Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb. 140 féle baja lehet
hello!
Érdeklődnék hogy egy gsx-r 750 k1-re mennyi a évi súly adó, le adó (ha bevezették már) és egyéb fentartási költség. Jövőre szándékozok nagy motort venni, és 750 gsx-re gondoltam. :)
hello 750 k-6-om van már rég óta nem ment ma elinditottam a vizhöfok helyén fi-villogott egy kicsit mondjuk nehezen indult mi lehet ez valaki
Nekem K1-es 750-em van, elvileg ugyaz
Mit akarsz te a K2 750el?
Az annyi? Már nem annyi, mert már rég elkelt ! De, hogy megvigasztaljalak, nem jó a k5-re, mert az 4 csavaros!
mennyi is azaz annyi? ( ha jo k5 re is :D)
Sziasztok! Van valakinek K2-es 750-ese?!
Mi van Jozsó?Ne légy már hülye!Mégis eladod a motort?
hello eladó egy kék-fehér gsxr 750 k6 fémfékcső vezetett szervizkönyv 13000 km.1500000
Üdv mindenkinek!
95-99-ig Srad- ra szép állapotban levő titánium Laser esetleg nem érdekel valaki? Mert pont van 1
Innen lehet letölteni néhány repair manualt.
Köszönöm szépen tudtam, hogy segítesz!
szia! K4 -600-nak nem tudod elküldeni a szervizmanuálját?
kék-fehér, fekete-ezüst, ezekről tudok hogy 98-99-ben vannak ezek a színek, de 96-97-ben is van kék-fehér csak más a mintálya színelosztása mint a 98-99-esnek. viszont az arany színű az tuti karbis 96-97 ben volt. de ha gyári fényűt veszel az injektorosból azon rajta van az injection felirat 98-99- évjáraton és a műszerfal is FI kijelzős ami az injektort jelenti jelzi ha probléma van. viszont vannak más színek is de pontosan nem tudom most leírni.
Szia K7
A kék-fehér szinű
szia,
k7, k8 ? színek?
Szép napot

Akit érdekel van egy eladó 750-es 0 km szalon motor 2.200.000.- ft eladó
És a 98-99es injektorosak milyen szinekben jöttek ki? Csak kék fehér?
üdv. csak 96-ba, esetleg 97 be volt ez a szín, csak karbisba!
Köszönöm a segítséget, megpróbálok valamit kisütni a leírásból.
meg ha valaki keresget, másokat is...
Kedves Laci75 öccse és mások! Innen le lehet tölteni a gixxer 750 szerelési könyvet angolul: GSXR750K0-K2 repair manual
Szia JACIS.Én irtam tegnap laci 75 néven és szeretném kérdezni hogy tudnék veled személyesen beszélni. mert érdekelne hogy a te motorod pontosan mit csinált és mi lett a megoldás. Ha az e mail címemre elküldenéd a tel számod azt hálásan megköszönném. előre is kösz.
Köszönöm a segítséget megnézzük ezt a lehetőséget is ki tudja. Csak azt nem értem miért nem ír be hibakódit és miért nem jelez az FI lámpa. Mégegyszer nagyon köszönm!