Most erre mit mondjak? Melyik kereskedő az. A moci nem volt törve. Tán még az óra sem volt visszatekerve. De, hogy minden motorjuk jó lenne azt kétlem. Mitől 1,1 ez a moci ha van K4 600 1,25-ért? Az 0km-es?
Vigyél magaddal hozzáértőt.
Köszönöm a népítéletnél néztem én is de én veled ellentétben nem találtam ugylátszik fasz vagyok,na mindegy.Amit én kinéztem az egy 2004-esés egy eggyet kérnek érte elég szépnek néz ki.
Sziasztok!Motor vásárlás elött állok és nézegetem a k5 750-eket a boncteremben olvastam ddt500 írását de ha valaki még tudna pár szót mondani a motorrol megköszönném.Nekem utcai motorozásra kellene néha talán egy pályanapra is felmennék.Esetleges hibái ha vannak.Válaszaitokat előrei is köszönöm.
Szia!
Szerintem az exup motornál lessz a hiba, de ezen kívül millió hiba lehet, pl befecskendezés vagy valami hasonló, ha nem alszik el csak márkaszervíz tudja törölni a hibakódot! ( ha exup hiba , akkor nekem van egy)
kössz, de a mennyit kell összesen fizetni a súlyadónak , meg le-adot vagy kilowatt-ot? nem a váltószmok érdekelnek. Gondolom neked is 750-es gsx-r van te évente mennyit fizetsz érte ezekre?
Ha az adó alapja a teljesítmény, az adómérték a (személy)gépjármű
1. gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/kilowatt,
2. gyártási évét követő 4-7. naptári évben 260 Ft/kilowatt,
3. gyártási évét követő 8-11. naptári évben 200 Ft/kilowatt,
4. gyártási évét követő 12-15. naptári évben 160 Ft/kilowatt,
5. gyártási évét követő 16. naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/kilowatt.
Vigyél magaddal hozzáértőt.
Itt meg pár további leírás.
Én 30 000km adtam el. Hibája semmi nálam semmi.
Szerintem az exup motornál lessz a hiba, de ezen kívül millió hiba lehet, pl befecskendezés vagy valami hasonló, ha nem alszik el csak márkaszervíz tudja törölni a hibakódot! ( ha exup hiba , akkor nekem van egy)
Ha az adó alapja a teljesítmény, az adómérték a (személy)gépjármű
1. gyártási évében és az azt követő 3 naptári évben 300 Ft/kilowatt,
2. gyártási évét követő 4-7. naptári évben 260 Ft/kilowatt,
3. gyártási évét követő 8-11. naptári évben 200 Ft/kilowatt,
4. gyártási évét követő 12-15. naptári évben 160 Ft/kilowatt,
5. gyártási évét követő 16. naptári évben és az azt követő naptári években 120 Ft/kilowatt.