Nem tisztem belepofázni de szerintem a mislent felejtsd el. 50 versenyzőből jó ha egy használja. Ha más nem is az fennáll vele kapcsolatban, hogy nincs vele tapasztalat. Van annyiféle jó gumi amit mindenki használ. Maradj azoknál. pl. D209GP, Pirelli Supercorsa SC1-2, Metzeler Racetek stb.
ja ja!braintöl télleg érdemes gumit venni nem beszél hujeséget!(j)meg jok a gumijai is.dunlopbol a D209 a jo!sztem van neki!két pofon után meg féláron adja!
Hali Pred!
Ép üzletelek itt vagy mi.
A gumival kapcsolatban, pedig arra jutottam hogy az általad ajánlott pirelli, esetleg valami jó Dunlop Oualifier vagy Michelin power race lesz. Valami jó Brian-től.
A jó házi szilva-páleszt jobban szeretem!
Az árat még akkor megbeszéljük. Azért ez már jónak mondható!
Elérhetőségek és név: Gyuri /tel:06305140707, e-mail: szgy3@freemail.hu/
Első fékkar a csvarjával együtt is érdekelne, mert a fékkar perselye kikopott, és fékezéskor berág a rartókonzolba. Ez egy párszor megviccelt a pályán féktávon.
csak a konzol ( ami korben van rajzolva a kepen, de persze mindkettot ertem) 6E Ft, ha kell hozza mindket komplett labtartokonzol (egyik haromszog javitott), fix taposo, fek +gazpedal, akkor 20E
OOOKKK!
Ép üzletelek itt vagy mi.
A gumival kapcsolatban, pedig arra jutottam hogy az általad ajánlott pirelli, esetleg valami jó Dunlop Oualifier vagy Michelin power race lesz. Valami jó Brian-től.
Várom a hívásod.
a fekkart megnezem, ha van, viszek azt is.
66mm-es a szivocsonk, remelem segit valamiben...
Az árat még akkor megbeszéljük. Azért ez már jónak mondható!
Elérhetőségek és név: Gyuri /tel:06305140707, e-mail: szgy3@freemail.hu/
Első fékkar a csvarjával együtt is érdekelne, mert a fékkar perselye kikopott, és fékezéskor berág a rartókonzolba. Ez egy párszor megviccelt a pályán féktávon.
5E, egy-ket heten belul szerintem megyek Bp-re...
ha tetszik, adj valami elerhetoseget, lszives.
Ha jársz Pest környékén, és 4000FT-ért ideadod akkor érdekelne a konzol.
Engem az érdekelne,hogy a képen látható blokkon a szívócsonkok milyen hosszúak és az alattuk lévő fékfúvókák milyen méretűek!
Nagyon nagy segítség lenne!
Ha meg tudnád nézni mególdódna a problémám a motoromon!
Előre is köszi Gsxr600
csak a konzol ( ami korben van rajzolva a kepen, de persze mindkettot ertem) 6E Ft, ha kell hozza mindket komplett labtartokonzol (egyik haromszog javitott), fix taposo, fek +gazpedal, akkor 20E
udv,
N.
ha sportdobom nincs is, de sporlegszurot, femfekcsovet es magasabb labtarto konzolt tudok ajanlani hozza.. :)
udv,
N.
Megtaláltam a problémát. A kormánylengéscsillapító kormánycsőhöz csatlakozó csapágya nyikorgott. WD40-el kezelve.
Elfordítva nyikorog a kormányom (K4). Van lehetőség külső zsírzásra (zsírzógomb?), vagy szét kell szedni?
Köszönöm a választ