Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszámolni nem fogja sztem. Milyen gumit veszel? A füstölést is hanyagolnám.
Így van. Angol szervízkönyvben minden benne van!
Még mindig nincsenek magyarul szervizkönyvek...
Nem vagyunk világnyelv. Amúgy meg meg kell tanulni angolul...
Kertem idopontot a gumistol mindjart adott csutortokre, de a mostani gumimba is van meg par km er , elfustoljem? Vagy szerintetek beszamolja pici penzert?
Ha nem mész kirándulni akkor szólj és megyünk pár kört!
Holnap kapja a kicsike a masik gumit, mennek 7 vegen de valoszinu Hevizen leszunk lazulni... Az enyem meg kicsit zajos lett talan a szelepek, telen lesz egy kis munkam vele de megcsinalgatom.. De meg 1000 1500 km ert belerakok..
Esetleg valakinek van magyar szerviz manuálja k1 750 Gsx-r -hez?
Jah ok
Hali K5-K6 kezelési útmutató 1000ft-ért eladó.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Mi most hétvégén Cered-Zagyvaróna körre készülünk, csak most a Bükkön át közelítjük meg, nem pedig az unalmas 26-os úton Ózd felől...
Vajpuhán jár a gép azóta. Gyúrunk jövő7re ha jön valaki még :D
Örömmel látom, hogy megoldódott a problémád.
Menjetek is, edzzetek rá a jövő hétvégi ezer kanyaros túrára.
Ki lett ma cserélve a feszítő a gépben, ismét pöpec lett.

Hétvégén kecsóring, valaki?
Ugff 384 km baratom akkor max postan kuld xd ;)
Én is szétkaptam hogy mi lehet a probléma de nem kellet volna, de a lényeg hogy megvan a hiba Oksa akkor Döge felé vegyétek az irányt
Nekem zarlatos lett az aksi ugyanez volt, s haromszor szet szedtem dirib darabokra.... Jössz egy sörrel, merre is menjünk?
Köszönöm nektek, kicseréltük az aksit és semmi baja, ugy hogy kerül bele egy új!

Köszönöm!
Ilyen nekem is volt! Le volt merülve az aksi!
Addig ne is szedd szet meg ki nem probaltad egy mukodo aksival.
Tegyel bele egy masik aksit... probald csak ki megy e...
Segítségeteket szeretném kérni
Keresztfateromnak olyat csinál a 750 Srad hogy ráadom a gyujtást, lassan bejön a műszerfal majd elkezd kattogni egy relé az ülés alatt ezt megnéztem a szerviz manuálban a benzinpumpának a reléje kattog, féket behúzom vagy irányjelző, vagy bármi más világitás stb: és elmegy minden a műszerfalról majd visszajön de kattog végig, mi lehet a probléma? Mit kellene megnézek, cserélnem?
Nem kell valakinek gyári kék (limitált szériás) k4/k5 első és hátsó ülés? Hibátlan állapotúak.
Valamint a tank alján/oldalán lévő két kis műanyag takaróelemet is találtam a garázsban.
Az enyém nem igazán volt letiltatva, legalábbis a videón. Előtte vagy 3-szor, de ennyi volt csak.
Itt már csak a kapcsolóval való babrálás történt.
Haver Fireblade-je
kicsit komolyabban volt vallatva, de az már bizonyított,,, bírja.
Király! Én spec nem szeretem az ilyet. Nálam menet közben szokott csak tiltásba forogni, úgy az egészséges.
Semmi baj, már ez a kép is elég sokat segített nekem, ezek alapján szerintem elkészítem magamnak!
Hegeszteni tudok, fúrni tudok, megtervezni meg tudom, legyártani, csak-csak! :D
Köszönöm szépen azért a segítséget!
Üdv.: Béci