Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy az össze gixer szép...

ddt500 milyen hátsó gumit vegyek a motorra ? Dunlopot akarok csak nem tudom h milyet. D208-ra gondoltam . vagy 207. Utcai használatra kéne vmi jó tapadós gumi . üdv!
Ez igy van
A K4-5 a legszebb.
Ja fantasztikus Szép semmi kétség..
Eredetileg én is K6-ot akartam de aztán úgy döntöttem h bőven elég lesz egy k4-es is
üdv!
Köszi!
Szép grat hozzá!
Sziasztok!
Én is egy GSX-R 750 boldog tulajdonosa vagyok!
Az új motorom:
Köszi viszont!
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
vagy pl a hasznaltmotorok.hu-sat használod régebben volt ott egy adásvételi minta nem tom ott van e még én azt használtam. de tökmind1
Vagy pl az autós adásvételit átirod motorosra :) ez is egy megoldás...
Köszi
Szia !

Az eladónak volt adávételije . de különben tök mind1 hogy autós vagy motoros sztem ..de itt van egy az első mindjárt a google-ba sztem ez tökéletes gépjármű adás vételi szerződés
Üdv!
Szia ystee! Amikor a mocit vetted te az adásvételi papirt honnan vetted mert lassan nekem is kellene de csak olyat találtam ami autos de azt meg nem akarom megkokányolni. A választ előre is köszi.
A képek majd kicsit késöbb jönnek mert nincs fényképezőm ...
Figyelj! Olajcsere oszt jóvan! Megnyugtattad magad.
Előszőr is gratula az uj vashoz! (képeket rakjál fel kiváncsi vagyok rá)
Szevasztok .. Meg lett a vas most is épp egy kis kerülő után irok Hát nem gyenge ! nem nagyon huztam neki (120-130) mert hidegbe ésszel meg ilyesmi DE APRIT A GÉP AZ BIZTOS ! mocskosul bejön .. 1-est 2-est azt nem nagyon kell eröltetni brutál... Valahol számitottam rá hogy ilyesmi lesz de ez valahogy meglepett
Valamilyen jó fajta tapadós Mchelin slick van rajta elég puha hamar felmelegedett még ilyen hűvös időbe is ...
A motorról ammyit tudok mondani hogy vannak kissebb apróbb karcok rajta de hát ez egy használt vas ... Meg a tulaj azt is monta hogy az oldal idom alsó része javitva lett mert megpatkázta... de semmit abszolute nem lehet látni .. szal ha ránézel a motorra akkor full gyár a szine meg a matricák stb stb.. Müszakilag is sztem rendben van szépen duruzsol a motorja .. 14000km van benne (óra szerint) adott szervizkönyvet de nem tudom hogy most ez kamu vagy sem... suzuki hollósnál volt szervizelve majd valszeg rákérdezek.. van hozzás K&N légsdzürő meg adott 4 db NGK gyertyát ami volt a motorba de aztmondta hogy nem rég lett cserélve gyertya. de azért oda adta azokat.. ülésburkolat is van hozzá... 1.450.000 Ft-ról alkuttam le 1.380.000Ft-ra sztem nem rossz bár valahol vannak kételyeim a motorral kapcsolatban de majd van egy tag akit ismerek és ért a nagy vasakhoz ahhoz madj elviszem hogy nézze át és majd kiderül minden... de eddig király a gép az tuti
Sok szerencsét a vashoz! Szerintem a legjobb mocit választottad!
Úgy-úgy ahogy mondod ! ezzel a vassal kibaszottul ésszel kell menni. nem szeretnék benne lenni a hirekben ...
Gratulálok!
Aztán csak óvatosan...
....Úgy néz ki megveszem a vasat Remélem jól döntök ... de úgy érzem jól.. Most szombaton megyek érte .. Onnantól kezdve remélem sok napos időre számithatok Kp-ra veszem meg.. most nem mondok árat h mennyiért majd ha megvan akkor megmondom ha érdekel vkit... De sztem jó az ár érte .. A lényeg hogy nem kell rá költenem egy darabig nem rég volt szervizen kopó alkatrészek cserélve lettek stb 80-90%-os gumik szal tip-top állapotú a motor..
..Nah úgy néz ki beszállok a GSX-R -esek táborába
Nem kell nagyon szerelni. Rádugják a számítógépet és jól meghajtják a gépet a fékpadon.
A GSX-R-nek írható az elektronikája. De lehet venni Power Commandert bármelyik motorhoz. Kalivoda Imre, Végh Jana ért hozzá. Agomotors vagy Suzuki Full Gas is megcsinálja.
és hol tudják ezt beállitani és mennyiért? (nagyon nagy szerellésel jár ez?)