Először próbáld ki azokat amik nem kerülnek sokba . Olajszűrő csere, majd olajgomba csere . Ha egyik sem akkor olajszivattyú lehet a gond , amihez már egy szerelőt sem árt bevonni. Nekem az autómon volt hasonló jelenség, ott a gomba volt a ludas. Ja és még kontakt hiba is lehet.
Nekem a moci gyújtja néha az olajnyomás lámpát!azt mondták hogy nem Fi mert akkor azt írná a jobb alsó sarokban de ott nem írja!szóval mondták nekem az olajgombát!vagy lehet még olajszivattyú?de ha a a baja akkor nem folyamatosan gyújtaná?vagy olajszűrő elkoszolódott?segítsetek pls.hogy mi lehet!el akarom vinni szerelőhöz csak h tudjam mi lehet!Gsx-R 750 K1
Hy mindenki!
Mi a véleményetek arrol az ötletről, hogy a pleximből kétoldalt kivágnék 2 kisdarabot ( ahogy a BMW s1000rr-nél is van, innen van az ötlet) így csökkenteném a turolenciát, és nem lenne nagysebességnél az a zavaró "fejremegés"
Irjátok le a véleményeteket, ha jóna, ha rossznak tartjátok az ötletet!
Előre is köszi!
Hatalmas örömmel tölt el, hogy néha ide dugod azt a mad max képed.
Csupival beszéltem azt mondta ilyen nincs a világon, hogy a nappaliba odaszart.
Láncod megérkezett?
Leot mikor rakjuk fel?
Válaszolj! Mert átrohanok.
Sziasztok, István vagyok baranyából, csak reagálni szeretnék a dec. 27-i beszélgetésetekre, hála külhoni kapcsolatomnak szuper áron tudom idén motul összes termékét forgalmazni Mo.-n, ha érdekes számodra v. számotokra nagyon szívesen bővebben szóban, most még csak személyautó olajáraim vannak de napok kérdése a teljes a moci termék paletta. egy-két ízelítő:
motul 300v power 5w-40 referencia:subaru, wrc, 2900/lit.+áfa
motul300v high rpm. ref.toyota racing, japan gt. 2900/lit,+áfa
motul300v competition ref. prodrive, Fia gt. 2800/lit,+áfa
tel. 70/4532981
Szevasztok elvileg megoldódott a gond túlságosan lent volt az alap járat állitó csavar de még mindig nem bízok benne hogy igy is jó lessz mert olyan lehet hogyha az alapjárat állitó fullra lent van és néha szépen megy a motor alapjáraton néha meg fulladozik?
Fent van, a szekrény tetején.
Kértem Atyámat, sőt fohászkodtam a tavaszért, de nem hallgatak meg.
És Ön merre jár(t)?
Imádkoztam érte!
Thx a tippet!
Nekem a moci gyújtja néha az olajnyomás lámpát!azt mondták hogy nem Fi mert akkor azt írná a jobb alsó sarokban de ott nem írja!szóval mondták nekem az olajgombát!vagy lehet még olajszivattyú?de ha a a baja akkor nem folyamatosan gyújtaná?vagy olajszűrő elkoszolódott?segítsetek pls.hogy mi lehet!el akarom vinni szerelőhöz csak h tudjam mi lehet!Gsx-R 750 K1
Mi a véleményetek arrol az ötletről, hogy a pleximből kétoldalt kivágnék 2 kisdarabot ( ahogy a BMW s1000rr-nél is van, innen van az ötlet) így csökkenteném a turolenciát, és nem lenne nagysebességnél az a zavaró "fejremegés"
Irjátok le a véleményeteket, ha jóna, ha rossznak tartjátok az ötletet!
Előre is köszi!
Hatalmas örömmel tölt el, hogy néha ide dugod azt a mad max képed.
Csupival beszéltem azt mondta ilyen nincs a világon, hogy a nappaliba odaszart.
Láncod megérkezett?
Leot mikor rakjuk fel?
Válaszolj! Mert átrohanok.
motul 300v power 5w-40 referencia:subaru, wrc, 2900/lit.+áfa
motul300v high rpm. ref.toyota racing, japan gt. 2900/lit,+áfa
motul300v competition ref. prodrive, Fia gt. 2800/lit,+áfa
tel. 70/4532981
Van egy eladó sportdobom Gsx-R 750-hez. Ha valakit érdekel itt a linkje. Az árba minimális alku belefér!
http://www.kepesmotor.hu/onroa...
Szép napot!
Eltűntél, mint a jó idő!
Írtam mailt.