Én meg 30 pályanapot beledobtam a gixibe. Ha ott nem hullott szét akkor annyira nem árthat. Ha közúton csinálod akkor még vigyázni is tudsz rá. Már mint, hogy finomabban csavarod rá a gázt. Mert pályán nincs kecmec.
Ezzel azt akartam mondani, h érdekel, de csak később lesz esedékes. Azért egy mail dobhatsz, és kereslek ezügyben, ja és vmi árat mondjál légyszi, mert a bontós genyó, egy másik viszont egész korrekt árat mondott.
Lakihegyi bontóban, megkapnám a cuccokat 250-ért, váznyúlvány és hűtő nélkül. Másik (hirtelen csak a fickó nevét tudom) 200-ért ad mindent. Egyik srác innen vett tőle egy blokkot nemrég, a maradékból meglenne minden. A műszerfalam, műxik, még a lámpák is, csak visszajelző fények műanyag burka tört szét. Nem rizsázok többet, már azt sem tudom mit írtam , majd kereslek, köszi.
Visszaakarom! Első nekifutásra olyan vázat üldözök, aminek megvannak a papírjai, de még azelőtt tudnom kell, h mibe kerül átpakolni mindent az új vázba, ettől függ, h belevágok-e. Nakednek (nem streetfighter) építeném feketére, króm felnikkel, fekete küllőkkel, lámpa gyanánt vmi k4-es lámpára vagy Busa lámpájára, esetleg új Hornet lámpára (azt mondták rá lehet rakni) gondoltam, minden más érdekel. Annyi a bajom, h nem volt elég lóvém anno, szüleim kisegítettek, de még nem csengettem ki, most pedig, míg nem adom vissza hallani sem akarnak az újáépítésről, ha mégis belekezdek, akkor számíthatok rá, h belátható időn belül nem számíthatok tőlük kölcsönre (0 kamat! ). Szal a vázat megveszem, a többit az év folyamán fokozatosan, és kb ősz végére lenne összerakható állapotban, festés stb nélkül.
Sziasztok!
Hozzáértő segítségét kérném. Új vázat kell vennem a mocihoz, veszek hátsó váznyúlványt is mert elgörbült a mostani, 20e-be kerül, sokat nem nyernék ha javíttatnám szerintem. A kérdés az, h a vázbölcső az egyben van-e a vázzal, vagy szét lehet szedni?
A tükörrel kapcsolatban:A fék/kuplungmunkahenger Rögzítőbilincsét(alu öntvény )kell kicserélned olyanra,amin van tükörtartó menet!Vedd le a gyárit,vidd el egy bontóba,aztán a kezedbenyomják a cseredarabot! De persze vehetsz újat is,pld:KTM,vagy a legtöbb naked motornak ilyen van, az utángyártottak 1-2 ezerért mennek!
Persze,hogy fel lehet tenni!Gyakorlatilag a motor kiszolgáló berendezésein kívül mindent módosíthatsz,ha fel tudod rá tenni fizikailag!Vezetékekkel kapcsolatban:gyakorlatilag semmit sem kell tenned,mert az összes lámpának hasonló a teljesítménye,de még ehhez is jelentősen túl van méretezve gyárilag!
Széles utat! (Isten hozott a faragók táborában!)
Még annyi, hogy a sportkormány szeretném meghagyni, nem kell nekem a túra/streetfighter kormány, lehet így tükröt rárakin vhogy? Aki jártas a témában dobjon meg vmi infoval pls, kösz.
Hello!
Ha sikerül vázat szerválnom, és frg-ba s tudom helyzni, akkor összeraknám a gépem, a kérdésem az lenne, hogy K4-7 GSXR, Hayabusa, Hornet, Bandit lámpát mind rögzítés, mind vezetékezés, mind elektronika (bírja-e stb) szempontjából fel lehet-e applikálni vhogy a gépemre (adatlap)?
Szeva! Igen lehet hegeszteni az alu gixxervázat,én is csináltam AWI-val,de a te nyaktörött vázadat felejtsd el hegesztetni,mert azt ott NEM SZABAD!Ugyanis az nem csak törött,hanem komolyan torzult is és hegesztés után is komoly feszültség maradna benne,ami életveszélyes lehet!
Széles utat:Fenyő
Ja, de nem aluvázat. Amúgy a haverom k2-es 750-esét most hegesztették meg a Sima Béláék, az se volt jobb állapotban, mint az enyém, szóval lehet mégis hegesztés lesz, azért ők vágják a témát. Egyébként van váz 80 ezerért, egy meg olasz papírral 50-ért. Azt tudja valaki, h a külföldi papíros vázat ha megveszem mit kell vele csinálni (tudom belerakni a mocit), hogy közlekedhessek vel? Reg adó, forg. helyezés ilyesmi? Kösz,
üdv: én magam
Hello mindenki!
Eladó az adatlapomon levő gixxer 750, '92-es vizes. Eltört a váz, meg egy-két finomság, donornak, bontásra, vagy akár vázcserével javításra is, nekem sajna nem lesz rá lóvém idén. Akit érdekel írjon a mailemre, küldök képeket, videót, részletes infókat, vhogy megegyezünk.
Üdv: én
Sziasztok. Eladó egy K&N légszűrő (SU-7500) GSXR-750-hez való (2000-2003-ig). Használt a légszűrő, de semmi baja! Irányár 10000 forint, képet tudok küldeni róla. Tel: 30/5287724
Én az enyémmel 260-at mentem (88-as), onnan ment volna még feljebb is de az idom nincs kibélelve vassal az enyémen és annyira elkezdett deformálódni, hogy gáz vissza, igy is megrepedt egy helyen. Érzésem szerint ugy 280-ig felment volna. (Természetesen én sem az uj nulláson szoktam nézni, hanem ahol Okt ment! )
Lakihegyi bontóban, megkapnám a cuccokat 250-ért, váznyúlvány és hűtő nélkül. Másik (hirtelen csak a fickó nevét tudom) 200-ért ad mindent. Egyik srác innen vett tőle egy blokkot nemrég, a maradékból meglenne minden. A műszerfalam, műxik, még a lámpák is, csak visszajelző fények műanyag burka tört szét. Nem rizsázok többet, már azt sem tudom mit írtam , majd kereslek, köszi.
egyebkent van a motorodhoz lampam, muszerfalam, es hatso ulesidomom lampaval, ha esetleg vissza akarod epiteni gyarira....
udv,
n.
Hozzáértő segítségét kérném. Új vázat kell vennem a mocihoz, veszek hátsó váznyúlványt is mert elgörbült a mostani, 20e-be kerül, sokat nem nyernék ha javíttatnám szerintem. A kérdés az, h a vázbölcső az egyben van-e a vázzal, vagy szét lehet szedni?
Széles utat! (Isten hozott a faragók táborában!)
Ha sikerül vázat szerválnom, és frg-ba s tudom helyzni, akkor összeraknám a gépem, a kérdésem az lenne, hogy K4-7 GSXR, Hayabusa, Hornet, Bandit lámpát mind rögzítés, mind vezetékezés, mind elektronika (bírja-e stb) szempontjából fel lehet-e applikálni vhogy a gépemre (adatlap)?
Széles utat:Fenyő
üdv: én magam
Eladó az adatlapomon levő gixxer 750, '92-es vizes. Eltört a váz, meg egy-két finomság, donornak, bontásra, vagy akár vázcserével javításra is, nekem sajna nem lesz rá lóvém idén. Akit érdekel írjon a mailemre, küldök képeket, videót, részletes infókat, vhogy megegyezünk.
Üdv: én
Elore is koszi
A bonto számát eltettem (köszi) még jol jöhet, de elötte megprobálkoztam pár esztergályossal, ugy tünik az egyik bevállalja.
pl: én 240-et mentem vele (persze német autópályán)
Puszta kivancsisagbol erdekelne milyen gyorsan kepes menni a gsxr750es
csak hogy mire szamithatok