Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elméletileg úgy működik, hogy beviszem a kereskedésbe ők kiegyenlítik a hitelemet, mivel már nem létezik hitelátvállalás és Te tőlük egy új konstrukcióval viheted is tovább. Hát kb. ennyi.
Hogy tudjak mondani vmit ahhoz kellene pontosan az info, hogy mennyi fuamidő mennyi kezdő és akkor tudok mondani pontosat.

Üdv TPA
Ha már jár a motor, akkor le lehet hajtani a sztendert? Nem olajcsere óta csinálja?
Szia! Esetleg megosztanád egy ebben a témában járatlan, de mostanában mindenféle dolgokon gondolkozó emberrel, hogy jellemzően milyen feltételekkel lehet pl. a Te motorodra hitelt kapni?
Tegyük fel, hogy van 6-800 e HUF kezdőm...

köszi!
Hali!

Nekem lenne egy K6-os 750es fekete 6000-es szervíz után full karc és sérülésmentes.
Szerintem meg tudunk egyezni. Hitelt tudok intézni

Üdv TPA
tpangel@chello.hu
Nem hajthatom le. Sebességbe lehet, mert úgyis húzni kell a kuplungot, de a vészleállító alapállása és az oldaltámasz fenti helyzete nélkül nem öninditózik!
Megpróbálom köszi. Nekem is csak felhajtott sztenderrel indul, én arra gondolok beragad az üresvisszajelző kapcsoló. Neked is lehet ez van és meleg olajnál már kiold. Lehet hogy az a 30 másodperces késés. Ha már visszajelez akkor ki tudod hajtani a sztendert, vagy leáll akkor is?
szia! Nekem 2005-ben adták meg ennek a Budafoki villamossági szerelőnek a számát. Nem tudom él-e még. Motorhoz értő. Koch a neve, 362-4365. Egyébként nekem 98-as injektoros SRAD-om van és az nem indul amíg fel nem hajtom a sztendert. Ráadásul fél éve huncutkodik az üresvisszajelzőm is, 20-30 pásodpercet késik. Ha a fenti szám nem él, és Budapesti vagy ajánlom a Sárkányt kispesten:280-2521 munkaidőben. Üdv
Szia
Lenne még egy kis bajom. Vettem egy komplett blokkot, minden stimmel, Szépen jár, de vmi van az elektronikával. Gyújtásra teszem a féklámpa ég, és nincs üresvisszajelzés, ill. így be sem indul ha a sztender ki van hajtva hiába van üresben. A motorcsere elött minden ment. Nem tudod, vagy valaki nem tudhatja mi lehet félrekötve?
köszi
Sziasztok!

Van egy feleslegessé vállt PUIG RACING plexim, " dark smoke " színkódú, de nem matt fekete, K6-K7-hez. 14e ft. Full karcmentes... Ha valakit érdekel írjon ( szeghotamas@freemail.hu )
Hali!

GSXR1100 1994 bontásra.

Szinte mindene megvan.

http://www.sokmotor.hu/hirdete...

http://www.
sokmotor.hu/hirdete...

http://www.bikepics.com/member...

Üdv: Kakukk

Tel: 20 6631631 / 20 6631555 / 22 373 950
Szia!
Lehet hogy már kérdeztem, de 750 K6-hoz nincs alkatrészed? Bal oldal csuszott.
Szia!
Köszönöm szépen, sokat segítettél.
üdv: Gyuri
Szia! hónapokig próbálkoztam,de megérte: www.alpha-sports.com/suzuki_pa... enter 1996 enter és a service manual alatt sorolja az alkatrészeket. Bocs, ha túl szájbarágos, de magamhoz viszonyítok. Üdv
Gsx-r 750 k6-k7-re ha bárki tud jó ajánlatot (hitelre - Pardit kivéve...), akkor legyen szíves szóljon!
Használt is érdekel, hitelátvállalás is!
köszi
Sziasztok!
96-os gsxr 750 srad-hoz kellene nekem robbantott ábrás katalógus. Ha valakinek van légyszi küldje el nekem. gymervald@vipmail.hu
köszi
Nagyon zsír állapotú gixxer eladó,kis karcokkal!(rommátörve?)
GSX-R 750 "85-"87 Első féktárcsa eladó! 10000 Ft Vagy mit adsz érte!?
Aha, puzzle. 1pár őranygyalt már kifüstöltem, nemtudom mennyi van még, remélem nem ez volt az utolsó.
Nem semmi!Ez egy mozaik? Szerencsés vagy!
Csako szerintemis!
Szöllő, az én GSXR-em volt a 93-as.
Nem ismerem ezt a motort, de tudok durvábbat mutatni,
1 ujjtöréssel, és térdszallagnyullásokkal-szakadásokkal megúsztam.
Igazad van ,K8.
A lényeg,hogy kell rá szerintem egy másik kipuff.
Helló Rajmund és így bejön?A gixxim tényleg 92-es volt.A zöldikéből kellett a feketébe rakni a blokkot de jó lett.
Hy csako.
Élőben is láttam már, de nekem akkoris 1 béna kifeszítettmadárra emlékeztetett.
És ha a K8-asról beszélünk, csak nemgondolod, hogy a K7-es képét teszem fel tévedésből?
Az bizony a K8! Nézd meg csak jobban, (döntött küllők, más idom) és igen, a 600-as. (kék nyereg)
De az ami igazán bűnronda idén, azaz új ZX10, hát az valami förtelem.
Hy Szöllő.
93-as volt, az első vizes, ha a nevemre, és a fotókra kattintassz, ismét legeltetheted rajt a szemed.
A ZX12-d volt tulaját biztos ismerem ha motorozik, de így most nemtudom kiről van szó.
Èlöbe nem olyan rossz ám . Meg kell szokni!
Na,azzal a kipuffal már tetszene!Yoshi?
Bár azt hiszem a képen a moci még a k7-es