Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nagy problémám van! Valaki mongya meg nekem hogy 2002es gsxr-750re biztosíték dobozt csak a sajátját rakhatom rá vagy régebbi vagy úlyabb tipusú modellé is jó rá?Meg a vezetékelésnél Jobb oldalon van még valami műszer vagy csak a biztosíték doboz van mert levágtak onnan még valamit de nem tom mi az!Ha valaki tud tegyen már fel egy jól átláható vezetékelést!köszönöm
köszi,vhogy éreztem,mit képzelnek már h 3misáért adják!lol
semmi , csak a fényezés változott 2008ról 2009re, technikailag teljesen egyforma a 2008as és a 2009es model
Más színe van.
Szevasztok! Moci vásárlás előtt vok és szeretném tudni h mi a különbség az új 09es 750es és 08as között?
Hello!
Eladó egy suzukis fekete pupos plexi GSX-R 600 750 k6-k7 csak 1 hónapot használt,hibátlan.
Kösz micky!

Ma lebontom az oldal idomot és megnézem hogy ha csinálok egy ilyen konzolt akkor fel tudom e fogatni.
Az idom az nem gond mert ha alatt elfér a konzol akkor megfúrom az idomot és úgy teszem bele a gombát!
Eddig ezt találtam. Én erre emlékeztem. De szerintem az idomok útban vannak így!
Sziasztok!

Még mindíg vannak eladó idomjaim alkuképes árakon:

http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Szia micky!

Köszönöm szépen! Szerintem is kell plusz konzol mert nem igazán találtam semmi felfogatást.
Uh! Szép a mocid! '94-es évjárat mindig a szívem csücske volt! Asszem ezekre a típusokra plussz konzol is kell, de ebben nem vagyok biztos!
Ha esetleg valaki tudna nekem segíteni abban hogy bukógombát hova és milyet tudok feltenni azt megköszönném!
Ha lenne valakinek néhány kép a felfogatásról, meg maga a gombákról az lenne a tuti!
Előre is köszönöm!

Üdv. Roli
Sziasztok
segitséget kérnék k3 as gixerem van és nem tudom hogy tudnám a kijelzőt átállitani mph ről km/h ra előre is köszönöm.
Sziasztok!

Láncfeszítő lecserélve de sajnos még mindíg van valami gubanc.
Beindítás után olyan a hangja mint egy traktornak. Nem lánccsörgés hallatszik hanem mélyebb, sűrű kattogás. Esetleg valakinek ötlet?
nem elég az?és külömben hun mérted azt?németországban?
Nincs mit.
ÁÁÁÁÁ.az hiányzik még ! Egészen 80 kg vok. Na mind1,ha majd alakul valami akkor jelentkezek. Köszi az eddigi válaszokat!
Esetleg nem vagy véletlenül 110kg feletti ember?
Igazándiból ne tudom. Egyik havernak volt bent 600-as óra a 750-be. Az pl. teljesen rosszul mért. Lehet ha volt cserélve valamit elcsesztek. Elméri magát. De nem értek hozzá ennyire.
Hello! Törve az biztos hogy volt,de hogy mennyire,fogalmam sincs.A Motorradban vettem,annyit mondtak,hogy egy autó lökte fel,amikor áll ki a parkolóból. De hát,mondani mindent lehet ! Azon gondolkoztam,hogyha tudnék szerezni valahonnan egy másik órát,akkor azzal megnézném,csak az a baj hogy 1ik spanomnak sincs ilyen gixere ! Az számít ha nem a saját órája van benne?
Biztos, hogy ez a sajátja? Mennyire 100%, hogy nem volt lezúzva a moci?
Csá! Tessék...
Rakj már fel egy képet a műszerfalról. Lehetőleg gyújtással együtt.
Sziasztok! Megnéztem,gyári méretű a lánckerék,úgyhogy az a hiba kilőve! 4.-ben 252-nél szabályoz,addig minden fasza,de onnantól 277 megállítja ,pegig leforog 13,5-et hatodikban is. Így nem maradt más, még kicsit dilemmázok tovább !
Köszi szépen! Feszítő megrendelve, ha megjön beszámolok az eredményről.