Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem volt sokféle motorom! de nem tudnék állást foglalni,h melyik a jobb! mind1ik jó vmiért! bár egy kicsit talán a suzuki megbízhatóbb! igazából mindenkinek a saját motorjának a tipusa a "legjobb" ez igy volt régen is, meg így is fog maradni! igazából neked kell eldönteni,h mit is szeretnél igazán, te fogsz a motoron ülni
Azt amúgy nem értem.Hogy akinek Suzukija van az jobb gépnek tartja a suzukit mint az Apriliat vagy mást. A másik meg forditva...Mindenki mindent mond. :))
Az olyan embereknek mint én azoknak meg olyan nehéz eldönteni,hogy milyen motort vegyenek.. Nem gondoltam hogy ennyire nehéz lessz....
szép darab thx...
http://www.hasznaltauto.hu/2639809_suzuki_tl_2000
ja most nézem,h R-t keresel...
http://www.hasznaltauto.hu/2326621_suzuki_tl1000s_1998
sztem nyugudtan használhatod a 600-ast és a 750-est is túrázásra! mindkettő fogyasztása 6-7 liter között mozog! nyomatékban egyértelműen jobb a 750, így ez túrára jobb megoldás!
v2 nem nagyon találok ilyen ár feltételekkel.. a GSX-R a végső egoldás volna
V2-t? Akkor miért a gsxr?
Hello mindenkinek.

Motort szeretnék vásárolni.De sajna csak 900e ft tudok rákölteni úgy,hogy ebbe szerepeljen a névreírás is vagy ha olyan a gép akkor a reg.adó is.
Néztem, a neten rengeteg GSX-R600 illetve 750 SRAD van.Elsősorban v2 szeretnék de ennyiért nem igazán találok normális állapotut.Ami tetszik igazán az a TL1000R.A morot függetlenül hogy GSX-R vagy TL túrázásra használnám..
Esetleg van valami tippetek,tanácsotok ?
Szia!
Egy fórumos kollégád ajánlott téged,hogy talán te tudsz segiteni.Olyan gondom "gondunk "lenne ,hogy van egy 2001 es gsxr 750(szivlámpás).És elromlott rajta a másodlagos inyektor folytó szelep.Ezt keresnénk hozzá.Ez egy mechanikus szelep bovden megy rá.Esetleg nem tudsz valahol bontót vagy ahol fellelhető lenne?Ha tudnál segiteni azt megköszönném.(a motor nem az enyém egy nagyon kedves ismerősömé neki kellene)Üdv Sali
Köszönöm a segitségedet.
Hali
Ezzel a problémával ha jól emlékszem BRIAN foglalkozott,
A Pályamotorozás címszó alatt megtalálod.
Szerintem Ő tud segíteni.

Attila
2008/09 GSX-R600/750-re Yoshimura r77 carbon slip-on 120,000ft. Power Commander gsx-r 600/750 2004-2009-ig;60.000ft
Sziasztok!
Egy kis segitséget kérnék tőletek!Van egy barátom akinek van egy 750(2001 es szivlámpás)gsx-r e.Másodlagos inyektor folytószelepet keres hozzá,ez egy mechanikus szelep bovdenok mennek rá. Eddig nem talált(találtunk)hozzá sehol.Ha valaki tudna ebbe segiteni,azt megköszönném.Sajnos ezzel a vassal "pályáztak"valamikor és szét b...ák rajta,most jelenleg ki van kötve ,de ha jól tudjuk ez az szelep szabályozná az ideális nyomatékot,bizonyos fordulatnál,és szeretnénk visszaállitani az eredeti állapotára.Mégegyszer megköszönném a segitségeteket,ha tud valaki valami infót azt szivesen vennénk.Üdv Sali
GSX-R 750 első féktárcsa eladó! '85-'87 (púposhoz)
Mire godolsz hogy felezhetnénk?
B variációra szavazok. Viszont felezhetnénk?
szerintem 525-ös láncra 525-ös fogaskerék való, nem más..
Én arra jutottam hogy, ha nem elég széles a lánckerék akkor kissebb lesz a surlódási együttható tehát könnyebb lesz a mocinak meghajtani a kereket. Viszont lehet hogy a lánc igy haránt irányban el fog mozdolni, és akár le is fordulhat a láncketékről. Vélemény?
húha, nem vagyok láncszakértő
Tutis! Ha 520-as lánchoz való lánckereket teszek fel az 525-ös lánchoz, az okozhat galibákat? Nem néztem még meg, de azt hiszem hogy 525-ös lánc van a motoromon.
Akkor a 46/15 az jó pályára, mert most találtam a hírdetések között jó árban!
Hii, mindjárt megkeresem a hirdetőt!
16/44
Hali!
Meg tudná mondani nekem valaki, hogy '98-as Srad első hátsó lánckereke milyen fogszámú gyárilag?
Nem mellesleg kb. 16 órája fent vagyok msn-en.