Ajjjjjajjjj! A május 1. az nekem nem jó! Nem akarod inkább megfordítani? 15 -e Kakucs és 1-e Kecskemét! Május 1-én lent leszek vidéken. K.madarasra lehet kinézek elsején, az pont a szomszéd falu!
Hát titkon abban reménykedem, hogy május 1.-én már megyek Kakucsra de ez még nagyon nem tuti!
Aztán május 15.-e körül lenéznék Kecskemétre az ottani gokart pályára és a makói motorostalálkozóra. Júniusban pedig biztosan megyek Kakucsra mert akkor már sátorozni is lehet.
Hu-hu-húúúúú! Már megijedtem hogy augusztusban akarsz először pályán mocozni! Előreléthatólag Kakucs mikor van betervezve? Júniusban lent leszek Tiszafüred mellett (a darage kiskorába, ott ült először motorkára ) egy hétig. Ha gondolod és lesz időd, ha addig nem jönnél kakucsra majd talizhatunk Hortobágyon, mondjuk az még nem tuti hogy lent leszek.
Én is hasonlóan vélekedem. De az augusztusi Euroringes bevetés majd megmondja!
Remélem Te is ott leszel akkor illetve előtte még párszor a Kakucson is gurulunk párt!
Idén még biztos elég lesz a conti. Utána pedig sztem elég valami használt jó állapotú 90%-os mintás versenygumit venni. Én úgy vagyok vele, amíg 2:10 alá nem megy az ember a H-ringen (híííí én még nem is voltam ott ) nem nagyon kell görcsölni az új gumin.
Nem jó az a sport atac mert akár még 8-9 ekm-t is elmegy , annyit meg ugye egy pályanapon se lehet menni, igy akár egész évben is elég lesz a guma ! Nem fogod megunni?
Ááá csak Sport. Nem vagyok én annyira ügyi, hogy felhevítsem a Race-t üzemi hőfokra.
Meg hát az élettartam....
Na de remélem a szezon végére már a Race is kevés lesz és akkor jöhetnek a slick-ekök!
Ááááá! Értem, akkor egyenlőre csak az új gumi szűz feluletét akarod lekoptetni, hogy ha következőleg már pályára mész akkor maximális legyen a tapadás !
És milyen gumák lesznek Race atac?
Nagyon semmi különös, kezdek összeszokni a géppel, most szerváltam új tapadós gumikat, azokat kellene bejáratni.
No majd leközelebb szólj ha mész kakucsra pályázni, én is kinéznék már
Köszke!
Én Hatvan városában vettem használtan 1db 120-as és 2db 190-es Metzeler racetec gumát 85-90%-osak voltak, és a három csak 30 ropi volt. Ha gondolod megadom a számát, rendes fazon és lehet vele alkudni is . Vagy esetleg keresd meg a motorgumik topikban Briant sokan dicsérik őt is hogy jó gumákat árul!
Hát kellemes Húsvétot!
Már megint a Kakucs?! És már 49?!
Na megállj csak!
Sajna nekem csak rossz hírem van. Az általam kinézett és kialkudott Continental SportAttack-ot elvitték és azzal biztatnak, hogy kb. 1 hónap a beszerzési idő.
Úgyhogy hétfőn még nem húzhatom neki mert félek, hogy lehajít! !
Minden esetre GRATULA Neked a 0:49-hez!
Halihó Gixeresek!
Ma voltam kint délután Kakucson! Nagyon jó volt! Volt siker és kudarc is: Siker: Most már 49-es köröket is tudok ! Kudarc: az a KIBA tértkoptató még mindig nem ért le ! Ez hihetetlen! Na mindegy a srácok azt mondták már haladok, még néhány alkalom és meglesz térdkoptató intenzív használata is!
sziasztok most vettem egy Suzuki gsx 250rr sp típusú sport motort és karbi szinkron ráférne nemtudjátok hajdu bihar megyében ki csinál ilyet jah meg kb menyi lenne?előreis köszi
Aztán május 15.-e körül lenéznék Kecskemétre az ottani gokart pályára és a makói motorostalálkozóra. Júniusban pedig biztosan megyek Kakucsra mert akkor már sátorozni is lehet.
Remélem Te is ott leszel akkor illetve előtte még párszor a Kakucson is gurulunk párt!
Remélem az asszony nem olvassa! A nyár végére jó lenne összehozni valami igazi pálya gumót!
Ha nyár végéig szét nem zúzom a vasat!
Meg hát az élettartam....
Na de remélem a szezon végére már a Race is kevés lesz és akkor jöhetnek a slick-ekök!
És milyen gumák lesznek Race atac?
A Conti párban megrendelve, ha minden igaz holnap már nálam van, pénteke szerelés és remélhetőleg hétvégén bekoptatás!
Már alig várom!
Konkrét személyt nem tudok de majd fülelek és szólok!
Majd dobok egy e-mailt.
No majd leközelebb szólj ha mész kakucsra pályázni, én is kinéznék már
Rég hallottam felőled. Mi van veled, és az új vassal? Sajna az E-ringezésre nem tudok menni. Lent leszek vidéken Húsvétolni!
Én Hatvan városában vettem használtan 1db 120-as és 2db 190-es Metzeler racetec gumát 85-90%-osak voltak, és a három csak 30 ropi volt. Ha gondolod megadom a számát, rendes fazon és lehet vele alkudni is . Vagy esetleg keresd meg a motorgumik topikban Briant sokan dicsérik őt is hogy jó gumákat árul!
Már megint a Kakucs?! És már 49?!
Na megállj csak!
Sajna nekem csak rossz hírem van. Az általam kinézett és kialkudott Continental SportAttack-ot elvitték és azzal biztatnak, hogy kb. 1 hónap a beszerzési idő.
Úgyhogy hétfőn még nem húzhatom neki mert félek, hogy lehajít! !
Minden esetre GRATULA Neked a 0:49-hez!
Ma voltam kint délután Kakucson! Nagyon jó volt! Volt siker és kudarc is: Siker: Most már 49-es köröket is tudok ! Kudarc: az a KIBA tértkoptató még mindig nem ért le ! Ez hihetetlen! Na mindegy a srácok azt mondták már haladok, még néhány alkalom és meglesz térdkoptató intenzív használata is!