Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz, akkor hegesztés kilőve.
sziasztok én csak annak a srácnak üzenném aki a váz hegesztésről kérdezett hogy kurva sürgősen felejtse el.nekem is gixxerem volt és ismerem a tipust.csak úgy mellesleg egy ismerősöm pontosan így halt meg.hegeszteni próbált és nem sikerűlt ,egy betonárok viszont kettétörte.ez nem öregapád simsonja amit összefoltozgatsz.itt hatalmas erők lépnek fel,apszolút felejtsd el szerintem.sziasztok
Hát 1000 €–roll indultunk de ezt lefaragtuk és még sok más is belefért. De 100. 000-ért nehogy oda ad.
Neked is küldtem postát. Vagy keres egy esztergályost.
Hali!

Hát én is konyítok valamit a hegesztéshez , de ezt nem hegeszteném.
Az adat lapodon lévő címre küldtem levelet, hívd fel a srácot és beszélj vele.
Sziasztok. Nem tudja valaki hogy honnan lehet szerezni a hengerfejanya alatt lévő vastag réz alátéteket? (légolajos 750-es 88-ból. külsö20-21*belsö10*vastagság2,5 esetleg 3) Vettem komplett tömítésgarniturát de persze ez nem volt benne. (Nem, nem akarom japánból 8hét alatt meghozatni.) Valami ötlet, esetleg valahol egy mester aki tud ilyet gyártani?
Na és még egy kérdés a végér. Ha nem vagyok túl indiszkrét, megmondanád mennyiért vetted a blokkot? Ha mégse tudom megcsináltatni érdekelnének a reális árak, a bontós az egész motyóra egy 100-ast mondott a rohadék.
Sv vázat, meg Dl vázat láttam csak 120e Ft körül, a vadiúj szám nélküli gixxxer vázat pedig fél milláért hoznák.
Szia! Hol az a váz? Bár egyenlőre sajna úgysincs rá pénzem, de a nagyobb baj, h eddig egy bontóban sem találtam, nemhogy erre a típusra -de másra se nagyon- vázat. Valami telszámot, mail címet írj légyszi, fontos. Amúgy a hegesztő azt mondta meg lehet csinálni, a vázszám nem sérült, bár tényleg szarul néz ki szegény.
Hali!

Szerintem inkább cseréld. (én nemrég vettem egy komplett blokkot) és a váz ott maradt (szerintem kicsi pénzért lebotolhatod)
Hello mindenki! Fontos kérdésem lenne. '92-es Gixxerem van, kicsit megnyaklott a váz, egész pontosan a váznyaknál széttört. Szerintetetek lehet/érdemes meghegesztetni? Itt egy kép:
Hehe ez a topik is addig pörgött míg rá nem jöttetek hogy nem tudtok lebeszélni a Busáról
megvan beszélve! már csak 1et kéne megbeszélni:S
Jó jó szólni fogok. Te választod ki hogy elekre vagy póstelekre mennyünk. De én pósteleket ajánlom mert ott vagyok már járatos. De ezt majd megbeszéljük.
a paintball os cuccos meg majd szólj mikor lenne...:D
én is így voltam a pályaidommal... kaptam a kolira pénzt kb költöttem vízre(legolcsóbb tescos mert a kolis víznek vhogy nincs víz színe meg 1 csomag rágóra) 1,5 hónap de megvan:D
Majd megdumáljuk, de készülj fel a legrosszabbakra. Csak vicc volt még én is tök amatőr vagyok. Csak próbálkozok. Ja nekem most egy 56-os ruha kellene az eddigi 60-as helyett. Nem fussa kajára.
nem is tudtam a paintballról... 1x kipróbálnám:D
nem lehet bőrruhát bérelni? (az enyém kissé kicsi lenne rád 50es:S
Ja a másik meg hogy nagyon nehéz egy seggel több lovat megülni. Motor+barátnő+paintball. Ja és még néha egy-egy hatalmas buli. Szóval ez nagyon nehéz.
Ha meg nem is jön össze ez a pályázós cucc legalább elkísérlek és lesz aki lefotózzon.
neked ez nekem meg az hogy : 3-4 év alatt nem sikerült 5e km ert motoroznom a kibszott szerelők miatt, -- de én gyorsan tanulok:D
ohh 6számmal nagyobb... az igen! btnő mellett nehéz takarékosnak lenni:S
ÁÁÁÁ... nem eregyelünk. Mondtam neked is hogy fő a fokozatosság. Jóvan mehetünk majd csak nekem még kell pár apróság pl bőrruha ami nem 6 számmal nagyobb rám.
én hülye meg azt hittem ereggyed lessz... jah lefestettem a pályaidomomat szal suli végén mehetünk pályázgatni ide-oda...