Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Ha érdekel valakit egy 2008-as zsír új GSX-R750 Narancssárga fekete színben 2550000 forintért az szóljon!
A motor új, nincs még forgalomba helyezve. Kezdőbefizetés szintén nincs, csak a forgalombahelyezés.

Telefonszám: 06202064848 Fléhner Gábor
Dehogy, örülök, hogy segíthettem és szívesen máskor is.
Köszönöm Gino! Jövök eggyel....
vezérmütengely csapágy leszoritó 8-12 Nm
vezérmülánc vezetölánckerék 8-12 Nm
hajtókarcsapágy 49-53 Nm

fekvőcsapágysor 6-os 12-16 Nm
8-as 20-26 Nm
vezérmütengely csapágy leszoritó, vezérmülánc vezetölánckerék, hajtókarcsapágy és a fekvőcsapágysor csavarjai, ott két méret is van talán 6-s és 8as.
Melyikek kellenek? Mármint melyik csavarok meghúzási nyomatékai.
Mond és mondom!
Sziasztok. Egy kis segítség kellene. Szakmai angol. Ha valaki le tudná forditani hogy melyik csavar, melyik?
koszi
Természetes! Egyébként meg gartula a mocihoz
hello mindenkinek
van egy gsxr750k8 motorom es varosiban nagyon hamar felmegya viz 105 fokig es bekapcsol a hutoventi de ez termeszetes vagy valami baj van a motorral.elore is koszi
Köszi Capi,
Megteszed, hogy küldesz képet a motorodról+egy irányárat, amit szeretnél kapni érte?
címem: vogabiacs@freemail.hu
Gyorsulás, Hungaroring?
Sziasztok! Eladó egy JTR 816.42-es hátsó lánckerék, vadonatúj, de sajna nem jó a mocimra. Kedvezményes áraon odaadom, és Budapest ill. környékére el is viszem. Mailbox.hu ill. 06-20-921-1286 az elérhetőségem.
Széles utat mindenkinek (és jó időt ).
Nagyon szívesen Okt. A nedüvel sajnos elkéstél, a mai ereszkedés után, épp most locsolom az út porától kiszáradt torkom, egy korsónyi habzó nedüvel. Végre gyönyörű idő volt és alaposan megalakiztattam a drágámat. Most megyek már biztos lehűlt és levakarom a bogarakat róla.
Hali!
Nekem 92-es van (az előző gazdi rendesen leharcolta ) de most már kezd összeállni a gépsárkány . Benzin és benzin más nem kelet bele.
Hali Tiborg jövök valami nedűvel kösz.
mert mi csesztél el az olajjal? mennyiért árulod? az a baj h még nincs rá elég pénzem de köszi az infokat! láttam Te is 125 ös után ültél rá. nem volt semmi gáz? nem volt félelmetes vagy mittom én?
szia
nekem '94-es van. ha jó olajat használtam vna akkor megúsztam vna a blokkfelújítást... de addig semmi probléma nem volt vele 2 évig csak tankolni kellett meg gumi fékbetét ilyenek. utána jól kib...tam magammal... azóta rendbe lett rakva. legalább 3 éve nem volt karbiszinkronja most azt is kapott szinte nem is kellett állítani csak 1 leheletnyit a szerelő azt mondta ez annak a jele h motorikusan igen fasza. mikor szét volt kapva a hengersor úgy nézett ki mint az új semmi kopás,karc v hasonlók (~50000 km volt benne) szelepeknek sem kellett utána állítani... mit mondhatnék még azóta sem volt semmi még 1 pisszenetre sem állt meg, teszi a dolgát.
én am épp el akarom adni ha gondolod e-mail msn adatlapomon ha vmi kérdésed lenne még
Sziasztok! Motorkersgélésem során szóba került 93-94 es Gixxer 750 W. mi a véleményetek róla? van típushibája? a vásárlás során mire kell odafigyelni? 500-550Eft ért lehet már ebből a tipusból jót venni? és hogy muzsikálnak(műkodnek, szuperálnak) ezek igy 2008 ban(arra értem h 93-94 esek)
Köszi
Lánckerék keresés: http://www.jtsprockets.com/52....
Itt veheted meg: http://www.pinkmotors.hu/
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék. '93-as géphez mekkorák a gyári lánckerekek, és milyen láncot ajánlotok kirándulós-csapatós (fele-fele) használathoz, h bírja sokáig?
szia. nekem van egy 99-es full gyári 750 esem ami elado 30valamennyi van benne piros fekete a legszebb szerintem.kp vagy hitel?
sziasztok!750 es sradhoz vannak motyoim. ha kell szoljatok apropénzért
Hello!
Vennék egy GSX R750-est. '98 utáni, jó állapotút.

Csá
Hali Okt. A festék neve (spray) ColorWorks High Temp. 650fokig hőálló de nekem két idény után sem fehéredett ki. Igazábol ezt kandallóra és barbeque-re ajánlják. Az M5melletti (Sororksár) Auchanban szoktam venni 1050-1200FT között szokták árulni. Jo vele dolgozni mert nem kell zsirtalanitani meg alá pakolni. Elég ha drótkoronggal felcsiszolod a csöveket áttörlöd egy ronggyal és már fujhatsz is rá. (Ha nem kapnál itt a forgalmazó, gondolom importör neve, sajnos telszám nincs a dobozon, ők biztos tudnak segíteni ki árulja:MOTIP DUPLI Hungária Kft 1097. Bp. Gubacsi u. 10/a) Ha végkép nem boldogulsz, irj emilt telszámmal és megkeresem az enyémet, még van valahol 1 negyed dobozzal valahol a limlomok között elásva tarcsiba, annyi szükösen de elég a könyökre.