Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most indulok a garázshoz.
Ha odaerek a pennyhez csörgök, addig idd meg a kakaót!
Nem emlekszem, hogy az merre volt XD
Okes 06307303050, hallod akkor a kv zoban ahol ittunk ott talalkozzunk. Meg kell innom egy bogre kv t.
10-11 közt indulok. Találkozzunk a pennynél majd. Írd már meg a számod mert elhagytam. Az enyém 30/86606huszonöt
Kicsit meg pihizek aztan infulhatunk dél fele?
Na mi lesz ma? Én tuti megyek vmerre, az idő is napos itt. Csak nég hideg van.
Menjünk majd 1 kört a gokartpályán, aztán majd kitaláljuk, hogy mi lesz! Szólok majd Adeenak is, hátha kijön. Délelőtt 10 körül kéne talizni.
Most esik , akkor holnap! Majd kigondoljuk mi lesz. Ha kisütne du. Akkor megyek egy kicsit.
Gyerünk! Mikor? Nekem a vasárnap jobb lenne! Merre akarsz menni?
Holnap meg holnapután gurul valaki valamerre?
Sziasztok!

Nincs valakinek 1db fékbetét rögzítő csavarja? GSXR750 2006 féknyergen van, de kiment a 6szög belőle :(

Köszönöm!
https://www.facebook.com/group...

Gsx-r alaktrész piac a facebook-on. Csatlakozz!

Üdv
Dani
Enyire borzasztó?
Pedig a leggyengébb ezres.
Sziasztok !

Hayabusámat eladnám ill cserélném GSX-R 750 -re ,ha vkit érdekel !?

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Panaszkodnak, panaszkodnak. De ha megnéznék, hogyan néz ki a hengerük, nem panaszkodnának tovább, mert infarktust kapnának...
Van két ismerősnek is, nem panaszkodtak, a repsolos 2007 es kegyetlen energia van benne... majd elkunyizom egy kanyarra, de egyenlőre csak gixi ;)
Az 1000rr-re többen panaszkodtak, hogy eszi az olajat új kora óta!
Egyenlőre nem akarok a nagy tesóval, szeretnék pályázgatni meg hát gyakorolni ezt azt , de ha majd egyszer úgy látom akkor egy túradobozost beszerzek( lottón is nyerhetnék).. K5-K6 ban gondolkozom elsősorban de áprilisig van idő nézegetni, egyébként a cbr 1000 rr is piszkálja a fantáziám. Már végig néztem az összeset a neten, úgy gondolom lesz még a szezon végén több is fent :) Lottón nyernék ezeket venném ( haya buza, k9 1000 limited edition, k6 pályagép, 690 ktm sm, bmw rr csak mert jampi ;) xd jól belegondolva nem is lenne rossz!
Örömmel látom hogy jó irányba nézelődsz!
Busán nem agyaltál? Van egy jó vétel szinte ugyanennyiért meg is lehetne alkudni rá!
Nem.
Srácok ilyen fényezésben nem gyártottak k5 modelt ugye? k5
Vasárnapra jobb időt mond ridingolni,,,,