hi all. Most jöttem meg egy lájtos mocizásból Gondoltam megosztom az örörmöm.. Tök jó idő volt ma .. Istenem hogy mit tud a gép valami eszméletlen egyre jobban érezem a technikát. már alig várom h jöjjön a tavasz ! széles utat !
Kormányteló egy fekete ExtremeTech Tech2, és 72.900 Ft, a lábtartó egy Valter Moto Type 2.5s verzió feketében, 76.900 Ft kompletten (a képen a fekete-alu kivitel van, de a design ugyanez). Ha mind a kettő kell, 20% a kedvezmény belőlük, daranonként viszont 15%.
Kutya! Ma hozok el egy rakás cuccot (állítható lábtartószett, emelők, emelőszem, kipufogó, kormányteló, bukógomba, kormányteló stb.), ami egy K7-es GSXR750 bemutatómotoron volt fent, tehát minden vadonatúj, csak fel volt szerelve: cucctól függően 15-30%-al olcsóbban meg lehet kapni őket, ha érdekel!
Elsősorban a Dunlopba tervezem az indulást aztán majd meglátjuk!
Terveim között szerepel még egy Brno-i pályázás remélem összejön!
Sokat gondolkozok a fényezésen ,még nem tudom milyen legyen de egyre inkább hajlok a tiszta feketéhez!
Már nagyon várom a tavaszt,remélem addigra minden elkészűl a motoron!
Sajna csak dob, egy akra megaphone, kormánytelo, ezek már megvannak! Rendelés alatt a pályaidom, lámpa már van hozzá, váz és deklivédő jó lenne, és kb ennyi! Örülök, ha áprilisra ezekkel megleszek, mert amíg a régi nem megy el igen szűkössek a lehetőségek! De marad full gyári kivétel az áttétel! A design már megvan, sztem elég jól fog kinézni! De már alig birom ki motorozás nélkül!
gondolom te is már hajtanád a paripát, mert ha decemeri nem sokat mehettél vele!? Amúgy ha jól emlékszem a DT 750-ben az eleje 03körül ment! De ezzel a vassal jó pár 1000est is fogsz szorongatni! Elég sokan mentek tavaly! GSXRklub kupán indulsz? Én mint pártoló mennék! Tavaly voltam rijekában, és tetszett nagyon a rendezés és a verseny is! Bár pártolóiban együtt megyünk az 1000ekkel, de azért jó volt!
Még tök gyári,de már megvettem a pályaidomot csak rá kell még faragni!
Rendeltem egy Yoshimura full rendszert rá és egy power commandert!
Szeretnék még karbon borítást a vázra,lengővillára és az oldaldeklikre,jó lenne lecserélni a gyári kormánytelót is valami komolyabbra.....Ja!-és persze másik áttétel is kellene természetesen új lánccal!
Szóval terveim vannak bőven csak az anyagiak szabhatnak határt,de majd áprilisban úgyis meglátod meddig jutottam!
És te mit változtatsz a tieden?
Már a névjegyemnél, bár gyenge a minőség, persze telefonnal készült! Rem tavasszal már új ruhába öltöztetve készülnek a képek rola!
A tied hogy áll az átépítéssel? Gondolom át lesz iagz?
Bocsika a lassú válaszért, de kicsit kevés volt az időm mostanában! Én is váltottam, de nem márkát! A szerencsés egy 07-es R6R! ilyet írni ebbe a forumba! Rem nem haragszik meg senki!
Szóval most alakul a vas pályára, a régit meg árulom! Rem tavaszra az első pályanapra elkészül, és tudunk karistolni a ringen! Már alig várom!
Most tévedtem erre a fórumra először.
Én is gumikkal foglalkozom, mint itt annyian és szeretném veletek megosztani amim van.
Szezonban rengeteg használt utcai és pályagumi közül tudtok választani, ami max 13.000 Ft-ba kerül és kb 90%-osak.Roszabb állapotú gumikat nem nagyon adok ki a kezem közül, vagy olyat amit én se tennék fel a saját motoromra(pl Michelin Pilot Power, Dunlop D208), de jelenleg csak vágott slickek vannak. Abból is csak kiváló minőségű!
Ránézésre teljesen egyezik a gyári mintázattal.
Ezek mindenhol 5mm-es bordamélységű vágott slickek és az áruk 12.000Ft, párban 18.000!(120,180,190-es méretben)
A gumik gyönyörű állapotúak,mindenhol egyenletesen vannak koptatva. Pár edzőkört mentek csak.
Nagyobb mennyiségnél további kedvezményt tudok adni. Aki próbálta már rendszeresen visszajön, mert ár-érték arányban ez a legjobb választás.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését, keressetek nyugodtan a lokigabor@citromail.hu vagy a 30/343-8235-ös számon.
Üdv, Gábor
Átrágom,de szerintem elugrok megnézni vagy most, vagy jövő hétvégén ha meglessz addig!
Viszont tel számot cserélhetnénk addig is ! Az enyém:06 30 644 8009
Nem én fúrtam rá! De valószínű hogy kawa felnin volt! MÓron tudod megnézni!Nem tudom mennyinek kell lennie a vastgságának de ezek 4.2 mm-esek! A 300 ason látszik a limit és az 4 mm!
Igen ez valószínű ,a zozektől (is)építkezek,csak veled nem vagyok képben így névről,de sebaj! A tárcsákról még egy kérdést:milyen állapotban vannak,mert tényleg érdekel és hol tudnám megnézni?
GSXR 600,750,1000 fejidom,lámpa,lábkonzolok,idomok+egyebek korrekt áron!
Ha érdekel vmi dobj 1mailt!
bb83@freemail.hu