Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 14.-e elvileg időjárás részéről is pipa,,,legalábbis egyenlőre.
Tőlem, nektek.
Kis souvenir Barcikáról.

https://www.youtube.com/watch?...
Szia,

akkor sajnos nem egyezik... a K6-K7 (K8-L0..) teljesen mas... a vazon a furattavolsag 50mm, a labtarton 40mm :(
Akkor gondolom jó lett!

Kovax megyünk pizzázni! 1 körül indulunk!
Szervusz!
Megmértem, és a vázra való felfogatásnál a lábtartó konzol lyuktávolsága mind a két oldalon 56mm!
A K6-7-nél mekkora ez a távolság?
Köszönöm szépen a segítségedet előre is!
Üdv.: Béci
Erre van idő de motorozásra nincs na szép.
bementünk a városba szétnézni. meg egy cimbi vásárolt :)
Nah nem rég raktuk le a gépeket... A Hondásokhoz szegődtem ma, nyomtunk egy nem gyenge kanyart... Jo volt nagyon.. tegnap kanyarogtam erre arra.. Hol voltál?
szia, nekem K6-k7-hez van. ha tudsz meretet kuldeni a te motorodrol, megnezem egyezik-e vele.
most értem haza.... :| már nem hiszem. megyek edzeni... :| meló volt ma is. tegnap este láttalak a városban :)
Hi. Mx versenyen vagyok. Jövő7 végén pályázni kellene egyet, még a Zolis túra előtt. Megjött a feszítő is, kedden berakjuk.
Délután egy kanyar?
Akkor ezt edddig megbeszéltük, én is így készülök.
Most pedig gooo Barcikai talira, jó hétvégét nektek!
Enyém biztos az lesz.
Már alig várom! :)
Én benne vagyok egy komolyabb túrában, most utasom is lesz ha minden igaz de még átgondolom menyire leszünk merészek a km er terén, mert lehet hogy a balatont is körbe nyomom vele utána. Jövő titika..
Ahová csak óhajtjátok,,,ha gondoljátok, letudhatjuk Dobsinával egyúttal a Stós-Smolnik kanyart is,,,nem igazán messze van az Aggteleki határátlépőtől, és nagyon jó kis szakasz az is.
Azt hittem SnoopDog '70-ben :D de inkább motorozzunk majd...

Úgy néz ki mindenkinek jó szept.14! Dobsinára csak elviszel minket...
Nah ma ki jön egy délutáni motorozgatásra?
Sziasztok!
Valamelyikőtöknek nincs véletlenül Lábtartó hátratoló konzolja?
Esetleg letudná nekem valamelyikőtök méretezni, esetleg képet küldeni róla, hogy még is, hogyan néz ki ez valóságban?
Segítségeteket előre is köszönöm szépen!
Üdv.: Béci
Mi e hétvégén Barcikai talin fogjuk múlatni az időt,,, 8.-án Cered-Zagyvaróna,,,14.-én jöhettek, és oda megyünk, ahová csak szeretnétek.
Ha nagyon elhúzzátok a dolgot, már estére be kell fűteni itt nektek.
Egyébiránt azon a szombaton K.Barcikán ők lesznek, ha netán érdekelne valamelyikőtöket.
Ja, és ingyen.
Akkor a szervezést kezdhetjük!

http://youtu.be/FO7CYOCnztU
tegnap végre 2 hónap után motoroztam..... :) 1 km-t :D :D XD