Kertem idopontot a gumistol mindjart adott csutortokre, de a mostani gumimba is van meg par km er , elfustoljem? Vagy szerintetek beszamolja pici penzert?
Holnap kapja a kicsike a masik gumit, mennek 7 vegen de valoszinu Hevizen leszunk lazulni... Az enyem meg kicsit zajos lett talan a szelepek, telen lesz egy kis munkam vele de megcsinalgatom.. De meg 1000 1500 km ert belerakok..
Segítségeteket szeretném kérni
Keresztfateromnak olyat csinál a 750 Srad hogy ráadom a gyujtást, lassan bejön a műszerfal majd elkezd kattogni egy relé az ülés alatt ezt megnéztem a szerviz manuálban a benzinpumpának a reléje kattog, féket behúzom vagy irányjelző, vagy bármi más világitás stb: és elmegy minden a műszerfalról majd visszajön de kattog végig, mi lehet a probléma? Mit kellene megnézek, cserélnem?
Nem kell valakinek gyári kék (limitált szériás) k4/k5 első és hátsó ülés? Hibátlan állapotúak.
Valamint a tank alján/oldalán lévő két kis műanyag takaróelemet is találtam a garázsban.
Az enyém nem igazán volt letiltatva, legalábbis a videón. Előtte vagy 3-szor, de ennyi volt csak.
Itt már csak a kapcsolóval való babrálás történt.
Haver Fireblade-je
kicsit komolyabban volt vallatva, de az már bizonyított,,, bírja.
Semmi baj, már ez a kép is elég sokat segített nekem, ezek alapján szerintem elkészítem magamnak!
Hegeszteni tudok, fúrni tudok, megtervezni meg tudom, legyártani, csak-csak! :D
Köszönöm szépen azért a segítséget!
Üdv.: Béci
Nem vagyunk világnyelv. Amúgy meg meg kell tanulni angolul...
Menjetek is, edzzetek rá a jövő hétvégi ezer kanyaros túrára.
Hétvégén kecsóring, valaki?
Köszönöm!
Keresztfateromnak olyat csinál a 750 Srad hogy ráadom a gyujtást, lassan bejön a műszerfal majd elkezd kattogni egy relé az ülés alatt ezt megnéztem a szerviz manuálban a benzinpumpának a reléje kattog, féket behúzom vagy irányjelző, vagy bármi más világitás stb: és elmegy minden a műszerfalról majd visszajön de kattog végig, mi lehet a probléma? Mit kellene megnézek, cserélnem?
Valamint a tank alján/oldalán lévő két kis műanyag takaróelemet is találtam a garázsban.
Itt már csak a kapcsolóval való babrálás történt.
Haver Fireblade-je
kicsit komolyabban volt vallatva, de az már bizonyított,,, bírja.
Hegeszteni tudok, fúrni tudok, megtervezni meg tudom, legyártani, csak-csak! :D
Köszönöm szépen azért a segítséget!
Üdv.: Béci