hello!
Érdeklődnék hogy egy gsx-r 750 k1-re mennyi a évi súly adó, le adó (ha bevezették már) és egyéb fentartási költség. Jövőre szándékozok nagy motort venni, és 750 gsx-re gondoltam. :)
kék-fehér, fekete-ezüst, ezekről tudok hogy 98-99-ben vannak ezek a színek, de 96-97-ben is van kék-fehér csak más a mintálya színelosztása mint a 98-99-esnek. viszont az arany színű az tuti karbis 96-97 ben volt. de ha gyári fényűt veszel az injektorosból azon rajta van az injection felirat 98-99- évjáraton és a műszerfal is FI kijelzős ami az injektort jelenti jelzi ha probléma van. viszont vannak más színek is de pontosan nem tudom most leírni.
Szia JACIS.Én irtam tegnap laci 75 néven és szeretném kérdezni hogy tudnék veled személyesen beszélni. mert érdekelne hogy a te motorod pontosan mit csinált és mi lett a megoldás. Ha az e mail címemre elküldenéd a tel számod azt hálásan megköszönném. előre is kösz.
Köszönöm a segítséget megnézzük ezt a lehetőséget is ki tudja. Csak azt nem értem miért nem ír be hibakódit és miért nem jelez az FI lámpa. Mégegyszer nagyon köszönm!
Érdeklődnék hogy egy gsx-r 750 k1-re mennyi a évi súly adó, le adó (ha bevezették már) és egyéb fentartási költség. Jövőre szándékozok nagy motort venni, és 750 gsx-re gondoltam. :)
95-99-ig Srad- ra szép állapotban levő titánium Laser esetleg nem érdekel valaki? Mert pont van 1
A kék-fehér szinű
k7, k8 ? színek?
Akit érdekel van egy eladó 750-es 0 km szalon motor 2.200.000.- ft eladó