Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia F......n.
Az öcsémé ez a motor csak az én topic nevemet használja de ha tudsz segíteni nagyon megköszönöm!
Pénteken hűtlen lettem a márkához és vettem egy xr Hondát / hobi célra / nagyon állat, két hónapja motor nélkül már nem bírtam. Az új CB1000R-t januárban veszem meg addíg az erdőket járom a szöcskével.
Szia Laci! Nálam akkor volt ilyen amikor a második pillangó szelepsornak a kismotorja nem csinálta dolgát megfelelően és nem nyitott ki rendesen jobban mondva nem követte az első mozgását és így nem volt megfelelő a levegő benzin keverék aránya aztán az enyém is fulladt meg 100-tól többet nem is ment!
Szeva! Tudja valaki, hogy a 98-99es SRAD kijött e arany-barna színben? Az injektoros modell!
Szia Laci. Az injektor csatlakozók vagy a gyertyapipákhoz vezető kábelek nem kontakthibásak? Majd nézek neked valami repair manualt estére.
Csá Lacikhee!
Én olyan 40000-et gondoltam érte.
Sziasztok. Lenne egy kérdésem a nálam tapasztaltabb gixxer tulajokhoz.Vettem egy 2002 es 750est és mostanában elkezdett rosszalkodni, néha ha gondol eggyet nem hajlandó 7-8 ezer fölé pörögni, teljes gáznál le akar fulladni és kb:100 lóerővel vel gyengébb lessz.aztán mintha misetörtént volna minden rendbe megy tovább. Ha valaki tud valamit javasolni azt előre is köszönöm. (Ja és amit már elvégeztem: Gyertya csere, kitisztítottam a tankot és az ac pumpát)
Milyen árban adod a power kommandert?
Heló!
Van egy eladó használt power commander 3-am gsxr600-750 k1-k3 illetve gsxr1000 k1-k2 modellekhez. Akit érdekel csörögjön vagy írjon.
helloelado egy gsxr 750 k6 sürgősen jó állapot fém fékcső stb.1600000.jozso79@citromail.hu
Kösz, sikerült!
Hello
A két gombot egyszerre kell nyomni és úgy tudod az órát állítani.
Sajnos rég volt így már nem emlékszem de biztos, hogy hosszan kell nyomni valamelyik gombot. Nem túl bonyolult.
Kösz!

Próbáltam minden variációban. A trip 1, 2-öt tudom nullázni, de az órát nem tudom módosítani.
5 liter. A gombokkal.
Sziasztok!

Meg tudnátok mondani kb. mennyi a tartalék üzemanyag mennyiség (K4)?
A digitális órát a műszerfalon, hogy tudom állítani?

Előre is köszönöm!
Szólok hogy jó lett-e!
gyanítom lesz olyan mint a gyári
Lehet hogy neked is elkopott a fékkarod perseje?!
Az alkatrészhirdetések között 11500Ft-ért láttam a tiédre!
Az enyémre az utángyártott csak 6500 ruppó!
Egyébbként már csinálja az esztergapadon a szaki az új perselyt! 500-ér!
Hi-hi-hi, remélem jó lesz!
ennyi! amultkor a ringen én is mindent jol csináltam(máskép nem is tudom),de az a fasz kanyar előbb jött minthogy lelassultam a kanyartempora!hát igen már a kanyarok sem a régiek!mivé lett ez a világ
Na ugyi! Ez sem kivétel.
Egyébbként én beismerem ha hibázom!
Csak-csak-csak most nem!
de te legalább beválalod gixerrel a terepet! ja ja...mindig van mire fogni!egy a lényeg:sosem az ember a hibás!én tudom nekem nem kell magyarázni én se hibázok soha mindig a másik a huje!
Hhhmmm! Máá meginnn ez a szurkálódás!
Olvasd egy kicsit vissza az írásaimat és meglátod hogy ténylegesen mi vilt a gond! Igaz neked nem panaszkodtam a férről, de E-ring előtt Kakucson is volt egy túrám a hátsó egyenesben mikor Alexcbr-t előztem. Akkor a hátsó krosszpályán kötöttem ki a gixerrel.
Igy a hérvégén tüzetesen átnéztem a vasat és kiderült hogy az első fékkarom perselye kikopett, és berág a tartókonzoljába, ezáltal nem lehet tovább húzni a fékkart R-GO NINCS FÉKHTÁÁÁSSSS!
metzeller a gazdaggyerek gumija,apirelli meg a hujegyerekgumija!(upsz...pirelli van fent)szerintem a pirelli legyalázott állapotban is jo,míg a metzeller a kopás elörehaladtával kurvára elkezd csuszni.sztem.
esetleg tegyél rá egy...vagy egy.....vagy ha az nincs akorr egy ....is jo lesz.igazán nincs mit szívesen kavicságyfényező!
Úgy látom mindenki a Pirelli Supercorsát, és a Metzeler Raceteket emlegeti, úgy hogy a kettő közül fogok választani!