Hát a 0:48-tól én még nagyon messze vagyok.
Mitől van az, hogy balra hamarabb megy minden mint jobbra?!
Gondolok itt arra, hogy a GSXF-el hamarabb leért balra a lábtartó mint jobbra és a gumi is hamarabb kezdett arra fogyni?
Szóval! Először is, kidöglöttem mint állat! Reggel 8-tól du 6-ig egy kicsit sok volt, többet nem igen megyek egész napra mert ez a Kakucs nagyon melós pálya ekkora géppel. Viszont megérte. Mind a két térdkoptató megdarálva, a balos kanyarok hamar a jobbosak délután négy óra volt és kellett hozzá (jhoni filpo barátom a képen az sv-vel) segítség . Így már 48 elejét mentem, hulla fáradtan sztem volt még ennél jobb is de csak 4-5 kört mértek nekem. Még éjszaka is azzal álmodtam hogy milyen jó hangja van a térdkoptatónak mikor karcolom az aszfaltot vele! HURRRRRÁÁÁÁÁ
Elkérte városban. Hosszú széles utcában lakik, valószínűleg eléhajtott egy autós, csak az öreg szemtanúk ,,nem láttak semmi".
Ha eléhajtott ha nem, városban nem kellett volna kb 200al mennie. házuktól 500 méterre történt, hallottam, kanyarban lakik ezért nem láttuk.
letért az útról, tábla, két fa kidöntése, motor árokpartban szakadt szét, 80 méteren szórodott szét, haver repült 50-60 métert.
Ez egy durva tanulópénz számomra, mivel az eddigi munkámnak, a motoromnak annyi. A barátom, 28 éves volt, meghalt.
Miért adtam oda neki? mert jó barát volt.
Miért húzta ennyire? már nem tudom meg.
Motort és csajt ne add kölcsön soha.... már tudom.
Hello! Mennyire sürgős neked a dolog? mert a héten utánajárok h mi mennyi hol stb, addig nem bontom meg a hátulját.
Gyári dobon kb egy centis karc van asszem, 18ezer lenne.
Tank sérült, első két tartófül leszakadt, meg egyik oldala horpadt asszem, így nemtudom kellene-e.
Üdv: Ádám
Első lámpán két tartófület kell visszaragasztani, de amúgy hibátlan, visszaragasztom. 30ezer lenne.
Kiváncsiságból, valakinek alkatrésznek egyben vagy bontva?
Sérülés előtt 11ezer km, hibátlan, extrás, karcmentes, 2010/07ig műszakis motor volt.
Ami ép maradt: hátsó lengővilla kompletten kerékkel fékkel, blokk, két első teló, első lámpa, két ülés, műszerfal, két tükör, nagyjából fejidom, két kormánykifli, van gyári dobom, hátsó gyári sárvédő, első plexi, felső-alsó villahíd, meg apróságok, érdeklődésre megnézem.
A probléma, a váz nyakban törött...
Érdeklődés esetén írjatok itt, vagy edem89@freemail.hu
A motor eladó ,,egyben", illetve külön külön.
De ha a keresendő alkatrészetek van, az is érdekel.
Hali! A szerszámokkal nem lesz gond a havernak van minden ami kell.. Neked van szervizkönyved 750-hez? Nekem is jo lenne egy!
Honnan tudok kukázni 1-et nem tudod?!
Azt nem is mondtam hogy a hátsó guma bal széle szinte teljesen elfogyott mintamélység =0 BRRRRR !