Hali, milyen végzet? Ha csak zireg-zörög az nem gond, nincs műszaki következménye, kivéve ha esetleg átugrott a vezérlésed, az már tud csúnyát. De azt észre vennéd. SRADon ez tipushiba volt, mert hamar kikopott és vissza "lépegetett" a feszítő. Ki kell cserélni és újra jó lesz.
10.000Ft egy új feszítő boltból. Hasonló cipő nálam is jelenleg.......Csak nekem vezérműlánc cserével, mindennel együtt lesz. Na az kicsit többe van....
USA-ból 255.000.- Ft full system. Csak összehasonlitásképpen itthon 08 Hayabusához 210-220 ezerért 2. db R-77 dobot adnak, de lehet hogy azóta emelkedett az ára a valuta válság miatt az itthoni Yoshimura weblap nem naprakész.
Sziasztok!
Mibe kerülne 1 ilyen duplakiömlős dob a legrövidebb méretben?Rozsdamentes acél kivitelben.Esetleg ha tudsz hossz méretet adni vagy beömlő cső átmérőt .Az összekötő csövet azt már én eltudom hozzá késziteni.Természetesen USA kivitel.Köszönöm válaszodat.
Szia ! Amit keresel az a Yoshimura TRI DUAL TIP MUFFLER carbonfiber illetve titán kivitelben. Sajnos én csak komplett rendszerként tudok ilyet hozni az USA-ból mivel ott a dobot nem árusitják külön, de a Japán kivitelből lehet vásárolni csak slip on-t azaz dobot ...M.o. is szerintem. Bár a Japán kivitel folytott elég gyik a hangja az Amerikai kivitelhez képest, tapasztalatból tudom..
A K6 750 bal oldali idomját meg lehet úgy fúrni a bukógomba számára, hogy a gyári idom ne essen szét? Emlékeim szerint igen kényes helyre kerülne a furat. A motorom vidéken van, nem tudom megnézni, döntenem viszonylag gyorsan kellene.
Legelőször számold meg a fogakat a lánckerekeken-első, hátsó. Ha eredeti az áttétel, akkor más a gond, ha pedig cseréltek lánckerekeket és eltér az eredetitől akkor nem az óráddal van a baj.
Helló ddt500! Az nem 5. hanem 6. ha jól számolom. 5.-ben az enyém is megy 275-öt,úgy néztem hogy te is ott váltod el 6.-ba,de aztán az enyém lefagy 277-nél,pedig 13.500-at forog 6.-ban. Az órám szar vagy nem tudom mi a f.sz van vele!
10.000Ft egy új feszítő boltból. Hasonló cipő nálam is jelenleg.......Csak nekem vezérműlánc cserével, mindennel együtt lesz. Na az kicsit többe van....