúú... Vazzz... az asszony bennehagyott a mosógépbe, hogy 2-3 számot összementél?
Az zsír lenne, de remélem oda már kawával megyek, ha nem néztek ki. Jó lenne már egyet kakucsozni megint.
Az nem jó , Norbinak van?
esetleg Kakucson... csak úgy felvetettem...
Sziasztok! Kéne szervezni egy jo kis gixer talit. Valakinek van már esetleg terve, vagy ötlete? Oszikám esetleg neked? :)
A jelenség egyszerű. Ha behúzom a fékkart a motor elkezd rázkódni. :-)
De tudtam csak nem merek úgy motorozni! :-)
Nem tudtad, hogy a féket nem szabad használni csak a gázt kell húzni...
Egyébbként mi a jelenség? Nekem pl. a fékbetét mozog a munknyeregben, és ha lessen tolom a vasat allor csattog , de sebaj úgyis cserélni kell mert lekopott...
Sajna üt. Tavaly felszabályoztattam de csak eddig bírta.
Szerintem megsütöttem.
mi lett a féktárcsáddal
most mondtam volna, hogy velünk lesz tele az egész csarnok
talán egy egész kaptár
Megyek , mi lehet leszünk egy több fős bandába . Viszont azt még nem tudom melyik nap.
Köszi! :-)

Motorkiállításra jössz?
Ööö... azonnal megkeresem
dnorzx@yahoo.com
06303303215
Szia!

Még nem kérdeztem! De köszi hogy szólsz!
Hogyan érem el őt?
dnor-tól kérdezted már
Peka!
Mi van veled?
A károdra tekerted a gsxr láncát?
Nem oda kell!
Sebaj, majd segítek felrakni a helyére.
Sziasztok!

99-es 750-esre keresek féktárcsákat előre!
Ha tud valaki szóljon! :-)
Igen, szoktam rendelni. Persze, mailben írd, h mit szeretnél...
Neki írj mail-t, tuti van neki...
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Helló Bigoneoszi! Egyik ismerősöm aki szokta látogatni ezt a fórumot(Barrichello) mondta hogy te szoktál rendelni ebay-ról. Lehet hogy majd én is rendelnék és az lenne a kérdés hogy tudnál e nekem segíteni?