Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva! Mit kérsz a 310-es ért párban? Esetleg ZX-9 tárcsacsere? Ez meg nekem van egy pár 310-es!
GSX-R 750 féktárcsák eladók! "85-"87 300 mm és "88 310 mm!
Sziasztok,

mivel sajnos nagyon ugy nez ki, hogy modellvaltasra kenyszerulok, megvalnek az alabbi cuccoktol (eredetileg TL-R-hez akartam hasznalni , de alapvetoen SRAD 750-e)

- Hatso felni, lanckerekkel, gumival (Michelin Pilot Race soft 190/50 73W), fektarcsaval
kormanycsutkak, kormanykapcsolo

illetve par maradek SRAD alkatresz (vizhuto, tank, oldal/ulesidomok, plexi, hatso lampa, lengovilla, aprosagok)

elerhetosegem az adatlapon
A lényeg, hogy ystee-nek jó a 190/55-ös is.
Az áttételnél így van:
ha hátul növeled vagy ha elöl csökkented a fogszámot, javul a gyorsulás, romlik a végsebesség!
Ja! Egyébként erre!
Azt hittem fordítva van. Mert, hogy hátula ha több fogas lánckereket teszek akkor javul a gyorsulás. Azt hittem nagyobb lánckerékként viselkedik. Akkor ezért nem akarta mostanában elérni a 295-öt!
Minél kisebb a kerékátmérő (180/55=630 mm), annál jobb a gyorsulás.
Minél nagyobb a kerékátmérő (190/55=640 mm, 190/60=660 mm), annál nagyobb a végsebesség.

Erre gondoltál?
Semmit nem éreztem. Nehezebben tűnik talán el a rinyacsík mert jobban bepöndörödik de ez megint a Brian asztala. Elvileg kicsit rövidíti a végáttételt ergo jobb a gyorsulás. Mert ugye a 190/55 nagyobb gumimagasságot ad mint a 180/55. De lehet hülyeséget beszélek.
felvettelek msn-re ott folytatjuk.

ddt500 és menet teljesitményben változot vmi vagy nem ? tehát arra gondolok hogy a 190/55 gumival jobb menni mer nagyobb ...
Nekem is K4 van, de 600-as és 3 méretet használok 180/55, 190/55, 190/60
Ezek most vannak, hogy mi lesz, arra csak szeretnék válaszolni, de sajnos nem tudok
Tökéletes a 190-es is! Nem is látszik a külömbség. Nekem is az volt fent egy ideig.
Most nézem hogy ez a bridgestone bt002 ez 190-es méretű.. Nekem meg 180-as kell a 750-re vagy legalább is ilyen mérettel szerelik gyárilag.. Jó lenne nekem ez a 208GP cask első nélkül ..nem lesz majd valamikor csak hátsó? ugyse mostanába kell a gumi a tél miatt de majd feltétlenül kell...
üdv
A BT002 használt, de nagyon kitűnő állapotú.
A D208GP-ket csak párban adom
A vegyes használatról pedig annyit, hogy nekem versenypályán nem jelentett gondot, ha más márka volt elöl és hátul
Naggyából tisztába voltam azzal h ami jól tapad az kopik is ... Csak nem tuttam h milyet érdemes nekem venni a 750-re kezdő motors létemre.. de persze ami jól tapad
Ez a bridgestone bt002 ez új vagy használt? hány %-kos ? Nekem csak hátsó kéne sztem az első az még jó a motoromon . elől nekem dunlop van nem tudom milyen tipus ezért akartam/akarok hátra is dunlop-ot vagy egyáltalán számit az hogy más márka pl bridgestone van hátul elöl meg dunlop? vagy ez nem jelent semmit ? pl ezt se tudom.
Meg ez 2 pár, használt, nagyon kiváló állapotú, 2006-os D208 GP, párban 30000. ez is érdekelne de ha meglehet oldani akkor csak a hátsó ja és ez hány %-kos?
üdv!
Már a gumik topicban többször szóba került, mit érdemes használni. Csak röviden:
a gyári gumik viszonylag tartósak. Aranyszabály: ami tartós, az nem tapad, ami tapad, az kopik is!
Minden utcai minősítésű Supersport/Superstock gumi jobb, mint a gyári gumik (pl Bridge BT14), legalábbis tapadásban.
Szóval jelenleg ezek a tipusok (ezek mind gyárilag mintásak):
Bridgestone BT002 Street és Racing
Dunlop D208GP, D209GP, D209GP-Racer
Pirelli Supercorsa Pro és Diablo Supercorsa
Metzeler Rennsport és Racetec
Michelinről nem tudok nyilatkozni, de talán a Pilot és Power Race

Van 2 pár, használt, nagyon kiváló állapotú, 2006-os D208 GP, párban 30000.
Van sok pár D209GP új (de azokat nem adom el )
Van 1 pár D209GP-Racer (2007) 35000.
Jól olvastam, hogy neked csak hátsó kellene? Van 2 db Bridgestone BT002 Racing hátsóm, 20000/db.
Szia Gyurkesz!
Remélem megtalálom a számitásom a 750-es kategoríába,nyiltnapon majd meccselünk igérem!
Neked maradt a mocid vagy lesz másik?
De tapadás téren Brian-nak van nagyobb tapasztalata. Amit mondtunk az mind jó. Brian meg nem basz át.
Bár még nem vettem Tőle gumit de ami késik nem múlik.
új gumiaid is vannak vagy csak használtak . melyiket ajánlod utcára ezek közül üdv !

ddt500 értem. azért kérdeztelek mert neked van tapasztalatod gixer 750 téren :)
D208-at mennyiért adod? (180/55)
láttad mostanába a földeákcsaba vidiket?
csőcső gyurkesz:P
Brian nagyobb szakértő nálam. Gondolom másodperceken belül ajánl pár garnitúra alig használtat "óccsóé"! De ha csak utcán nyomulsz akkor bőven jó a Metzeler M3-om vagy a Pirelli Supercorsa pro.
Hi Kutya!
Szép a moci, grat hozzá! Akkor jövőre 750-ben indulsz! Egy kalappal majd hozzá! Azért jó lett volna csatázgatni, de majd a nyíltnapokon próbálkozom!
Ha Dunlopot akarsz, keress meg! Van D208GP, D209GP, D209GP-Racer, mindhárom "jó tapadós".