sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Nekem egy 99-es 750-es SRAD-om van. Amikor gyorsítok vele a kmóra úgy remeg mint a nyárfalevél és úgy kúszik fölfelé..gyakorlatilag csak saccolni lehet mennyivel megyek...természetesen nem azt nézi az ember,hogy mennyivel megy,de engem kifejezetten zavar.Főleg úgy,hogy nézegettem videókat erről a típusról és többségükben nem láttam ezt a jelenséget.Tudja valaki,hogy mitől lehet illetve,hogy lehet megoldani?
Előre is köszönöm!
gsxr 600 k7-be milyen repsol olajat javasoltok, v pedig melyik motul olajat ez a kettő közül kéne vmelyik nem tudom melyik legyen, castrolt pedig nem akarok tölteni bele! sűrgős
Sziasztok!
Örülnék ha mi motorosok összefognánk és híre menne ennek az esetnek!
2008.09.02. 19:10kor Gödöllőn a Tesconál egy féreg EELLLLOOPPTTAA a motorom!
rendszáma: UOB-241 alvázszáma: JS1A1111200115862 motorszáma: W701156858 megtalálónak jutalom!
Nagyon hálás lennék!Hátha közületek ismer valaki "melegebb" bontót v akármi!
Megköszönném ha segítenétek körbedobálni ezt a levelet,így,ahogy van!
Koszi :) Ezek szerint te Mol kozelben forgolodsz? Lenneg egy kerdesem. Le szeretnem tesztelni az olajat hogy milyen allapotban van ugy 5-6 palyanap utan. Olajteknot kellett cserelnem a sajat hulyesegem miatt (beleszakadt a csavar), es igy meglehetosen fullos olajcseret sikerult most csinalni (nem nagyon maradt igy bent az elozobol). Itt lenne az idealis alkalom hogy megnezessem milyen az olaj allapota ha megkudjuk rendesen parszor. Annyit szeretnek tudni hogy van e ertelme ilyen gyakran cserelni..... Szoval a kerdes: Hallottam hogy van a Molnak barki altal igenybe veheto laborja ahol olajokat igen profin tudjak allapot vizsgalni. Azt szeretnem megtudni mennyiert csinalnak egy ilyen tesztet ha betevedek az utcarol?
Sziasztok!Eladó a képen látható kabát méretprobléma miatt!Teljesen új, használva nem volt!L-es (52) méretben!Kivehető gerinc, váll, könyök protektorok!Kiváló minőségű marhabőr!Bolti ára 90ezer!Hívj fel megbeszéljük az árat!Irányár 40000!Tel.:06703423248
Végre valaki, aki ért is az olajokhoz:) Ja, és nem szólja le a MOL-t:)
Tényleg a jelenleg kapható kenőanyagok közül az egyik legjobb (több terméke pedig A Legjobb)
A MOL termékek országos értékesítése megoldott és működik is. A baj ott van, hogy a felkeresett szervizek, autósboltok 80%-a a bemutatkozásunk után köszönés helyett leszarozza a terméket. OKOS Emberek vannak nálunk (kb a 80%-a. ) Ezért lehet kevés helyen kapni! Mert nekünk szar a hazai, a külföldit kell majmolni. Fel is húztam magam:)
hi. megjött a cumó és bele is öntöttem kb 35-40ml-t a hűtőbe .. ennyit mondott nekem egy szerelő tag.. üzemmeleg motornál töltöttem be aztán.. vártam... nézem nézem és ahol eddig folyt a viz ott már nem folyt mondom zsir eltömítette kicsit még hagytam a motort járni oszt ennyi késöbb se folyt szóval eddig bevált kiváncsi vok meddig fog
anno (még a mito korban) nekem is volt 1 kis lyuk a hűtön (ahhoz éppp elég volt h elfollyon az összes víz) én is vettem ilyen hűtőtömítő szarságot hát az ég világon semmit nem ért XD
..utána néztem hogy lehet javítani a hűtőket és van egy olyan cucc amit bele öntesz a hűtőbe és az(összes) lyukat be tömiti ..vmilyen két komponensű (fém)ragasztó vagy mi a szösz.. megrendelte a haver valvoline márkájú hát majd meglátjuk mi lesz.. köszi a segítséget amúgy !
hát (bár háttal nem kezdünk mondatot)a szomszédja mellett! dunaharaszti felé ahogy megyünk a hosuba garázs előtt még jobb oldalon egy családi háznál.meglátod a táblát,nekem már javított,és azóta nincs vele gond!de holnap járok arra és megnézem neked pontosan a házszámot ha érdekel!
gixer sapi...
Lenne egy kérdésem. Nekem egy 99-es 750-es SRAD-om van. Amikor gyorsítok vele a kmóra úgy remeg mint a nyárfalevél és úgy kúszik fölfelé..gyakorlatilag csak saccolni lehet mennyivel megyek...természetesen nem azt nézi az ember,hogy mennyivel megy,de engem kifejezetten zavar.Főleg úgy,hogy nézegettem videókat erről a típusról és többségükben nem láttam ezt a jelenséget.Tudja valaki,hogy mitől lehet illetve,hogy lehet megoldani?
Előre is köszönöm!
Örülnék ha mi motorosok összefognánk és híre menne ennek az esetnek!
2008.09.02. 19:10kor Gödöllőn a Tesconál egy féreg EELLLLOOPPTTAA a motorom!
rendszáma: UOB-241 alvázszáma: JS1A1111200115862 motorszáma: W701156858 megtalálónak jutalom!
Nagyon hálás lennék!Hátha közületek ismer valaki "melegebb" bontót v akármi!
Megköszönném ha segítenétek körbedobálni ezt a levelet,így,ahogy van!
Köszönöm mindenkinek aki tesz egy lépést
96-os SRAD-hoz keresek sportkipufogót!
Tényleg a jelenleg kapható kenőanyagok közül az egyik legjobb (több terméke pedig A Legjobb)
A MOL termékek országos értékesítése megoldott és működik is. A baj ott van, hogy a felkeresett szervizek, autósboltok 80%-a a bemutatkozásunk után köszönés helyett leszarozza a terméket. OKOS Emberek vannak nálunk (kb a 80%-a. ) Ezért lehet kevés helyen kapni! Mert nekünk szar a hazai, a külföldit kell majmolni. Fel is húztam magam:)