Kosz az infot, nem hinnem en sem hogy meg áll alattam, 3 ban meg elmegy még egy keréken is , mostanra össze áll a kép, remélem kicsi pénzből össze rakom a télen... váltót még csak thomoson apn6-on meg 1620 Fap on szedtem szét meg zastavan de majdcsak hasonló xd...
Pár gondolat az előzőekhez.
Kuplung minél magasabb fokozatban vagy, annál hajlamosabb megcsúszni, hisz kisebb sebességi fokozatban közel sem kell akkora erőt átvinnie, pontosan a nagy lassító áttételnek köszönhetően.
Mióta elkezdtem nyúzni, enyém is meg meg csúszik.
Én nem hallgattam meg, de a szaggató váltóval nyugodtan eljárkálhatsz.
Legelőször Dobsinán még RGV-vel voltam, ugyanúgy szaggató 2. fokozattal.
No, annak nem tetszettek a szűkebb kanyarok a viszonylag meredek emelkedőkön.
No de egy 750-es Gixxer? Már hogy ne menne el 3.-ban akárhol?
Nyugodtan indulj el vele, csak ne csapd szét addig.
Két Fireblade-es haver van, a nyárnak mindkettő szaggató váltóval indult neki.
Egyik megcsináltatta, másik nem.
Mindkettő megy, csak az egyik még mindig b@szkódik. Ennyi.
Suzuki GSXR750 2006-2007 féknyereghez kellene nekem fékbetét rögzítő stift (sajnos kiment belőle a hatszög :( )
Nincs valakinek felesleges? Elvileg 1 db kellene, ha 2 van nem gond :)
Köszönöm !
Az enyém 1 hónapja ilyen , és én azóta mentem 800-1000 km-t gond nélkül. Figyeld meg ha lassan gyorsítasz 2-esben , akkor elvileg nem dobja ki. Nem a fogaskerékkel van gond hanem kopottak a körmök (léptetővillák). Hát így nem lesz olyan élvezetes a bükki motorozás az biztos... De ha tehetném én elmennék. Biztos élvezetes motorozás lesz így is (csak egy kicsit light-osabb).
Nekem kuplungnak tűnik. Ha nem az, akkor akár a benzinrendszerben vagy a gyújtásrendszerben is lehet gond...
Felpörög a fordulat amikor ezt csinálja?
Próbálj meg nagyobb gázzal menni, ha akkor is megcsúszik jobban, akkor tuti az.
Kis segitséget szeretnék kérni, halgassátok csak! Beszaggat.
5 mp nél a videón megszaggat a motorom... de nem mindig csak ha jobban kigyorsítok, nem veszt az erőből inkább olyan mint ha ott egy ezred másodpercre kétszer egymás után megcsúszna a kerék. 8-10 ezernél csinálja ahol a legjobban tol. Valami tipp? Nem jövök rá, a bükközés előtt meg nincs időm szétkapni...
Részemről ok, várlak titeket. Merre jöttök? Hová kéne elétek menni?
A kisházban most épp ágycsere készül,,, a régi 160-as franciaágy helyére egy nem olyan régi 140-es kerül, annak sokkal jobb még a fekvőfelülete.
De e mellett van egy másik, vadi új 1 személyes is,szóval 3-4 ürge kényelmesen elfér...
De akkor ittalvósra készültök, ugye?
Mert így beszéltük még a nyáron...
Kuplung minél magasabb fokozatban vagy, annál hajlamosabb megcsúszni, hisz kisebb sebességi fokozatban közel sem kell akkora erőt átvinnie, pontosan a nagy lassító áttételnek köszönhetően.
Mióta elkezdtem nyúzni, enyém is meg meg csúszik.
Én nem hallgattam meg, de a szaggató váltóval nyugodtan eljárkálhatsz.
Legelőször Dobsinán még RGV-vel voltam, ugyanúgy szaggató 2. fokozattal.
No, annak nem tetszettek a szűkebb kanyarok a viszonylag meredek emelkedőkön.
No de egy 750-es Gixxer? Már hogy ne menne el 3.-ban akárhol?
Nyugodtan indulj el vele, csak ne csapd szét addig.
Két Fireblade-es haver van, a nyárnak mindkettő szaggató váltóval indult neki.
Egyik megcsináltatta, másik nem.
Mindkettő megy, csak az egyik még mindig b@szkódik. Ennyi.
Suzuki GSXR750 2006-2007 féknyereghez kellene nekem fékbetét rögzítő stift (sajnos kiment belőle a hatszög :( )
Nincs valakinek felesleges? Elvileg 1 db kellene, ha 2 van nem gond :)
Köszönöm !
25?
Felpörög a fordulat amikor ezt csinálja?
Próbálj meg nagyobb gázzal menni, ha akkor is megcsúszik jobban, akkor tuti az.
5 mp nél a videón megszaggat a motorom... de nem mindig csak ha jobban kigyorsítok, nem veszt az erőből inkább olyan mint ha ott egy ezred másodpercre kétszer egymás után megcsúszna a kerék. 8-10 ezernél csinálja ahol a legjobban tol. Valami tipp? Nem jövök rá, a bükközés előtt meg nincs időm szétkapni...
A kisházban most épp ágycsere készül,,, a régi 160-as franciaágy helyére egy nem olyan régi 140-es kerül, annak sokkal jobb még a fekvőfelülete.
De e mellett van egy másik, vadi új 1 személyes is,szóval 3-4 ürge kényelmesen elfér...
De akkor ittalvósra készültök, ugye?
Mert így beszéltük még a nyáron...
A jövő7vége mindenkinek tuti? Megint Félegyházáról indulunk? Zoli kijössz elénk? Mi a menetrend? Adee mi van veled? Hányan megyünk?
- sport légszűrő : K&N
- hátsó lámpa : led-es
- sportrugó : Wilbers
06-30/94-92-804