Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van benzinem:D De előtte egyeztessünk mailbe:D
Mi merre és hogy?!
Oksi.
oké majd holnap kiderül de most lépek előre is köszi sokkal jövök már neked .............
Oksi. Értesíts majd mire jutottál. Vasárnapra ne beszéld le, mert akkor Airsoft van...
oké holnap felhívom a srácot és megbeszélem vele utána meg veled ;-p rémlem össze jön nagyon szépen néz ki ;-p tiszta szerelmes lettem ;-p
Persze, megnézhetjük. Nincsen nagyon messze...
értem szóval elvették a jogsimat de meg kéne nézni ezt a gixxert mondtam hogy venni akarok lehet hogy ö lesz az igazi ;-p eltudnál velem jönni?
Oszi nem tud felugrani, mert melóban van, és itt nem működik...
oszi ugorj már fel msn-re légyszíves ,-p
Ha itt van a gazdája...amúgy sokminden le van róla írva. Meg lehet is a tulaját...
Sziasztok!

Tudnátok infot adni a gépről?:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

(Egyik srácnak kellene... azt mondta minden érdekelné a mocival kapcsolatban)

Előre is köszönöm!
Értem, akkor izéé...van benzined?
Na, ott meg lehet nézni, h mi a gond. Vagyis mit érzékel rossznak.
Sajnos én nem vagyok olyan ügyes, hogy ezt lemérjem, annyira nem kenem vágom a témát. :)
De kiírja az F1-es vagy milyen hibakódot a kijelző. Mikor a gyújtást ráadom már kijelzi.
Hmmm... Nem ír valami FI fibakódot a kijelzőn?
Szóval akkor a gyertyakábel is jó. Akkor a trafót kéne kimérni, illetve az ECU-tól a trafóig menő vezetéket. Aztán ha ügyes vagy, akkor azon a vezetéken meg is mérheted, h az ECU küld-e 1általán impulzust a gyújtásnak...
Motorom, és 7lityivel szépen elgurulgat...
Attól függ mennyit fogyaszt az autód?
Az önidító teker rendesen, az injektor is szépen szív, csak indulni nem akar. :( Az a baj, hogy még nem is igéri, hogy elinduljon. :( De tuti, hogy kontakt hibás, mert kéne cserélnem benne kábelt.
Csak a 4.hengernél nem csinál semmit. Levettem a 4-ről a pipát átraktam máshova és ott ugyanazzal a gyertyával adott szikrát.
Itt van szervízkönyv. Ha tudsz méregetni, akkor ki tudsz mindent mérni.
http://www.manualedereparatie....
Ha állod a benzinemet, akkor megcsinálhatom.
Mármint a 4-es gyertyakábelt felcserélted az 1-es hengerével, és nem működött az 1-es, a 4-esnél meg működött?
Lehet még 1 jeladó is a blokkban a CKP sensor. Az ECU csatinál kimérhető.
Teker az önindító rendesen? Benzinpumpának hallod a hangját?
Állj neki és cseréld ki a trafót ! A levegőn 6-8mm-ről át kell ütnie,a szikrának,hogy nyomáson normális szikra legyen. A trafó egyik nagyfesz. tekercse tönkrement!
Hát nemigazán... 200 km körül...
Kecskemét környékén lakom. Neked az közel van? :)