Ha érdekel valakit egy 2008-as zsír új GSX-R750 Narancssárga fekete színben 2550000 forintért az szóljon!
A motor új, nincs még forgalomba helyezve. Kezdőbefizetés szintén nincs, csak a forgalombahelyezés.
hello mindenkinek
van egy gsxr750k8 motorom es varosiban nagyon hamar felmegya viz 105 fokig es bekapcsol a hutoventi de ez termeszetes vagy valami baj van a motorral.elore is koszi
Sziasztok! Eladó egy JTR 816.42-es hátsó lánckerék, vadonatúj, de sajna nem jó a mocimra. Kedvezményes áraon odaadom, és Budapest ill. környékére el is viszem. Mailbox.hu ill. 06-20-921-1286 az elérhetőségem.
Széles utat mindenkinek (és jó időt ).
Nagyon szívesen Okt. A nedüvel sajnos elkéstél, a mai ereszkedés után, épp most locsolom az út porától kiszáradt torkom, egy korsónyi habzó nedüvel. Végre gyönyörű idő volt és alaposan megalakiztattam a drágámat. Most megyek már biztos lehűlt és levakarom a bogarakat róla.
mert mi csesztél el az olajjal? mennyiért árulod? az a baj h még nincs rá elég pénzem de köszi az infokat! láttam Te is 125 ös után ültél rá. nem volt semmi gáz? nem volt félelmetes vagy mittom én?
szia
nekem '94-es van. ha jó olajat használtam vna akkor megúsztam vna a blokkfelújítást... de addig semmi probléma nem volt vele 2 évig csak tankolni kellett meg gumi fékbetét ilyenek. utána jól kib...tam magammal... azóta rendbe lett rakva. legalább 3 éve nem volt karbiszinkronja most azt is kapott szinte nem is kellett állítani csak 1 leheletnyit a szerelő azt mondta ez annak a jele h motorikusan igen fasza. mikor szét volt kapva a hengersor úgy nézett ki mint az új semmi kopás,karc v hasonlók (~50000 km volt benne) szelepeknek sem kellett utána állítani... mit mondhatnék még azóta sem volt semmi még 1 pisszenetre sem állt meg, teszi a dolgát.
én am épp el akarom adni ha gondolod e-mail msn adatlapomon ha vmi kérdésed lenne még
Sziasztok! Motorkersgélésem során szóba került 93-94 es Gixxer 750 W. mi a véleményetek róla? van típushibája? a vásárlás során mire kell odafigyelni? 500-550Eft ért lehet már ebből a tipusból jót venni? és hogy muzsikálnak(műkodnek, szuperálnak) ezek igy 2008 ban(arra értem h 93-94 esek)
Sziasztok, egy kis segítséget kérnék. '93-as géphez mekkorák a gyári lánckerekek, és milyen láncot ajánlotok kirándulós-csapatós (fele-fele) használathoz, h bírja sokáig?
Hali Okt. A festék neve (spray) ColorWorks High Temp. 650fokig hőálló de nekem két idény után sem fehéredett ki. Igazábol ezt kandallóra és barbeque-re ajánlják. Az M5melletti (Sororksár) Auchanban szoktam venni 1050-1200FT között szokták árulni. Jo vele dolgozni mert nem kell zsirtalanitani meg alá pakolni. Elég ha drótkoronggal felcsiszolod a csöveket áttörlöd egy ronggyal és már fujhatsz is rá. (Ha nem kapnál itt a forgalmazó, gondolom importör neve, sajnos telszám nincs a dobozon, ők biztos tudnak segíteni ki árulja:MOTIP DUPLI Hungária Kft 1097. Bp. Gubacsi u. 10/a) Ha végkép nem boldogulsz, irj emilt telszámmal és megkeresem az enyémet, még van valahol 1 negyed dobozzal valahol a limlomok között elásva tarcsiba, annyi szükösen de elég a könyökre.
Ha érdekel valakit egy 2008-as zsír új GSX-R750 Narancssárga fekete színben 2550000 forintért az szóljon!
A motor új, nincs még forgalomba helyezve. Kezdőbefizetés szintén nincs, csak a forgalombahelyezés.
Telefonszám: 06202064848 Fléhner Gábor